Videlina
|
Отговори #135: 06 Декември 2006 |
|
Представяте ли си? Бях на гости за Никулден и там се гледаше Биг Брадър. Визиткана на един от играчите мина под звуците на ДМ и In Your Room 
|
Angels of the Universe
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #136: 06 Декември 2006 |
|
Представяте ли си? Бях на гости за Никулден и там се гледаше Биг Брадър. Визиткана на един от играчите мина под звуците на ДМ и In Your Room   И аз го чух със собствените си уши. Бях шокирана при започването на първите акорди на In Your Room и реших, че сънувам някакъв кошмар, но за съжаление беше действителност.  Не ми се искаше точно в такъв тип "махленско" предаване да звучи музика на ДМ.  Беше пошло и не на място да чуя Депеш, в частност тази песен, като фон на визитката на вече изгонен участник в това шоу, възмутена съм.
|
|
Последна редакция: 07 Декември 2006 от maya_v
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #137: 07 Декември 2006 |
|
Представяте ли си? Бях на гости за Никулден и там се гледаше Биг Брадър. Визиткана на един от играчите мина под звуците на ДМ и In Your Room   И аз го чух със собствените си уши. Бях шокирана при започването на първите акорди на In Your Room и реших, че сънувам някакъв кошмар, но за съжаление беше действителност.  Не ми се искаше точно в такъв тип "махленско" предаване да звучи музика на ДМ. Не гледах снощното издание на Биг Брадър и ми е много интересно чия точно визитка са озвучили с In Your Room  и с какво ли са свързали именно тази песен  ?! Иначе за мен не е много учудващо, че използват песен на DM. И в предишни сезони на предаването си спомням, че са озвучавали с техни песни- Little 15 и Goodnight Lovers, например  . Явно има някой скрит фен в екипа на ББ, но наистина ще е добре да се въздържа да включва песни на DM в такъв род предаване. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Lu
|
Отговори #138: 07 Декември 2006 |
|
Не следя редовно ББ, защото простотията там ме изнервя, но вчера ТВ беше фон и като започна IYR помислих, че не съм чула правилно, защото от ББ очаквам само поп-фолк. Озвучиха визитката на Тодор, не знам каква връзката намира екипа на предаването и този човек...
Но на мен ми е странно, защо така ревностно браним музиката на ДМ от излъчване в "неподходяща" според нас среда? И аз смятам, че по-неприятни персонажи от тези в ББ едва ли може да има, но да слушаш определен тип музика все пак не е някаква привилегия. Не ми е приятно, че в заведение DJ-ят пуска ДМ и после Бритни Спиърс, която за мен е невероятна крава-еднодневка, но това е положението. Тове е все едно да не харесвам някой човек и да се чуствам обидена, че той също харесва ДМ. Съжалявам за офф-топика, но ми се струва пресилено да сме недоволни, че някъде звучи музиката им.
|
|
Последна редакция: 07 Декември 2006 от Lu
|
I saw something in your eyes I wanted it for myself
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #139: 07 Декември 2006 |
|
Аз се чудя как така знаете какво се случва в предаване , което не гледате и не харесвате.  После кое точно е шокиращото, че In Your Room е прозвучала в едно предаване, озвучавайки визитката на един свещеник. Все мрънкаме дори и да пуснат нещо свястно, както в случая, пак има недоволни.
|
|
Последна редакция: 07 Декември 2006 от sisterofnight
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
DarkStar
Кукла
|
Отговори #140: 07 Декември 2006 |
|
А аз първо много се зарадвах като чух In Your Room и после се очудих защо точно нея, защо за моментите на Тодор?! Аз бих избрала съвсем друга за него  А за "Кречетало" в 11:00 или 23:00 ч. да гледам в неделя ?? 
|
I don't want to be at the mercy of my emotions. I want to use them, to enjoy them, and to dominate them.
|
|
|
silver wings
|
Отговори #141: 07 Декември 2006 |
|
Аз се чудя как така знаете какво се случва в предаване , което не гледате и не харесвате.  После кое точно е шокиращото, че In Your Room е прозвучала в едно предаване, озвучавайки визитката на един свещеник. Все мрънкаме дори и да пуснат нещо свястно, както в случая, пак има недоволни. И аз това исках да кажа  Аз обаче винаги се кефя като пуснат някъде Dеpeche,НО след това зпочвам усилено да мрънкам 
|
Let me show you the world in my eyes...
|
|
|
silver wings
|
Отговори #142: 08 Декември 2006 |
|
"Кречетало"е от 11;00 в неделя телевизия 7дни! 
|
|
|
|
mody
|
Отговори #143: 09 Декември 2006 |
|
феновете на Депеш са като лимонки , навсякъде са" ?!? --->Интересно,защо аз не мога да потвърдя това.Аз където и да отида на срещам фенове на Депеш Мод(освен тук). А на този етап определено не мога да се оплача,че не пускат Депеш(било то по радио или телевизия).Нещо взе да става прекалено хубаво,за да е истина-с тези награди и номинации.  Но това може само да ме радва! 
|
If you save my life We will rise and shine so bright That the stars go blind And leave Leave the sky
|
|
|
|
ExcitedandDevoted
Възбуден

|
Отговори #145: 11 Декември 2006 |
|
|
Обичайте се бе хора!
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #146: 11 Декември 2006 |
|
V momenta po VH1 davat "VH1 Album Chart". #3- Depeche Mode- Best Of
|
|
|
|
silver wings
|
Отговори #147: 28 Декември 2006 |
|
Ей сега си гледам"Забравени досиета"
и какво чуват нежните ми уши-Blasphemous Rumours! ^-^Mхого тихичко но го чух
|
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #148: 29 Декември 2006 |
|
Ей сега си гледам"Забравени досиета"
и какво чуват нежните ми уши-Blasphemous Rumours! ^-^Mхого тихичко но го чух
Преди няколко дни бях случил на Precious в една ретроспекция от серияла. Явно и там си имат фенове. 
|
|
|
|
yty
Гратис Любовник

|
Отговори #149: 29 Декември 2006 |
|
хех, и на мен ми направи впечатление, и двете въпросни серии съм гледала:) стана ми много приятно. А и не само Depechе, музикалния им редактор явно има вкус 
|
|
|
|
|