Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Музика
>
Групи
> Тема:
U2
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: U2 (Прочетена 98673 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
deiv4o
Гост
Re: U2
Отговори #210:
03 Май 2009
яка ще е сцената
http://360.u2.com/
MAO BOY
Висш Любовник
Публикации: 1576
Отговори #211:
03 Май 2009
изглежда сякаш сцената ще е в центъра на стадионите. наистина много впечатляваща е.
Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
strange_affection
Странен Любовник
Отговори #212:
03 Май 2009
Мен пък не ме кефи. И идеята не ми изглежда чак пък толкова яка. Въобще U2 ми изглеждат доста изтъркани в последно време. Те разчитат много на шоуто, а, лично на мен, то, в последно време, хич не ми допада.
deiv4o
Гост
Отговори #213:
03 Май 2009
Типична сцена като за Боно:) да има да обикаля и да си разправя на всеки за живота си
Recoil
Екип
Публикации: 1768
Отговори #214:
03 Май 2009
Цитат на: strange_affection в 03 Май 2009
Мен пък не ме кефи. И идеята не ми изглежда чак пък толкова яка. Въобще U2 ми изглеждат доста изтъркани в последно време. Те разчитат много на шоуто, а, лично на мен, то, в последно време, хич не ми допада.
Идеята не е никак лоша. Да имаш добра видимост към сцената и добър звук от която и да е точка. Ако имаш наблюдение над сцените и концертите на U2 в последните близо 15-20 години, ще видиш, че за тях момента с шоуто е характерен :) Проблема е съдържанието... Ако при Мартин Гор темите на които пише песни са религия, любов и т.н. При Боно една от тях е много по-сериозно застъпена - световна политика, като за разлика от Джон Ленън - политиката на Боно не е агресивна и не предизвиква протести. Обяснява колко са бедни хората в Сомалия, U2 взимат по над $1 милион от всеки концерт, а Боно е по CNN дори и когато нищо не се чува от U2, така индиректната реклама в/у продукта му продължава до безкрай... Не на последно място демократите в САЩ бяха избрали Beautiful Day за кампанията на Обама :)
Докато политиката му касаеше главно проблемите в Северна Ирландия нещата май бяха наред...
Боно е просто един много умен човек, който знае как да се възползва от възможностите, които създава и които му се откриват. Както той сам каза "аз съм един продавач" :) Или това ще да е, или откритието на South Park :)
Последна редакция: 03 Май 2009 от Recoil
MAO BOY
Висш Любовник
Отговори #215:
03 Май 2009
колкото повече я гледам тази сцена, толкова повече и се възхищавам.
ако наистина навсякъде ще е в центъра на стадионите, това дава възможност да се правят още повече $$$ от продажби на билети, тъй като така не се отрязва кажи-речи сектор и половина заради разположението на сцената в единия край.
La tête dans les nuages
johnny
Джуниър
Отговори #216:
03 Май 2009
Цитат на: MAO BOY в 03 Май 2009
това дава възможност да се правят още повече $$$ от продажби на билети, тъй като така не се отрязва кажи-речи сектор и половина заради разположението на сцената в единия край.
Мислиш ли, че Боно и ко не са си направили сметката!
Въобще не трябва да се съмняваш в тях!
Извън това-моите уважения към групата-велики са!
"The tin man says I'm doing fine"
MAO BOY
Висш Любовник
Отговори #217:
03 Май 2009
всъщност има и още едно предимство тази сцена, че от всчка точка на стадиона ще се вижда сравнително добре. иначе от най-отдалечения сектор групата се вижда като точки предполагам.
много ми харесва и този прустен за фенове, който влиза в самата сцена. интересно дали са замислили тази сцена да се върти, или пък може би само платформата на барабаниста, зашото не виждам логично да гледаш групата само в гръб. по логично май е да се върти сцената равномерно. със сигурност са го помислили това.
La tête dans les nuages
strange_affection
Странен Любовник
Отговори #218:
04 Май 2009
Цитат на: Recoil в 03 Май 2009
Идеята не е никак лоша. Да имаш добра видимост към сцената и добър звук от която и да е точка. Ако имаш наблюдение над сцените и концертите на U2 в последните близо 15-20 години, ще видиш, че за тях момента с шоуто е характерен …
Aз не съм казвал/писал никога и никъде, че за U2 моментът с шоуто не е характерен. Просто на мен не ми допада сцената, а и в последните години U2 ми се виждат доста изтъркани що се отнася до шоу, музика, идеи и т.н. Въпрос на лично мнение и предпочитания е. Щом ви харесва сцената - супер.
Цитат на: MAO BOY в 03 Май 2009
… ако наистина навсякъде ще е в центъра на стадионите, това дава възможност да …
Всъщност в сайта на U2 може да се разгледа план на стадионите, където ще свирят и прави впечатление, че на повечето места сцената ще се намира в единия край на стадиона (т.е. на обичайно място за сцена). Естествено това може и да има свое логично техическо обяснение. Не съм запознат с подробности относно това.
The Fein
Екип
Отговори #219:
04 Май 2009
И аз съм от впечатлените. Много амбициозна идея, дано да се реализира по запланувания начин. Лошото е, че ако примем, че с такава сцена U2 се "приближават" до публиката и правят всеки един съпричастен към концерта, толкова повече се "отдалечават" от тукашните географски ширини
Each tear that flows down your face
Trickles then picks up the pace
And turns to a river inside
A river that will not subside
I can hear that dreadful overflowing sound
And watching from afar I see a child is drowned
The child inside your heart
dm
Възбуден
Отговори #220:
18 Май 2009
Албума на U2 'No line in the horison' е много впечатляващ. Знам, че това няма да ми стане любим албум и все още съм го завъртяла само веднъж, даже първият път го спрях на половината, защото ми доскуча, но после чух разнообразие, което няма другаде. Мисля, че този албум има много с какво да ни изненада. На шега ще споделя, че по едно време имах чувството, че слушам едновременно Тина Търнър, Coldpaly, Джо Кокър и малко кънтри.
Албумът наистина няма много изявени сингли освен Get on your boots,(който без да искам все чувам:Sexy Boobs, get on your boots!!!
- но може това да е насочено към мъжката аудитория
Т.е не мисля, че U2 са се изчерпали, а продължават да правят вълнуваща музика.
'Down on the ground I'm bound till the morning light'
bobo
Новороден
Публикации: 8
Отговори #221:
28 Май 2009
Така аз преди писах, но да повторя
Разполагам, с два свободни билета за концерта на U2 в Милано на 8 юли. Билетите са във втория оранжев ринг срещу сцената. Цената е 120 евро на билет, тъй като не съм ги взимал лично, а чрез посредник. Въпреки това мисля, че е прилична.
Другата част от "групата" сме аз и мой приятел
За инфо в момента лоукост с отиване в понеделник/вторник и връщане в четвъртък/петък ( 3 нощувки) е около 120 - 170 лева.
Хотели има на съвсем прилична цена между 30 и 40 евро на човек. Разбира се предлагам само билетите и не ангажирам никой с пътуването и престоя ако имате други варианти
Желаещи ако се намерят да ми пишат на ЛС.
bobo
Новороден
Публикации: 8
Отговори #222:
30 Май 2009
Само да добавя, че в момента има намаление на wizzair
http://book.wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1
a за хотелите по-долу имам потвърждение за цената 3 нощувки в двойна стая - 176-180 евро ББ. Плаща се непосредствено преди пътуването.
http://www.ritter-hotel.com/ita/default.htm
http://www.ichotelsgroup.com/h/d/ex/1/en/hotel/milno
Ем'тва от мен- with or without you аз съм там
tickets.JPG
(2747.68 KB, 2660x1596 - видяно 348 пъти.)
rusimode
Агент
Отговори #223:
03 Юли 2009
Поздрав за всички, на които U2 не са им безразлични...
http://www.youtube.com/watch?v=9T8oTYhil-Y
TOTU2009/10 - Berlin / Frankfurt / Muenchen / Rome / Mailand / Mannheim / Barcelona / Barcelona / Nuernberg / London / London / Manchester / Berlin / Duesseldorf
RizaaR
Странен Любовник
Отговори #224:
26 Юли 2009
Ю2, Дъблин, 24.07.09!
Кой, каквото иска да казва, но наистина са големи!
Това определено бе един от най-добрите концерти, на които съм бил, макар и не като емоционално изживяване, а като шоу, сценични ефекти, звук, публика...
Още с влизането ми на стадиона, самият размер на сцената ме удиви, не дизайна, а именно мащаба на това 'нещо'. Croke Park, националният стадион на Република Ирландия е един от най-големите в Европа (мисля на 5 място) с капацитет от 80 000 седящи места. Доста е огромен, но сцената бе по-висока от него! - аз бях на най-горните трибуни, и от там върха на това чудо не се виждаше. Като дизайн не ме впечатли особено - на мен ми заприлича на нещо като 4-крак позеленял октопод
...
За нещастие, Croke Park, страда от една особеност, която направи невъзможно сцената да е разположена по средата, каквато е идеята на 360 Тур-а - едната част на стадиона е отворена, т.е. там не са построени високи трибуни, (по исторически причини). За това сцената бе именно в този край. Като публика, това със сигурност бе най-големият концерт на който съм бил - трибуните бяха запълнени, и само долу в далечният край имаше малко празно място (изненадващо в последният момемт се появиха билети, което мен доста ме учуди, понеже в деня, в който ги пуснаха, всичко налично бе изкупено за няма и час).
Подгряващите групи не ми бяха известни и не ме заинтригуваха особено - повече би ми се искало да видя Сноу Патрол, но уви.
Концерта започна без увод - някъде малко след 9, Боно и Ко се появиха и се започна. Звукът бе перфектен, но Боно от време на време се губеше - или не му достига сила вече, или там където аз бях кацнал, не го бяха докарали добре, не знам. Публиката бе великолепна - и долу и по трибуните, всички бяхме активни в скачането (нямаше никой седнал), махането на ръце, пляскането, но в пеенето, феновете на игрището ни биха
)
От моята позиция нямаше как да се потопя във кишящата буря от емоции на феновете около сцената, но за сметка на това имах възможност да се насладя на 100% на великолепното светлинно шоу, нещо което аз, пък и не само, не бях виждал. За мен все още си остава загадка, как точно е направен и как работи цилиндричният екран, който е окачен над платформата, където свиреше групата, и който дава 360 видимост. Наистина уникална технология...просто трябва да се види! Всъщност спирам до тук - ще кача две снимки, защото те мисля ще покажат по-добре на какво съм бил свидетел
)
6373_1176823973019_1000683475_30574177_4537134_n.jpg
(66.96 KB, 604x453 - видяно 358 пъти.)
6373_1176824533033_1000683475_30574179_6845813_n.jpg
(74.88 KB, 604x453 - видяно 351 пъти.)
o
Y +Devil inside, seeking for light+
Страници:
1
...
13
14