Реплика DM.org 2008
(Гласуването приключено: 04 Август 2008)
The Fein - О, не правя дисекции на неща, които живеят на системи (Относно анализ на новия албум на Остава)
2 (16.7%)
Recoil - Моля, не се подигравайте с панталонките, жезълът и всичко прилежащо към пакета на единственият и неповторим фронтмен на света!
0 (0%)
Пях-сДепеш - Революционното ми предложение е темата да бъде прекръстена на "Страстта в гащите Му-изгаряща и изпепеляваща". Подтеми - "Моята гледна точка" (респективно "моят изплезен език").
2 (16.7%)
DanielaDaniela - Ангелите не носят гащи.
1 (8.3%)
Пях-сДепеш - революцията напира да избие и без това дефицитния морал
0 (0%)
Пях-сДепеш - Дето се вика: "Пу,пу...ушна кал да не познава ушите ти и стружки и тресчици очите ти да не застигат"
1 (8.3%)
kiril101 - Ние не сме Едър рогат добитък. Депеш Мод не представлява за нас червен плащ в ръцете на някой тореадор(DJ). Ние сме хора в вкус и изисквания. (...) Тъй като сами по себе си сме нестандартни хора, търсим нестандартното в подхода спрямо нас. (...
2 (16.7%)
TheRainfall - Веднъж и реалността да отбележи срещу идеите в главата.
1 (8.3%)
Deni - Този път за разлика от друг път снимах много малко, защото бях твърде заета да скачам, пея или да немея от възхищение... или поради загуба на глас.
0 (0%)
RizaaR - и аз си помислих че Том и Ко. са се качили по череши, върби, круши, тополи и пр
0 (0%)
The Fein - Аланис Морисет - няколкостотин хиляди долара... Cypress Hill - още няколкостотин хиляди долара... Бой между феновете на Аланис Морисет и Cypress Hill - безценно.
0 (0%)
Пях-сДепеш - (за Кърк Хамет и способностите му)Да,съгласен съм.Паказва го, но не го казва.Помня навремето как го уредих при един мой авер (Сатриани) да му ошлайфа уцелването на прагчетата в долната част на грифа на китарата. Ама гледай какво нещо е животъ