DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Печат  
Автор Тема: Промени във форума  (Прочетена 38505 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dobomode
Iconique
*
Пол: Мъж
Публикации: 939

Профил WWW
Отговори #60: 23 Май 2007

Ами картата не работи много като хората, понеже този образ който е писал мод-а за форума, не я е обновил от много време и тя нещо не е съвместима с тази версия на форума. Много се надявам скоро да се оправи това, понеже картата наистина е една много интересна опция...

dobomode
Iconique
*
Пол: Мъж
Публикации: 939

Профил WWW
Отговори #61: 02 Октомври 2007

Картата вече работи и можете да прегледате местожителството на потребителите на сайта. Забодете своята карфица тук.

Очевидно имаме един потребител от АвстралияУхилен
Последна редакция: 02 Октомври 2007 от dobomode

SoFaD
Ултрас
*
Пол: Жена
Публикации: 513

Профил
Отговори #62: 02 Октомври 2007

Очевидно имаме един потребител от АвстралияУхилен

debaser? не мисля...
иначе намирам картата за хубаво нещо, само че много са стеснителни хората нещо и се крият, или измислят неща като Австралия Намигване

ages of delirium
curse of my oblivion
RizaaR
Странен Любовник
*
Пол: Мъж
Публикации: 417

Профил WWW
Отговори #63: 02 Октомври 2007

Очевидно имаме един потребител от АвстралияУхилен

За мен най-изненадващо е, че имаме представител, който се подвизава някъде в необятната пустош на Монголия - чудя са кога Интернета успя да пусне пипала и до там  Шок! Може един ден да ни зарадва със снимки от пустинята Гоби и планината Алтай Намигване

o                
 Y  +Devil inside, seeking for light+
maya_v
Крал
**
Пол: Жена
Публикации: 990

Профил
Отговори #64: 30 Октомври 2007

Времето в сайта все още е един час напред!  Очиврът

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
personal_Dessy
Ултрас
****
Пол: Жена
Публикации: 674

Профил
Отговори #65: 30 Януари 2008

Отдавна не съм влизала в сайта, в който преди пишех много редовно  Готин Отдалечаването ми стана още по-осезателно след получаването на едно, меко казано, лишено от логическо съдържание, "лично съобщение" от един от модераторите, на което не сметнах за нужно дори да отговарям. И за да не се превърне този пост в лирическо отклонение, изтълкувано като противоречащо на "правилата" на форума (идеи, за които бях дала и аз в писмен вид, както си спомням и които потънаха някъде в небитието  Усмивка), исках само да споделя разочарованието си от посоката, в която се развиват т. нар. "разговори" или "дискусии" тук. В графично отношение и дизайн, форумът, въпреки че не се променя (освен няои "козметични" интервенции понякога), е добре "решен" и реализиран. Това, което не ми допада, е усещането за не-свобода на израза, което, според мен, е резултат от желанието за схематично спазване на "правила", чието тълкуване обаче е строго субективно от единици (тези, които имат правото да модерират). Остава усещане за измислена "елитарност", която обаче сякаш остава сляпа за понякога абсурдни теми и коментари на очевидно случайно преминаващи потребители, чули някоя и друга песен на групата или отделни нейни членове. Да си призная, не смятам, че тези проблеми ще бъдат разрешени, в най-добрия случай, вероятно съобщението ми ще бъде изтрито като противоречащо на "правилата", което още повече ще остави в мен усещане за атмосферата на "1984". Дори и това нарочно да не се случи, тълкуването му може да бъде и превратно, без видим резултат.
Поздрави!
Последна редакция: 30 Януари 2008 от personal_Dessy

kirilart
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2405

Профил WWW
Отговори #66: 30 Януари 2008

Съжалявам да прочета този пост, винаги съм мислил, че се стремим към справедливост за всички и равнопоставеност пред правилника и за стари и за нови потребители. Явно отстрани това не изглежда така, но поне за себе си мога да гарантирам, че не съм променял мирогледа и начина си на модериране от самото начало на форума до ден днешен.
Все пак се надявам, че има и такива сред 1100-те души регистрирани, които се радват на усилията, които полагаме, за да го има това място и в бъдеще. Ако някой се чувства ощетен морално, може да се обърне към екипа по всяко време и може да бъде сигурен, че никой няма да се отнесе с пренебрежение, елитарно или с насмешка към проблема му.
RizaaR
Странен Любовник
*
Пол: Мъж
Публикации: 417

Профил WWW
Отговори #67: 01 Февруари 2008

...исках само да споделя разочарованието си от посоката, в която се развиват т. нар. "разговори" или "дискусии" тук.

Когато потребители, които имат възможността и капацитета да насочват дискусиите в интересна посока, се оттеглят от сайта по субективни или обективни причини, резултатът едва ли може да учудва.Жалко е, но често се губят ценни хора, поради това че те се чувстват недооценени и недоразбрани от някого - понякога човек просто трябва да застане над собственото си его, защото много често хората са склонни да са слепи и глухи за усилията, ентусиазма и енергията, които други влагат в реализирането на една идея.Коментарът ми не е загатната критика към някого, а просто отразява мои лични наблюдения,  които се простират и извън дм.орг.

o                
 Y  +Devil inside, seeking for light+
kirilart
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2405

Профил WWW
Отговори #68: 07 Февруари 2008

Очертават се доста промени по форума и сайта в близко и далечно бъдеще, но може би ще е добре да спомена накратко какво имаме предвид. Още преди Нова година закупихме нов хостинг пакет и започнахме местене на depeche-mode.org там...решението ни бе продиктувано от два основни фактора: Първо, защото предполагам всички са забелязали честите сривове в сегашния сървър, на който се съхранява сайта. Второ, защото новия хост пакет ни предлага много по-добри условия, които на свой ред ни "отвързват" ръцете за ред промени, които бяха немислими досега, поради ограничения ресурс. С радост мога да заявя, че след куп перипетии около местенето, вече разполагаме с напълно идентично работещо копие на depeche-mode.org на новия сървър. Все още е в тестов режим, тъй като прилагаме някои дребни, но необходими подобрения, а и изчистваме вероятни бъгове. Така че за момента ще продължаваме да си пишем на стария хост, а когато сме готови за окончателно местене, ще заключим целия сайт за публикации в рамките на 24 часа - толкова трае опресняването на DNS сървърите, с което ще предотвратим загубата на мнения написани междувременно.

Какво можем да очакваме от новия хост:

1.  По-бързо зареждане на сайта и стабилна връзка 24/7, както и денонощна техническа поддръжка по телефон и email.
2.  Със своите 12.5 гигабайта пространство, на практика ще можем да направим един пълен архив с аудиозаписи на концерти от историята на Депеш мод, секция Магазин и куп други подобрения изискващи място.
3.  Почти неограничения трафик на сайта пък ще ни позволи да пуснем онлайн радио depeche-mode.org, което всеки ще може да слуша.

Има много други предимства, които ще станат реалност в бъдеще. Както винаги работим бавно, но за сметка на това качествено. Усмивка Да е честит на всички ни новия-стар depeche-mode.org

Последна редакция: 07 Февруари 2008 от kirilart
maya_v
Крал
**
Пол: Жена
Публикации: 990

Профил
Отговори #69: 07 Февруари 2008

Всичко това за предстоящите промени по сайта звучи чудесно!  Одобрение Пожелавам успех на начинанието и с нетърпение чакам да видя резултата!
Хайде дано момчетата по-скоро запишат новия албум, че да се възобновят дискусиите, а така също и срещите ни в чата.  Намигване

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
Videlina
Странен Любовник
****
Пол: Жена
Публикации: 477

Профил
Отговори #70: 08 Февруари 2008

Еее това е много хубава новина!!! Аз преживях първото обновление на сегашният сайт и много ми хареса.... сигурна съм, че пак ще ми хареса още повече и новият Усмивка Успех!!!

Angels of the Universe
vicky
Господар
****
Пол: Жена
Публикации: 192

Профил
Отговори #71: 10 Февруари 2008

Идеята с радиото много ми харесва  Усмивка. може ли да издадете малко инфо какво точно ще представлява , интересно ми е .

reach out and touch faith !
kirilart
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2405

Профил WWW
Отговори #72: 05 Юни 2008

Едно важно съобщение!
Тъй като стартираме процедурата по преместване на новия хост, за който вече споменах малко по-надолу в темата, временно спираме правото да се прикачват, каквито и да било файлове към публикациите на потребителите. Това се налага, защото започваме копиране на всички файлове прикачени от създаването на форума досега, към всички публикации на новия хост.
След като приключим с това, ще пуснем нов анонс, с който целия форум ще бъде затворен за публикации в рамките на 48 часа, в които ще преместим и базите данни с всички мнения. След като приключим с тази процедура, всички права ще бъдат върнати отново.
Пях-сДепеш!Честно!
Смутител
***
Пол: Мъж
Публикации: 279

Профил
Отговори #73: 05 Юни 2008

целия форум ще бъде затворен за публикации в рамките на 48 часа
Предвид възрастта на анонсиращия промените и произтичащата от нея (известна ни на всички) болест, апелирам към по-младите членове на екипа да се заемат по-активно с ремонтните работи с цел да не се случи така, че форумът да не бъде отворен и след 48 месеца поради забравяне>Ухилен

freelove for everyone
kirilart
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2405

Профил WWW
Отговори #74: 06 Август 2008

Форума се спира за публикации в рамките на 48 часа, поради преместване на новият хост, за който вече споменах в предходния си пост.
Ще ви помоля да не опитвате да публикувате във форума, докато не напиша в тази тема, че вече сме на новия хост и отново имате възможност да пишете.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.