DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 2 [3]  Всички
  Печат  
Автор Тема: Какво искате да се промени в сайта?  (Прочетена 15789 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
The Fein
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2988

Профил WWW
Отговори #30: 05 Февруари 2007

Бих добавил само още едно предложение-всеки член на екипа,да пише в дневника си поне веднъж седмично какво е свършил и какво не е свършил за dm.org.Според мен така няма да изпадаме в ситуации,при които хората от екипа да пишат,че вършат много неща,но никой не оценява техния труд.Мисля,че по този начин комуникацията между екипа и обикновените потребители ще се подобри и това ще бъде за доброто на сайта.

Интересна идея, срещу която нямам нищо против, но не съм сигурен доколко може да се осъществи, тъй като в процеса на работа доста неща се изменят, а понякога отнема време да се премине от предложение към неговото реализиране. А и освен това както нямам особен принос в дизайна или организационната част не знам дали има смисъл да пиша в дневника си кой съм предупредил за нещо си, с кой смятам да правя интервю (работя по този въпрос впрочем) или каква идея съм дал. Мисля си, че най-обективния показател за труда на екипа е това, което се случва в сайта и около него.

Each tear that flows down your face
Trickles then picks up the pace
And turns to a river inside
A river that will not subside

I can hear that dreadful overflowing sound
And watching from afar I see a child is drowned
The child inside your heart

Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #31: 05 Февруари 2007

...Тук ще си позволя да изразя несъгласието си с едно от мненията на член от екипа,което гласи-“Хубаво е да има критика, но лично аз я приемам, когато е градивна, когато е направена от хора, които са активни в писането”.

А мнението, което си цитирал, без да е извадено от контекста гласи:

....
Хубаво е да има критика, но лично аз я приемам, когато е градивна, когато е направена от хора, които са активни в писането (или поне в четенето) и когато се дават конкретни предложения как да се променят нещата... иначе всичко това са празни приказки...
...

Мисля, че всеки може да направи разликата!

Скъпа госпожице модераторке (или какво ви е длъжността),подобни мнения не ви правят чест,защото са смешни и необосновани.Това,че някои хора не са активни в писането,не означава,че не могат да критикуват,или да изказват мнение относно екипа или каквото и да било...

Ако прочеш отново мнението ми, което си изопачил, ще разбереш, че говоря за хора, които нито пишат, нито четат, нито дават предложения, а единствено критикуват.
Последна редакция: 05 Февруари 2007 от Kevy

See what I see!
Ginger
Смутител
*
Пол: Мъж
Публикации: 249

Профил WWW
Отговори #32: 05 Февруари 2007

Благодаря,че взе отношение така бързо.Очаквах повече.Колкото до това,че винаги търся конфликта,бих казал,че прави впечатление как всяко мнение,което не ти отърва по някакъв начин е прието като опит за конфликт.Конфликти аз не съм имал и не смятам да имам с никого тук (има едно малко изключение,но то отдавна не се подвизава във форума),конфликтите можеш да ги предизвикаш ти,ако продължаваш с назидателния си тон,който лично на мен ми напомня за учителката ми по химия в дните,когато бях ученик.В целия пасаж от твоето фундаментално мнение,което ти беше добра да цитираш,ясно се вижда какво си имала в предвид,няма нужда да поясняваш и да си вкарваш свободни съчинения,обърквайки самата себе си.Относно предложенията,давал съм такива под формата на лично съобщение,но те така и не бяха приети.
Колкото до длъжността ти във форума,тя е посочена много точно като “сътрудник”.Добре си спомням колко активно сътрудничеше за простотия и лиготията във форума в началото на твоето регистриране тук,като особено изключителните ти постове в темата за Истанбул казваха толкова много,че в един момент аз и доста от активните потребители спряхме изобщо да четем и да пишем тук.Като си спомня тези няколко месеца ми става супер забавно,че сега точно ти се “бориш” да премахнеш това,което тръгна от теб.
Мерси за сътрудничеството и продължавай да се вземаш насериозно Усмивка
Lillian_21
Гратис Любовник
****
Пол: Жена
Публикации: 57

Профил
Отговори #33: 05 Февруари 2007

Не виждам какъв е смисъла тази тема да се превръща в това? Едва ли такава е била идеята на този, който е предложил темата? Защо не се опитаме да бъдем по-позитивни...

Will you lead me to your armchair
Or leave me lying here
hope
Агент
*
Пол: Жена
Публикации: 83

Профил
Отговори #34: 05 Февруари 2007

Всъщност аз отдавна чакам "магазина" да заработи....Дали пък не е дошло време  да го позаредим със стока и да го отворим  Усмивка
Blagovesta
Странен Любовник
***
Пол: Жена
Публикации: 455

Профил
Отговори #35: 06 Февруари 2007

Цитат
Бих добавил само още едно предложение-всеки член на екипа,да пише в дневника си поне веднъж седмично какво е свършил и какво не е свършил за dm.org.

От къде на къде екипа ще дава отчет, какво е свършил. Случайно да им плащаш?
Последна редакция: 06 Февруари 2007 от Blagovesta

"come! no night too dark - no road too long
run! no rain too hard - no wind too strong
pray! no blood too red - no cut too deep
stay! no pain too bad - no track too steep
fate! - I’m bound to live my destiny
hail! - my longing for eternity"
SoFaD
Ултрас
*
Пол: Жена
Публикации: 513

Профил
Отговори #36: 06 Февруари 2007

Цитат
Бих добавил само още едно предложение-всеки член на екипа,да пише в дневника си поне веднъж седмично какво е свършил и какво не е свършил за dm.org.

От къде на къде екипа ще дава отчет, какво е свършил. Случайно да им плащаш?

може би иска по някакъв начин да се вижда, дали случайно някой от екипа не клони към безполезност? Очиврът но пък веднъж седмично ми се вижда твърде често... а пък хората са се заели съвсем доброволно с тежката задача, да бъдат овчари на едно стадо, така че ако ние, овцете, нещо не ни хареса тревата на някоя поляна, да можем да си изберем друга... а не само да ни лаят кучетата... извинявам се за метафората, ако някой я приеме твърде лично Усмивка

ages of delirium
curse of my oblivion
Blagovesta
Странен Любовник
***
Пол: Жена
Публикации: 455

Профил
Отговори #37: 06 Февруари 2007

Цитат
така че ако ние, овцете, нещо не ни хареса тревата на някоя поляна, да можем да си изберем друга...

SoFaD, моля те не употребявай НИЕ за начина по, който ти се чувстваш. Усмивка  дори изразено под формата на метафора.

Тази тема стана доста противна. Май идеята и уж беше да помогне на сайта. 

"come! no night too dark - no road too long
run! no rain too hard - no wind too strong
pray! no blood too red - no cut too deep
stay! no pain too bad - no track too steep
fate! - I’m bound to live my destiny
hail! - my longing for eternity"
bong13
Възбуден
****
Пол: Жена
Публикации: 160

Профил
Отговори #38: 06 Февруари 2007

Май идеята и уж беше да помогне на сайта. 

И аз не виждам Ginger, например, с какво помага и каква роля изпълнява тук. Аз като нямам какво да кажа по някой въпрос просто си мълча, което и правих до сега, но съм възмутена от тона му, затова се включвам да напомня, че да поучаваш някой е нещо, което не всеки може да си позволява. Става въпрос за коментарите му около “изключителните постове” на Kevy, както и смехотворните му предложения да му се дава отчет кой какво е свършил. Ама наистина, с нищо не помагаме, не се ли усещате?  Идиот


The more I look   The more I see   The more I feel
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #39: 06 Февруари 2007

Смятам, че е редно да се намеся преди нещата тотално да са излезнали от контрол.

От една страна в спора имам екипа. Хора, които уважавам изключително и които е редно да подкрепя.
Но от друга имам хора, които са близки за мен и са ме подкрепяли през последните 5-6 години.

Моето лично мнение, е че в тази ситуация... няма правилен избор. Няма и избор, който да "боли" по-малко. Няма и вариант, в който да останеш безпристрастен, понеже така губиш и двете страни...

Според мен не е чак толкова важно защо се е достигнало до тук. А е по-важно, да не се продължи, защото тази тема и последните около 10 изказвания са деструктивни.

Бих искал да затворя временно темата на основание :
3.14.2.  Добрият тон трябва да бъде спазван от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ във всички начини на комуникация, предлагани от САЙТА. Това включва: ФОРУМЪТ, ЛС, чат, записки в дневниците, както и всички останали настоящи и бъдещи секции на САЙТА.
Последна редакция: 06 Февруари 2007 от Recoil
kiril101
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 666

Профил WWW
Отговори #40: 06 Февруари 2007

Аз ще позволя да взема мнение по темата.
Тази тема бе създадена с цел да накара потребителите, да споделят своите идеи за това, какво би било добре да се осъществи като идея за това тяхното пребиваване да бъде по-приятно.
 
 Винаги съм смятал, че хората от "моята кръвна група" са по различен манталитет, може би защото често съдя по себе си, за това как ДМ са повлияли на характера и мирогледа ми. И макар да знам, че сме преди всичко българи, и това ни наследство доста ни тежи, винаги съм вярвал в доброто в хората и съм бил противник на агресията във всичките и форми, и винаги съм вярвал, че именно тази агресия и всички останали характерни негативни черти в нас българите по някакъв начин са притъпени в нас под влиянието на ДМ. На път съм обаче да оборя сам тази своята теория.

 Идеята на темата обаче или беше поставена неправилно, или не бе разбрана правилно, или просто никой не смята да даде нещо конкретно като идея а просто намери за удобно и подходящо място в тази тема да изкаже малко(някои повече) от онова типично бългаско, за което говорех в предния абзац.
 Аз, макар и от скоро в екипа следя развитието на този сайт от създаването му, и имам наблюдения спрямо неговото развитие от самото начало, и смея да твърдя, че за кратко време се превърна в нещо, с което малко фенове на други групи могат да се похвалят. И с течение на времето свикнахме с комфорта, който ни предостави той. В един момент този комфорт стана ежедневие  за нас, и като че забравихме да го ценим, станахме дребнави започнахме да намираме недостатъци. Няма съвършенни неща, нашият сайт не би могъл да бъде. Глупаво ще е да ви карам да вярвате, но усилията които полагаме, за да се доближим дори малко до това понятие не са малки, и времето, което отделяме от ежедневието си за това, е не малко. Правим го доброволно, правим го за всички нас, които свързваме живота си с ДМ. Да, и ние сме хора и ние грешим, да съгласен съм, възможно е в даден момент да сме постъпили погрешно, но от това не е застрахован никой. Действието ни или постъпките ни не са следствие на лично отношение към някой, Преди всичко винаги  сме изхождали от това какво е по-добре за сайта, за нас. И ако това по някакъв начин не остава забелязано, аз лично бих се почувствал много огорчен. Но да оставим това на страна, по-важното е, че някой от нас заместиха препоръките си с директна критика често обвързана и основана на това, че е получил забележка за личните си действия. А някой от тях прераснаха в открита агресия към екипа, което само по себе си е недопостимо нарушение на няколко точки от правилника на сайта, който съм убеден малко хора са чели, и знаят какви биха били последствията от това нарушение. Въпреки всичко искам да подходя философски(макар да съм доста ефектиран) и да се обърна към всички, и най-вече към по-агресивните от вас.
Това което се опитваме да правим може да не е най-доброто, може по накога да не е най-правилно според някой, но повярвайте всеки от нас се стреми именно в точно обратното. Нашите действия са подбудени от това да развием и обогатим този сайт. Не сме застраховани от грешки и това, че ги допускаме означава че и ние сме хора. Това че ги допускаме не означава че може да си позволявате да ни нападате някой от нас така директно и лично, и то на страниците на форума, най-малко не прави никому чест. Не знам какви са подбудите за това, но моля ви най-сърдечно нека това типично бългаско в нас, за което говорех да бъде повече притъпявано и по-малко демострирано.
Благодаря ви.
Последна редакция: 08 Февруари 2007 от kiril101

Good Evening, Sofiaaa!
Страници: 1 2 [3]  Всички
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.