DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 [2]  Всички
  Печат  
Автор Тема: тест  (Прочетена 11173 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #15: 29 Януари 2007

Че колко по- концентрирано от това искаш ?  Намигване
няма какво да се оплакваш - поне си си имал работа тия дни , не е като да си бездействал  Усмивка
колкото до мен и Дядо Коледа - бяхме в  прекрасни отношения ,само че той не се е появявал от доста време ,така че сама трябва да си търся дисковете и не знам ,вече ако се видим в какви отношения ще сме . зависи дали той ще носи  чувала и дали в него  ще е успял да побере Дейв или Мартин  ...

reach out and touch faith !
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #16: 30 Януари 2007

Колко си чалнат на тема Depeche Mode ?

1. Отиваш на далечно пътуване за няколко месеца .Можеш да вземеш само един нескопосан mp3-player , в който се побират най-много 30 песни .Какви песни ще си запишеш ?

Почти съм го направил. С тази разлика, че първоначално изобщо не заредих DM в плейъра си. По-нататък макар и от носталгия се появиха Some Great Reward, Songs Of Faith And Devotion и Black Celebration. Това далечно пътуване в Сомалия ли е ? Понеже съм сигурен, че мога да чуя DM независимо от това дали съм си ги "взел".


2. Тъмно е .Прибираш се от дискотека, бар или друго съмнително място и в светлината на блед уличен фенер виждаш рус мъж с черни дрехи да говори по телефона. Струва ти се ,че човекът има крила .Решаваш ,че това е ...

Ами първо се питам какво съм пил и какво съм взел в това заведение от което идвам. След което се оглеждам за розовият хипопотам на Анди, ако го няма и ако мъжа си има кирла... може и да е някой отчаян фен на Мартин, но колкото и да е тъмно го подминавам, понеже Мартин ходи предимно с шапка по улиците.


3 – Решаваш да си татуираш нещо .Какво ще е ?

Нещо семпло и дискретно. Вероятно няма да има нищо общо с Depeche Mode или татуировките на Дейв.


4- Отиваш на почивка в чужбина . Научаваш ,че Мартин Гор е в близкия хотел .Какво  предприемаш

Нищо, наслаждавам се на почивката си. Ако случайно се засечем някъде бих му се усмихнал.


5 – Твой близък приятел, не чак такъв фен на Депеш печели билет за техен концерт . Ти как реагиращ

За съжаление, понеже съм ограничен човек... нямам близки приятели, които да не са "чак такива" фенове. Да не говорим, че напоследък и такива познати нямам. Но дори и хипотетично да се случи това нещо, сигурно биха ми предложили билета си, ако нямат възможност да отидат, а аз бих ги накарал да отидат на въпросният концерт.


6- Вървиш си и те спира въоражен до зъби , но беззъб бандит и те пита – парите или живота ! Казваш му ,че нямаш пари . Тогава той ти иска да му дадеш фанелката си , която си си купил от концерт на Депеш .Ти ....

Ами, всъщност го подминавам. Нямам какво да си разговарям с безсъби, но въоръжени до зъби, бандити.


7 –Крадат ти билета от концерта броени минути преди това .Как реагираш ?

Да бе... По-вероятно е да ме блъсне кола преди да стигна до мястото, на което трябва да се проведе.


8  Какво се е случило на 21 юни 2006

За мен лично са се случили много неща. Започвайки от ранните часове на 21ви, когато трябваше да се проведе едно събитие. Бях леко разочарован. Като за начало нерегламентираното използване на събитието за продажби на фланелки. В следствие на което доста хора останаха с впечатлението, че сме продали нещата, които раздавахме безплатно. Не си спомням какво точно стана, но бях останал без пари, та трябваше в 6-7 сутринта да се прибирам с последният билет за градски транспорт, който ми даде Юли. Легнах да поспя няколко часа в 11 ме събуди Благовеста, за да ме един технически въпрос свързан с отпечатването на табелите. В 12 бях на крак и се уговарях как да мина и да оставя част от багажите, които носех в Back stage. Стигнахме почти навреме. След кратката проверка на звука ни обясниха, че единият от адапторите на плейърите не бил изолиран и зазимен. В следствие на което не било хубаво да стъпваме близо до контактите, че можело да ни удари ток. Осветлението беше свързано на един бушон с озвучението и имаше бръмове... изобщо нерви. След което се оказа, че сме закъсняли за среща пред Шератон. Пропускаме момента и се качваме на такси. След което си припомням какво не трябва да имам в себе си и се усещам, че някъде между цялата история съм решил да се избръсна. Вероятно в тоалетната на Scream по време на партито, но съм си забравил бръсначката в мен. Сметнах, че ще ми направят проблем и решавам да я изхвърля. Сега като се замисля... доста странно ме гледаха хората, но поне съм сигурен, че Виктор обра точките като предложи 10 лева на момчето пред него, за да го пререди на опашката.
След това имаше концерт. Мартин се засили да скочи към нас по време на Home, но се отказа в последният момент. След концерта трябваше по най-бързият начин да стигнем до клуба... бе... доста натоварен ден...


9   Любимата ти Депеш песен

Албумната версия на In Your Room и Walking In My Shoes.


10  Снимат реклама за Каменица по модел на рекламата на Стела Артуа . Ти си нает да участваш .Цветята дето трябва да се разменят за бирата са заменени с колекция дискове на Депеш .И така , ти си уморен и жаден и ти предлагат бирата .Предполага се , че трябва да дадеш дисковете за една чаша от безценната течност . Ти....

Eдва ли някога бих участвал в реклама на Каменица или каквато и да е друга бира.11   Попадаш в Ню Йорк . Първата ти работа

Да видя къде ми е хотела, да си оставя багажа, да си взема душ и да излезна на разходка, като вероятно ще се мотая в СоХо. Вероятността да намеря Дейв е нищожна затова се наслаждавам на прекрасният град. Интересното в града е да разбера защо Дейв е избрал точно Ню Йорк при положение, че може да живее на всяко едно друго място.


12 –Намиращ се в някакво заведение , някои говори против Депеш зад гърба ти и се подиграва на музиката им. Ти ....

Увеличавам музиката в заведението, както се случи наскоро.


13 – По лош случай – шефа ти говори най- нагло и безцеремонно пред теб какви тъпанари са Депеш Мод .Ти ...

Първо, не слушам какво ми говори шефа. Второ, питам се защо съм толкова глупав, че съм позволил да ме ръководят такива хора.


14 Имаш важен изпит или интервю за работа  , но ще дават репортаж за Депеш ,който просто не е за изпускане .Няма как да го запишеш ,защото видеото ти не работи .Какво правиш .

Проверявам дали съм го гледал, по коя телевизия е... и ако имам възможност звъня да ми го пратят. Ако нямам, пускам тема във форума и се надявам някой друг да има възможност да го запише. (ако сметна, че този репортаж си заслужава)


15 .Депеш Мод парти в местна дискотека .Идва време за раздаването на наградите .Последната изненада са един куп фанелки , които ще хвърлят от Dj- подиума и който ги хване .Ти къде си в този момент ?

...Ъм, не знам, може евентуално да съм на подиума...

16  Студена зимна вечер. Дядо Коледа си върви по покрива . Ти пиеш чай до камината и чуваш стъпките му .Изведнъж вече не издържаш , отиваш и пребиваш Дядо Коледа .Защо?

Защото съм шизофреник сигурно.


17 – Колко пръста би се отрязал само и само да се здрависаш с Мартин ?
 

Сега разбирам защо съм пребил Дядо Коледа, сигурно не ми е донесал протези за отрясаните пръсти.
Защо му е на Мартин да се здрависва с човек, който си реже пръстите ?


18 – Идват извънземните и ти казват ,че идва края на света и трябва да идеш с тях на друга планета  за да се спасиш , но не можеш да вземеш нищо със себе си . Какво решаваш ...

Да спра наркотиците! Първо рус мъж с крила, после Дядо Коледа... сега и извънземни, явно прекалявам.


19  - Най –голямото постижение на човечеството през 20ти век  ?

Minimoog-a, Synclavier-a и т.н.


20    В кой бог вярваш ?

Не вярвам.


21 – Опиши стаята си

Нормална стая с бели стени, няма плакати по тях, бюро с монитор, 2x50W колони, дискове и плейър (в/у бюрото). Няколко компютъра, музикални инструменти, доста кабели, легло, което заема половината (че и повече) стая, нощно шкафче с дискове (отново), списания и нощна лампа, която не свети. Огледало, гардероб, печка и прозорци. Пода е от дървен паркет, който скърца специфично. Единственото нещо което е закачено по стените е картичка със сантиментална стойност.


Някак си не успях да намеря себе си в част от отговорите, надявам се да не е твърде егоцентрично, че съм написал други.
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #17: 30 Януари 2007

Прекалено егоцентрично , мой човек .Трябва да се засрамиш . Усмивка
Аз ти прощавам , защото в 99 % от тестовете дето съм правила не намирам точен отговор за себе си .
Пък и ти си ползвал друг подход към нещата ./относно теста /
Браво , за търпението !

пс - лошото , за всички вас е , че сега ми дойде идеята да направа нов тест , само с въпроси . така всеки ще може да се изявява .
само да имам време .

reach out and touch faith !
ExcitedandDevoted
Възбуден
**
Пол: Жена
Публикации: 140

Профил
Отговори #18: 30 Януари 200717 – Колко пръста би се отрязал само и само да се здрависаш с Мартин ?
 

Сега разбирам защо съм пребил Дядо Коледа, сигурно не ми е донесал протези за отрясаните пръсти.
Защо му е на Мартин да се здрависва с човек, който си реже пръстите ?


Между другото, когато го прочетох този въпрос за първи път, се замислих - къде е логиката да си режа пръстите на ръката, с която ще се здрависам с въпросния човек? ИдиотАз за това и отговорих 0!
Но в цялостната концепция на теста въпросчето си пасва идеално!


П.П. Вики идеята ти за нов тест, на който всеки сам ще дава свой личен отговор е страхотна!Can`t wait! Усмивка
Последна редакция: 30 Януари 2007 от ExcitedandDevoted

Обичайте се бе хора!
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #19: 30 Януари 2007

Повече фантазия бе , хора. Човек има две ръце и 10 пръста . Намигване

reach out and touch faith !
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #20: 01 Февруари 2007

пс - забравих да напомня на  Recoil следващия път да ни пише и адреса си и кога не си е в къщи , за да дойдем да поразчистим у тях. Компютри , музикални инструменти - не може да се диша в тази стая ... време е да се "изхвърли " ненужното . Намигване

reach out and touch faith !
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #21: 01 Февруари 2007

Хм, нека все пак да напомня за съществуването на лични съобщения. Едва ли хората тук ги интересува кога няма да съм си в нас. Както и за възможността да се редактират публикациите, за да не се налага да се пишат 2 една след друга.
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #22: 01 Февруари 2007

прости за несъобразителността ми .  Очиврът но като се има в предвид ,че едната /публикация / е малко странично допълнение , може и да си останат разделени .
и не се впрягай толкоз . аз не мога да нося два компютъра наведнъж , та затова исках всеки да се чувства готов да помага . Усмивка

reach out and touch faith !
kirilart
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2405

Профил WWW
Отговори #23: 01 Февруари 2007

Цитат
прости за несъобразителността ми .   но като се има в предвид ,че едната /публикация / е малко странично допълнение , може и да си останат разделени .и не се впрягай толкоз . аз не мога да нося два компютъра наведнъж , та затова исках всеки да се чувства готов да помага пс - забравих да напомня на  Recoil следващия път да ни пише и адреса си и кога не си е в къщи , за да дойдем да поразчистим у тях. Компютри , музикални инструменти - не може да се диша в тази стая ... време е да се "изхвърли " ненужното Повече фантазия бе , хора. Човек има две ръце и 10 пръста Прекалено егоцентрично , мой човек .Трябва да се засрамиш . Аз ти прощавам , защото в 99 % от тестовете дето съм правила не намирам точен отговор за себе си . Пък и ти си ползвал друг подход към нещата ./относно теста / Браво , за търпението ! пс - лошото , за всички вас е , че сега ми дойде идеята да направа нов тест , само с въпроси . така всеки ще може да се изявява .
само да имам време .

vicky, прости, че съм слял всички тези блестящи твои "публикации", макар че погледнато реално са доста далеч от това определение. Детинското остроумничене е толкова не на място, че нямам думи. Защо не си вземеш лопатка и кофичка и не отидеш при другите деца да си играете в пясъка. Нямам намерение всеки път като вляза в някоя тема да следя твоя диалог с някой от екипа. Другият вариант е да вземеш пример от някои от по-зрелите потребители във форума, които...ха каква изненада са често с година-две по-малки от теб.
П.П. Прилагам и любимото ти емотиконче, да не ти липсва
 Намигване
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #24: 01 Февруари 2007

е,не си ме разбрал правилно ,май. както и да е . Млъкнал

reach out and touch faith !
silver wings
Опасен
****
Пол: Жена
Публикации: 232

Профил
Отговори #25: 02 Февруари 2007

Стига бе хора!Теста е сладък и си е едно приятно прекарване на времето!Защо са тези разяснения кой какво искал да каже! Бесен

Let me show you the world in my eyes...
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #26: 02 Февруари 2007

Стига бе хора!Теста е сладък и си е едно приятно прекарване на времето!Защо са тези разяснения кой какво искал да каже! Бесен

Сладък или не е теста, всеки си решава... в последните няколко мнения не виждам решаване на този "тест" обаче. Тук е мястото да отбележа, че kirilart направи много уместна забележка - мястото за шеги и закачки се казва "Извън темата". Форум "Групата" е предимно за сериозни мнения и коментари... Нека сега да не започваме дискуси, кой е нападнат, кой линчуван... ами да се решава "теста", ако има още желаещи...

Надявам се с този пост да се сложи край на офф-топика, който се заворми напоследък!

See what I see!
contradictor
Кукла
****
Пол: Мъж
Публикации: 37

Профил
Отговори #27: 10 Февруари 2007

Връщам се на топика - 101 точки  Усмивка Поздравления за теста vicky,много смях падна при попълването.И аз очаквам с нетърпение новия тест Усмивка

"If you wanna use guitars,use guitars..."
benev
Агент
*
Пол: Мъж
Публикации: 82

Профил
Отговори #28: 16 Декември 2007

126  Усмивка макар че майче не заслужавам толкова... във тази категория съм, но мисля, че обективното е 9-10 точки по-малко. браво за теста, мн е як  Одобрение

I'm a man of flesh and bone.
Страници: 1 [2]  Всички
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.