MO.
Гост
|
Отговори #630: 04 Юни 2007 |
|
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #631: 08 Юни 2007 |
|
|
See what I see!
|
|
|
Kevy
|
Отговори #632: 14 Юни 2007 |
|
|
See what I see!
|
|
|
kiril101
|
Отговори #633: 14 Юни 2007 |
|
Честит Рожден Ден на Бонги, и от мен! Много здрава бъди. Успехи и късмет във всички начинания. И все така с брокат там на първият ред.  В твоя чест си пускам целият сингъл. 
|
Good Evening, Sofiaaa!
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #634: 14 Юни 2007 |
|
Бонги, Честит Рожден Ден и от мен!Желая ти да си преди всичко много здрава  щастлива и обичана! Специален поздрав с Shake The Disease-Live in Sofia  Обичкам те миличка 
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #635: 14 Юни 2007 |
|
Честит рожден ден, Бонги!Пожелавм ти всичко най-добро, на първо място здраве и после каквото си пожелаеш да го имаш! 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
bong13
|
Отговори #636: 14 Юни 2007 |
|
Благодаря ви за хубавите пожелания. И аз ви обичам! Дано все така сме на първия ред...! Хубаво изкарване във Варна. Много ми е мъчно, че няма да сме заедно.
|
The more I look The more I see The more I feel
|
|
|
yori
|
Отговори #637: 14 Юни 2007 |
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!  Желая ти здраве, късмет и любов! Желая ти сбъднати мечти и куп приятни емоции, свързани с всичко, което обичаш! 
|
|
|
|
Депешарка
|
Отговори #638: 14 Юни 2007 |
|
Честит рожден ден и от мен,слънчево момиче  Да си жива и здрава,все така засмяна и щастлива от живота ! И в твоя чест ще си пусна миланският концерт и специално ще обърна внимание на това,как точно Марто си сваля шапката  Наздраве и весел празник от мен 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #639: 14 Юни 2007 |
|
Честит Рожден Ден и от мен! Пожелавам ти всяка следваща година да е по-добра от предходната. Много концертни вълнения и приятни мигове с приятели. Жалко, че ще отсъстваш от партито във Варна, но пък следващия път ще се реваншираш!  Весел празник и щастлива година! 
|
|
|
|
zuu
|
Отговори #640: 15 Юни 2007 |
|
Честит Рожден Ден и от мен.
Пожелавам ти много усмивки и добри приятели! Бъди винаги така слънчева.
|
jump out of time
|
|
|
Kevy
|
Отговори #641: 15 Юни 2007 |
|
Честит Рожден Ден на Admirer!Мире, да си ни жива и здрава, много красиви емоции по концерти и не само  ... много щастие, много любов, много приятели, много от всичко хубаво  Специален поздрав !!! До скоро във Варна!  Честит празник и на другите петима потребители, които празнуват днес... помните ли си миналия рожден ден?! 
|
|
Последна редакция: 15 Юни 2007 от Kevy
|
See what I see!
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #642: 15 Юни 2007 |
|
Честит Рожден Ден на Admirer и Иван!Желая много здраве, късмет и сбъднати мечти 
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #643: 15 Юни 2007 |
|
Мире, Честит Рожден Ден!  Бъди здрава, обичана и много щастлива! Пожелавам ти също много хубави емоции, свързани с концерти на любимите групи (ред е на De/Vision  ) и партита, на които да се виждаме и все така хубаво да си изкарваме! До скоро във Варна!  Честит празник и на останалите рожденици и наздраве!
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Admirer
|
Отговори #644: 17 Юни 2007 |
|
Благодаря на всички за пожеланията и на тези, които дойдоха за рождения ми ден /подаръците са супер  /!
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
|