Videlina
|
Незнам дали има и други които са гледали сега на обед MTV и TOP 10 AT 10 DEPECHE MODE. Всички песни бяха подредени и както преди съм го гледала, но с голяма изненада видях, че 1-во място е за Playing The Angel i Precious. Много ми хареса клипа...  и още повече се изкефих, че MTV са отреагирали...БРАВО!!!
|
|
Последна редакция: 07 Октомври 2005 от Videlina
|
Angels of the Universe
|
|
|
julianep
|
Отговори #1: 01 Октомври 2005 |
|
На мен пък този клип изобщо не ми харесва. Както и клиповете на Bottle Living и Enjoy The Silence 2004. Чудно ми е като чуя, че някой им се радва 
|
|
|
|
Videlina
|
Отговори #2: 01 Октомври 2005 |
|
Да всеки е с вкуса си. Като си фен на някой, това не значи че трябва да харесваш всичко безусловно. На мен ми хареса клипа, може би заради Precious 
|
Angels of the Universe
|
|
|
cxt
Посветен
Публикации: 320
|
Отговори #3: 01 Октомври 2005 |
|
по принцип с top 10 at 10 нещата винаги стоят така - най новата песен е на първо място ... без значение колко е добра
|
So High so Far to Fall
|
|
|
Videlina
|
Отговори #4: 02 Октомври 2005 |
|
VH1 пуснаха също Precious като "Recommended" 
|
Angels of the Universe
|
|
|
Recoil
|
Отговори #5: 06 Октомври 2005 |
|
не съм ги засичал по музикалните телевизии, но пък и не съм гледал много музикални телевизии  евентуално по mtv2 може да се появи нещо, но в new england е някаква u2 мания. даже ме дразни... ето довечера цялото предаване на конан о'брайън ще е посветено на u2, които ще са му гости. да не говорим, че за първите редове се на двата предстоящи концерта се продават билети по 2000$
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #6: 06 Октомври 2005 |
|
Сигурно с благотворителна цел, за децата в Африка  Боно стана ужасен лигльо и позьор Лоша работа е това да чакаш в Щатите да пуснат Депеш по музикален канал...аз така чаках новини за Европа по английските телевизии  Една весела новина от днешното радио Гонг...водещият каза, цитирам: "Отново много фенове на Депеш и отново искат да ги поздравим с любима песен...феновете на Депеш са като лимонки, навсякъде са" ?!? Така и не му разбрах идеята...аз не се чувствам много като лимонка  , ама като са казали, пък и пуснаха после John The Revelator 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #7: 06 Октомври 2005 |
|
Сигурно с благотворителна цел, за децата в Африка  Боно стана ужасен лигльо и позьор  Хм, има нещо вярно, но пък е факт, че Боно е един от малкото личности в музиката, които наистина са направили нещо за бедните. Доколкото знам именно той убеди Буш да забрави за 2-та милиарда долара, които Африка дължеше на САЩ...но темата беше за друго  За да не стават много теми предлагам ако Videlina е съгласна да прекръстим темата на " Депеш Мод TV " или нещо подобно, където да се публикуват всички по-големи TV събития около групата...класации, дни посветени на тях по някоя телевизия, документални филми и т.н.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Recoil
|
Отговори #8: 07 Октомври 2005 |
|
бе, боно е същият образ като анджелина джоли, която беше изтърсила "африка е страхотна държава" а за дж. буш... нищо чудно и двамата са на един акъл. нека само да ви напомня, че u2 продължават да печелят милиони и просто им е гузно. та са решили да дадът няколко милиона на бедните. а в същото време продължават да си прибират печалбите и да си пълнят ... хм... трябва да им се признае обаче, че разбират от икономика и маркетинг повече, отколкото от музика. и доказват, че музикалният бизнес не е свързан с музиката вече, понеже тяхната музика не предага нищо ново, но са като мак доналдс и са навсякаде 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #9: 07 Октомври 2005 |
|
а за дж. буш... нищо чудно и двамата са на един акъл. понеже тяхната музика не предага нищо ново, но са като мак доналдс и са навсякаде
|
|
|
|
Videlina
|
Отговори #10: 07 Октомври 2005 |
|
За смяната на темата съм съгласна. Тъй като новият албум вече е факт, то Депеш присъства все повече в медийното пространство. Онзи ден ми попадна едно издание на Freestyle-Софийският lifeguide за октомври. За който не го е срещал по заведенията, това е мини списанийце което се разпространява безплатно. Та в него има статия озаглавена "Депешно отделение". Подзаглавието е:" DEPECHE MODE отново са любимата група на целия свят, въпреки че празнуват 25-а годишнина и 11-и студиен албум, кръстен иронично Playing The Angel. Точно правейки се на невинни, Depeche Mode дяволито отговарят на няколко полуфенски, полупрофесионални въпроса за него и предстоящето им турне в Европа". Следва и самото интервю което е на Анимато мюзик. После има поместен тест  - "Истински фен на DEPECHE ли си? Ще трябва да докажеш. " И има 6 въпроса  Ако някой е заинтересуван ще пусна интервюто ...и теста 
|
Angels of the Universe
|
|
|
v1l10l80r
|
Отговори #11: 10 Октомври 2005 |
|
На 15.10 ще се излъчи предаването MTV Masters(засега имам инфо само за немското MTV),17:00-18:00 изцяло посветено на DM.Oчаква се както актуално интервю, така и да бъде проследена историята и развитието на бандата с подбрана музика от последните 25 години.Специално ще се обърне внимание на феномена 'DM-Party',както и на първото посещение на M.G. в Германия - Ученик на разменни начала 1976. 
|
I wrap my white arms around the black box where you live now and listen to you talk to me all night.
|
|
|
Recoil
|
Отговори #12: 10 Октомври 2005 |
|
това май ще е само по немското, което имам чувството, че не върти друго освен dm 
|
|
|
|
v1l10l80r
|
Отговори #13: 10 Октомври 2005 |
|
това май ще е само по немското, което имам чувството, че не върти друго освен dm  амм, не е съвсем така..по немското въртят като цяло R&B,немски хип-хоп, немски поп,немски кавъри(които могат да те откажат да слушаш и оригиналите) и т.н. Мен още в самото начало ме отказаха...чак и водещите се излагат..с някакъв take-it-easy...teen стил на поведение  А и честно казано НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ.
|
I wrap my white arms around the black box where you live now and listen to you talk to me all night.
|
|
|
kirilart
|
Отговори #14: 10 Октомври 2005 |
|
Последната музикална телевизия, която ме впечатли беше руска: Е TV Пускаха много от моята любима музика 
|
|
|
|
|