Aleksandrovster
|
Отговори #150: 31 Декември 2006 |
|
Днес в предаването "Ultra" по телевизия ММ тема бяха Депеш Мод. Изданието не беше ново, а повторение на това, което излъчиха преди месец- два, но беше достатъчно да ме зарадва.
Ооооо... Тъкмо превключвам каналите на ТВ-то и попадам на Депеш Мод в някакво предаване(5.рихтер) по TV7. Много ласкави неща говорят Абе какво става днес...
|
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #151: 10 Февруари 2007 |
|
В момента Top Ten At Ten Depeche Mode по
MTV
#8 Walking In My Shoes #7 Freelove #5 Matyr #2 Enjoy The Silence #1 Precious 
|
|
Последна редакция: 11 Февруари 2007 от Aleksandrovster
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #152: 11 Февруари 2007 |
|
#8 Walking In My Shoes #7 Freelove #5 Matyr #2 Enjoy The Silence #1 Precious Аз също гледах въпросния Топ10 и може би щеше да е по-правилно да го кръстят Top10 Commercial Depeche Mode Best of Hits vol.199В случая поне познах първото място и то още докато слушахме Martyr. Бяхме си организирали мини залагане ... 
|
|
|
|
All We Fly
Някой

|
Отговори #153: 14 Февруари 2007 |
|
В неделя ще дават Top 10 Depeche Mode по VH1. 
|
Somebody has to Shine for me It's difficult not to Shine for me
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #154: 10 Март 2007 |
|
Преди малко видях в програмата на HBO за месец март следното: Концерт на Депеш Мод - Depeche Mode: Touring The Angel, Live In Milan, който ще бъде излъчен на 16-ти март (петък) от 15:00 ч. и на 27-ми март (вторник) от 14:10 ч.HBO доста често пускат концерта, почти всеки месец по няколко пъти. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #155: 10 Март 2007 |
|
HBO доста често пускат концерта, почти всеки месец по няколко пъти.  [/quote] Така ли, аз пък все не мога да го оцеля...  Лошото е, че са само половината песни от концерта и е само един час.
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #156: 10 Март 2007 |
|
HBO доста често пускат концерта, почти всеки месец по няколко пъти.  Така ли, аз пък все не мога да го оцеля...  Лошото е, че са само половината песни от концерта и е само един час. Да, за съжаление е само един час. Това не мога да го разбера  или да пускат целия концерт или нищо. Хич не ми харесват тези половинчати работи, тамън седнеш и го загледаш и на най-хубавото вземат, че го спрат.
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #157: 23 Март 2007 |
|
Не че VH1 имат най-акуратното становище за музиката, но все пак... Снощи в Top 50 Bands, Depeche Mode бяха на 9-то място...Изненада ме факта, че пуснаха не, както обикновенно, някой от най-въртяните им клипове, а Еnjoy The Silence, но от Devotional. При положение, че имаше наистина много комерсиални и големи банди...браво на хората определящи класацията и на самите Депеш естествено за хубавата и стойностна музика през годините. 
|
We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown.
|
|
|
Rush_for_DM
|
Отговори #158: 23 Март 2007 |
|
От друга страна в събота /17.03/, в същата класация,но Top 100 Депеш отново бяха на девето място.Искам да направя уточнение и да поясня,че “Enjoy the silence”,с която те бяха класирани е от турнето Violation. Според мен подобни класации на VH1,направени от англичани са повече от предвидими. Именно поради това е разбираемо The Rolling stones да са на второ място,а The Beatles на първо.Винаги ми е било много интересно това разделение на тези,които са фенове на едната група и отричат другата,както и обратното.
|
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде
|
|
|
Recoil
|
Отговори #159: 23 Март 2007 |
|
От друга страна в събота /17.03/, в същата класация,но Top 100 Депеш отново бяха на девето място.Искам да направя уточнение и да поясня,че “Enjoy the silence”,с която те бяха класирани е от турнето Violation.
Искаш да кажеш, че VH1 са излъчили концертно изпълнение на Enjoy The Silence от World Violation Tour ?!
|
|
|
|
Rush_for_DM
|
Отговори #160: 23 Март 2007 |
|
Да,това искам да кажа.Благодаря за уточнението. 
|
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде
|
|
|
Recoil
|
Отговори #161: 23 Март 2007 |
|
От друга страна в събота /17.03/, в същата класация,но Top 100 Депеш отново бяха на девето място.Искам да направя уточнение и да поясня,че “Enjoy the silence”,с която те бяха класирани е от турнето Violation.
Искаш да кажеш, че VH1 са излъчили концертно изпълнение на Enjoy The Silence от World Violation Tour ?! Да,това искам да кажа.Благодаря за уточнението.  Ами не е уточнение. Въпрос с удивителна е  Доколкото съм запознат кадри от това турне има записвани от MTV и те включват Strangelove и Personal Jesus, но не целите песни. Enjoy The Silence точно от това турне не са я излъчвали по никоя телевизия до момента и видео кадри от това турне с високо качество се водят за колекционерска рядкост и нещо, за което повечето колекционери мрънкат от 17 години насам. С други думи... бъркаш се  Не съм гледал предаването, но едва ли такова събитие щеше да мине незабелязано. Пробвай с друго турне. 
|
|
|
|
Mr.Noone
Господар
|
Отговори #162: 23 Март 2007 |
|
Грешката е вярна. Гледах предаването и наистина пишеше World violation tour, но си беше точно от Devotional. Явно дори и VH1 могат да допускат такива гигантски грешки.
|
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #163: 23 Март 2007 |
|
Аз гледах и двете предавания- Top 100 Bands Weekend и Top 50 Bands ever. Изпълнението си беше от Devotional, а албума до колкото си спомням визуално Violator 1990.
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #164: 23 Март 2007 |
|
Аз гледах и двете предавания- Top 100 Bands Weekend и Top 50 Bands ever. Изпълнението си беше от Devotional, а албума до колкото си спомням визуално Violator 1990.
Е, DM нямат албум, в който да има концертно изпълнение на Enjoy The Silence. Логично е в полето за албум да се впише студиен албум, в който първи се появява дадената песен. В случая Violator и годината на издаване, но това не означава, че кадрите са от точно турнето към албума. Така че в случая говорим за правилен надпис и погрешно тълкуване от страна на Rush_for_DM. Абсолютно същата грешка я бяха допуснали и Ритъм при това няколко пъти 
|
|
|
|
|