rado
|
Отговори #45: 20 Август 2005 |
|
Bono , снимки направи ли в Милано на концерта на U2.Покажи няколко снимки ,ако имаш. 
|
|
|
|
bono
|
Отговори #46: 22 Август 2005 |
|
ами от концерта нямам, взеха ми фотото на входа 
|
One Love! One Life! When It`s One Need! In The Night! One Love!
|
|
|
SoFaD
Ултрас
|
Отговори #47: 22 Август 2005 |
|
така ли било в Милано?? аз доколкото разбрах, Боно много държеше да го снимат по време на концертите, и фотоапарати бяха допускани съвсем свободно, поне в Германия... тебе са те излъгали 
|
ages of delirium curse of my oblivion
|
|
|
bono
|
Отговори #48: 22 Август 2005 |
|
ами, незнам един батко ми го взе на входа
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #49: 22 Август 2005 |
|
bono, поздравления за готиния jif 
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
bono
|
Отговори #50: 22 Август 2005 |
|
благодаря, благодаря 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #51: 24 Август 2005 |
|
незнам един батко ми го взе на входа Друг път фотоапаратчето в чорапчето на крачето! Действа безотказно...поне досега де 
|
|
|
|
bono
|
Отговори #52: 24 Август 2005 |
|
оо ще го запомня и на някой друг концерт ще го пробвам  абе важното е че целия концерт е в главата ми, каква по добра снимка от тази 
|
|
|
|
bono
|
Отговори #53: 27 Август 2005 |
|
Те са наречени най-добрата група на света, те са уникални в много отношения, те препълват стадионите на шест континента, те са четирима, те са U2. Започват като банда неопитни, но всеотдайни ученици, вдъхновени от енергията на пънка. От сформирането си в Дъблин през 1976 г. до днес групата е с непроменен състав: Боно - вокал и китара, Ди Едж - китара и клавишни, Адам Клейтън - бас и Лари Мълън Мл. - барабани. Наричат ги вторият експортен продукт на Ирландия (след бирата Гинес). Комбинацията от оригинално звучене, искрени текстове и предизвикателно социално послание им е извоювала уважението на критиците и славата на една от най-значимите и влиятелни рок групи през последните 20 години. Те съчетават "дяволската" рок музика с безкомпромисното християнско изповедание. Те не се побират в рамките на един стил и неуморно коват нови стандарти както по отношение на артистичните си изяви, така и в бизнес страната на музикалната индустрия. Те застават зад благородни каузи като Амнести Интернешънъл, Грийнпийс, Уор Чайлд и Юбилей 2000. Тяхната всеотдайност на живо им е спечелила внушителна армия от почти фанатично предани фенове в цял свят. Те са U2...
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #54: 29 Август 2005 |
|
Благодаря за инфото  U2 наистина са голяма група и заслужават много суперлативи, на мен също са ми любими /до POP/, но това което ме дразни е прекаленото афиширате на социалната им съпричастност и ангажираност. Просто ми е доста позьорско това преекспонирате, иначе естествено каузите са благородни........... Мога да разбера защо част от текстовете им и от самото начало са социални - те са ирландци и обстановката и обстоятелствата в страната им, а и не само там ги кара да търсят справедливост и свобода и да се прекланят пред борци за свобода, това добре - но днешните им изяви и най-вече на Bono са ми малко фалш и с цел медийно внимание, съжалявам.......
|
|
|
|
Luba
|
Отговори #55: 29 Август 2005 |
|
Да, Nyna, и аз за съжаление мисля като теб. А като казвам "съжаление" имам предвид, че U2 са ми любима група и ми е много трудно да го призная. Но наистина Bono малко прекалява.
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #56: 14 Септември 2005 |
|
ЧРД , @bono !  само хубави неща: здраве, забавления.............и най-вече още концерти live на U2
|
|
|
|
celene
|
Отговори #57: 14 Септември 2005 |
|
Chestit rojden den i ot men, Bono!
|
|
|
|
bono
|
Отговори #58: 14 Септември 2005 |
|
благодаря на всички 
|
|
|
|
rado
|
Отговори #59: 15 Септември 2005 |
|
|
|
|
|
|