DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Анкета
Въпрос: Бихте ли присъствали на коктейла в събота на обяд
ДА - 32 (84.2%)
НЕ - 6 (15.8%)
Общ брой гласове: 38

Страници: 1 [2] 3 4 ... 9
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [2-3 МАРТ 2007] - DM.org Convention 2007 - клуб Петното, Пловдив  (Прочетена 64440 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #15: 02 Февруари 2007

Във връзка с подготовката на един страничен проект, свързан с предстоящия Convention 2007 на  DM.org , екипът се обръща към всички потребители, които имат желание да напишат нещо за сайта - за много от нас, това място е специално, ако и за вас е така и желаете да споделите отношението си с останалите, моля напишете мнението си и го изпратете на лично съобщение на Kevy или The Fein. Екипът на  DM.org ще избере най-добре формулираните мнения и ще ги публикува в специален формат. Освен това, ще се постараем да засвидетелстваме нашето особено уважение, към потребителите, чиито мнения са били избрани, на самото събитие в Пловдив.
Предварително ви благодарим за оказаното съдействие!
Последна редакция: 02 Февруари 2007 от Kevy

See what I see!
kiril101
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 666

Профил WWW
Отговори #16: 03 Февруари 2007

Както вече знаете тази година ежегодното събиране ще протече в две поредни вечери, в които това което сме подготвили ще отнеме цялото ви внимание Намигване и вероято не ще имате възможност да се опознаете с новите потребители и гости, както и да поговорите с приятелите си, които виждате рядко. Поради този факт искаме да ви дадем възможност да го направите в събота на обяд, на коктейла, който възнамeряваме да организираме за вас, естествено при наличие на интерес от ваша страна в който не се съмнявам. Там ще можем в приятна обстановка на фона на музиката подбрана от самите нас, да се подкрепим с храни и напитки(все  пак ще ни предстои второ парти Намигване да се запознаем, да поговорим, да обменим мисли.

Тъй като организацията на подобно събитие в свързано с определени ангажименти и финансиране, е необходимо да знаем дали проявявате желание да присъствате. Ето и условията на най-добрата оферта, която можем да ви предложим:

Цена на Куверт (без напитки) : 10 лв. (напитките всеки ще може да избере на място от бара на хотела)

За целта моля участвайте в анкетата.
Последна редакция: 04 Февруари 2007 от kiril101

Good Evening, Sofiaaa!
Infra Red
Странен Любовник
***
Пол: Мъж
Публикации: 470

Профил WWW
Отговори #17: 03 Февруари 2007

Футболната среща ще е в събота сутринта или по-скоро към 12.30 при добро време. При лошо време ще се търсят алтернативни варианти като футболни маси известни като джаги.
Освен това пловдивчани са известни с това, че не пътуват за партита в други градове. Което пък означава, че ще са си в Пловдив и за двете вечери.

Остава ли си същото време за футболната среща или ще се промени заради евентуалния коктейл?

There's something that's invisible, there are some things you can't hide...
try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #18: 03 Февруари 2007

Остава ли си същото време за футболната среща или ще се промени заради евентуалния коктейл?
Все още нямаме точен час за коктейла, но е възможно да изтеглим футболната среща малко по-рано, за да може да не се засекат.
Освен това футболната среща зависи и от метеорологическата обстановка.
Иначе подобни коктейли или знам ли как точно е правилната дума. Се провеждаха и преди време в Базилдон, като на снимки съм забелязвал и BRAT да забавлява хапващите и пийващите.
По принцип след всяко парти се събираме в някакво заведение за да хапнем, този път решихме да е малко по-приятно и по-добре организирано.
yori
Посветен
***
Пол: Жена
Публикации: 363

Профил
Отговори #19: 03 Февруари 2007

... коктейла, който възнамареяваме да организираме за вас ...

Подкрепям идеята с две ръце!  Одобрение
Пък и като се има предвид, че петъчното парти най-вероятно ще приключи във съботната утрин, то по обяд ми се струва доста удобно да "закусим" заедно с вас  Ухилен
Очертава се много вълнуващо преживяване ...
Желая от сърце успех на организаторите!

MO.
Гост
Отговори #20: 04 Февруари 2007

А за кой хотел става дума? да си вземем стаи в него да ни е удобно на всички!?  Одобрение Доволен
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #21: 06 Февруари 2007

Ето и малко интересна информация за град Пловдив, където ще имаме честта да се съберем.

Пловдив е разположен  на двата бряга на р. Марица и на шестте уникални сиенитови хълма /наречени “тепета”/.
Най-древните жители по тези земи датират от новокаменната, каменно - медната и бронзовата епоха. Около трите източни хълма през 1 хил. пр. Хр. траките основат древното селище Евмолпиас, което по-късно е наречено Пулпудева През 342г.пр.Хр. градът е завладян от Филип Македонски, наречен е Филипопол и превърнат в крепост.
С падането си под римско господство се превръща във важен икономически, културен и политически център. Става известен с името Тримонциум /“град на три хълма”/.
Следващите два века са белязани от варварските нашествия на хуни и готи, които опустошават и опожаряват многократно града.
През 6в. по тези земи се заселват славяните и му дават името Пълдин. Включен е в границите на българската държава при хан Крум през 815 г.
От този момент до падането си под турско робство (1364г.), Пловдив (вече известен с това име) е обект на многобройни набези, завладяван и от българи, и от византийци. В османотурските документи е упоменат като Филибе. Останал в най-крайната част на Османската империя, градът губи стратегическото си положение и запада.
През Възраждането възвръща статута си на голям икономически и културен център. След Берлинския конгрес, Пловдив е провъзгласен за столица на Източна Румелия.
Пловдив е разделен на две части – старият град, който заема трите източни хълма и градът простиращ се в равнината отдолу. Старата част на трихълмения град е архитектурен резерват. Древният Пловдив е запазил духа на Възраждането до наши дни.
Шестте тепета, тесните улички и архитектурните комплекси на стария Пловдив допринасят за неповторимата атмосфера и сътворяват уникалния му вид. Забележителни са величественото Сахат тепе и часовникова кула от 16в.; Бунарджика и паметника Альоша; Джендем тепе.
Река Марица също разделя Пловдив на две части. В северната част се намират Панаирните палати. Международният пловдивски панаир се провежда два пъти годишно - в началото на май (лека промишленост) и през септември (тежка промишленост). В панаирния град се провеждат различни международни изложения и експозиции през цялата година.
Съвременният град е търговски и културен център – музеи, църкви, банки, хотели, кафенета, ресторанти, кина, магазини, барове, музикални клубове, казина и т.н. Тук почиват руините на Римския стадион и останките от Римския форум, тук могат да бъдат видени няколко джамии и оригинални турски бани. Модерният център осигурява развлечения и богат културен живот. В концертната зала на Пловдивския филхармоничен оркестър се състоят класически концерти, а през януари се провежда зимния фестивал на симфоничната музика. Операта е близо до концертната зала. В съвременния град е разположена сградата на радиото и телевизията и най-големите кино зали.
Забележителности:
На първо място се нарежда Архитектурният комплекс Старият Пловдив. Комплексът включва:
Джумая Джамия от 14-15 в., отворена за посещения всеки ден от 6-19ч.
Катедралната църква "Св. Богородица", построена по времето на Мурат II (1844), ул.Съборна 6, тел: 032 223 265, отворена 7.30 - 19.00 всеки ден
Църквата "Св.св. Константин и Елена", построена през 1832 г.
Църкватa "Св.Марина" с изключителен иконостас (1856)
Античният театър се намира до южния вход на крепостта. Построен от Марк Аврелий през II в., той е най-добре запазеният амфитеатър по нашите земи.
Археологическият комплекс Небет тепе включва останки от тракийско селище.
От централната част на Стария град могат да се видят стените на крепостта Филипополис.
Хисар капия - източната порта от старата градска крепостна стена, построена преди повече от 2000 год.
Художествена галерия - изложба на икони, ул. Съборна 22, тел. 032 226086
Художествена галерия - постоянна експозиция., ул. Съборна 14А, тел. 032 267790
Имарет джамия от 15в.
Римският стадион е построен през II в. по подобие на стадиона в Делфи, Гърция. Събирал е 30 000 зрители, дошли да се наслаждават на битките на гладиаторите.
Последна редакция: 01 Март 2007 от Recoil

See what I see!
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #22: 06 Февруари 2007

Здравейте !
исках да ви дам няколко препоръки за прекарване на времето в Пловдив . Както можете да прочете по-горе има какво да се види .
Зависи ,разбира се , с колко време разполагате .
Все пак не бива да пропунете да се разходите из Стария град - там има какво да се види и най - вече какво да се усети , защото атмосферата си е друга . През ,която и част на деня да идете , все ще ви хареса .Вечер гледката си струва , но пък следобед си е най-добре за разходки .
Ако има желаещи , можете да се качите на Альоша да гледате изгрева .Ако случите на време си струва . Но никакви таксита ! Тръпката е да се иде пеша .
Друго , което не е за пропускане в този период ... хъм - разбира се клуб Петното !
Ако се сетя още нещо , ще ви пиша .
хайде чао
п.с. пеещите фонтани са хубаво нещо , но пък едва ли ще работят .  Тъжен

reach out and touch faith !
sisterofnight
Ултрас
*
Пол: Жена
Публикации: 540

Профил WWW
Отговори #23: 06 Февруари 2007

Цитат
Ако има желаещи , можете да се качите на Альоша да гледате изгрева .Ако случите на време си струва . Но никакви таксита ! Тръпката е да се иде пеша .
Ухилен Ухилен Ухилен vicky интересно как точно се качва човек на Альоша с такси  Очиврът Объркан Доволен

"I'm my own worst enemy"
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #24: 06 Февруари 2007

поне до подножието на паметника може и с такси . има път.

reach out and touch faith !
hope
Агент
*
Пол: Жена
Публикации: 83

Профил
Отговори #25: 06 Февруари 2007

"...Друго , което не е за пропускане в този период ... хъм..."
 

Кафе на пясък с бяло сладко в джамията....кафето на пясък има уникален неописуем вкус....някой от вас може да са го пробвали в Истамбул примерно, но за тези от вас, които все още не са...резервирайте си време за едно кафе там задължително...
Последна редакция: 06 Февруари 2007 от hope
kiril101
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 666

Профил WWW
Отговори #26: 07 Февруари 2007

Отново във връзка с пребиваването в Пловдив искам да обявя, че резевирахме един от хотелите, обявени благодарение на Admirer. В него ще организираме cъботната "среща между фенове, среща между приятели"  на обяд като както казах и по-горе при интерес от ваша страна ще бъде съпътствана с коктейл.
Въпросният хотел е в центъра на града с перфектен локация в близост до клуба.

Арт Хотел Дали ***
ул. Отец Паисий №11
www.arthoteldali.com

ЦЕНА на човек за нощувка: 25 лв.

Ако желаете са запазите места, моля да се обърнете към мен с ЛС, в което ви моля да посочите дали ви е необходимо парко-място.


Последна редакция: 08 Февруари 2007 от kiril101

Good Evening, Sofiaaa!
Admirer
Екип
****
Публикации: 584

Профил
Отговори #27: 07 Февруари 2007

"...Друго , което не е за пропускане в този период ... хъм..."
 

Кафе на пясък с бяло сладко в джамията....кафето на пясък има уникален неописуем вкус....някой от вас може да са го пробвали в Истамбул примерно, но за тези от вас, които все още не са...резервирайте си време за едно кафе там задължително...

Миналата година за предното ДМ.орг парти се събирахме в сладкарницата на Джумая джамия, тя ни беше отправната точка за разходките в града, а и не пропуснахме да пийнем кафенце и да хапнем някои от ориенталските деликатеси - беше забавно, вкусно и удобно. Намигване Може и тази година да повторим-ще стане като традиция. Усмивка

You'll taste the pain
I know
You will harvest what you sow
kirilart
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2405

Профил WWW
Отговори #28: 07 Февруари 2007

Цитат
Миналата година за предното ДМ.орг парти се събирахме в сладкарницата на Джумая джамия, тя ни беше отправната точка за разходките в града, а и не пропуснахме да пийнем кафенце и да хапнем някои от ориенталските деликатеси - беше забавно

...а който не е опитвал от баклавите в същата турска сладкарница, непременно трябва да поправи грешката си. Струва си определено!
  Ако има ентусиасти, може да ги водя на Асеновата крепост, това е нещо което наистина е неповторимо като красота. За местните е даденост, но за туристите е чудно място, което не трябва да се пропуска. Може да се оформи малка група от незаспали - преди да се пръснем по родните места в неделя. Най-добре ще е да отидем с коли, макар и да има автобус на всеки час дотам. Та ако има желаещи с кола, ще е добре...не е проблем да се организираме.
Който има желание ЛС до мен.
 Усмивка
Последна редакция: 10 Февруари 2007 от kirilart
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #29: 08 Февруари 2007

Благодарим на всички, които изпратиха въпросните кратки текстчета. Съвсем скоро ще бъдат поместени на адрес http://depeche-mode.org/2007

Ето и малко новини от кухнята. Тъй като входът за двете вечери не е достатъчно съобразен с реалността за Пловдив, възнамеряваме да пуснем билети, които да са за двете вечери и да струват около 8 лева. Като за първите няколко ще има и запазени седящи места.

В тази връзка търсим няколко доброволци, които да ни помогнат с организацията и провеждането на двете вечери. С предимство са тези, които живеят в Пловдив или околностите или тези, които плануват да пристигнат в Петък сутринта.
Последна редакция: 08 Февруари 2007 от The Fein
Страници: 1 [2] 3 4 ... 9
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.