...
Поредното ми приключение в Русе бе поредният ми житейски сблъсък с крайностите, а именно: мрачно небе, хладни и влажни есенни дни, и на пук на тях щастливи хора, готови да преминат през всичко за да бъдат заедно и да се забавляват, до последен дъх рамо до рамо с тези, които единствено могат да проумеят и разберат това заради, което другите ти лепват странни етикети.
...
За да не се впускам в подробности и коментари за присъстващите рискувайки да съм досаден, просто ще кажа – всички вие сте приятелите, които търсих доста време, трудно ми е да ви опиша колко щастлив съм, че ви намерих.
За да не се впускам в благодарности към организаторите, рускувайки да изпусна някой и да съм досаден просто ще кажа – вие знаете кои сте, и съм сигурен, че знаете какво означава това, което правите за мен и за всички, които присъстваха и дори за онези, които не успяха да присъстват. Имате специално място в сърцето ми.
Към всички, които намират себе си в описанията по-горе. Вие осмисляте до голяма степен живот ми. Благодаря ви с цялото си сърце.
Кире, свалям ти шапка! Такива думи не могат да се коментират, няма и какво да се добави -
те казват всичко по възможно най-красивия начин!
Моите уважения!!!!