loosemyself
|
|
|
Последна редакция: 02 Януари 2007 от The Fein
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
The Fein
|
Отговори #1: 26 Октомври 2005 |
|
Най-великите след Депеш.  И The Tears здраво къртят.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Nyna
|
Отговори #2: 27 Октомври 2005 |
|
Най-великите след Депеш.  И The Tears здраво къртят. Е, ти си ясен
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #3: 01 Ноември 2005 |
|
И аз като Фейнчо. 
|
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #4: 07 Ноември 2005 |
|
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #5: 18 Ноември 2005 |
|
Много уважавам тази група.Първата песен на Suede,която чух беше Trash,през далечната 96-та,а малко по-късно и Saturday Night.После прочетох в Нов Ритъм статия за групата,а за един рожден ден получих като подарък албума им Coming Up.После си взех Head Music,а първите им албуми ги открих доста по-късно. The Tears за съжаление,все още не съм ги чула,но мисля да поправя тази грешка.Затова пък на Suede имам всички албуми и повечето видеоклипове. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #6: 01 Декември 2005 |
|
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #7: 02 Декември 2005 |
|
Много уважавам тази група.Първата песен на Suede,която чух беше Trash,през далечната 96-та,а малко по-късно и Saturday Night.После прочетох в Нов Ритъм статия за групата,а за един рожден ден получих като подарък албума им Coming Up.После си взех Head Music,а първите им албуми ги открих доста по-късно.
Аз се зарибих като бях на 10 и хванах по телевизията She's In Fashion. След това видях и Animal Nitrade и бях нещо изненадан такъв  Първия ми досег със сериозната музика, при положение, че бях фен тогава на Robbie Williams и Boyzone  А албума на Сълзите...не е имало ден през последните 4-5 месеца, в който да не го слушам...
|
|
Последна редакция: 02 Декември 2005 от Padan Fein
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #8: 02 Декември 2005 |
|
Първия ми досег със сериозната музика, при положение, че бях фен тогава на Robbie Williams и Boyzone  Срамота! Е,и аз си признавам без бой,че на 10 слушах East 17  ,предпочитах ги пред Take That ,струваха ми се някак си по-....сериозни  . Suede са страхотно начало за желаещите да се "превъзпитат" и ориентират към Хубавата музика.Аз ги открих доста след DM,но това е друга тема.  Клипът на Animal Nitrate е убийствен!  Някакъв линк за новия албум на The Tears,please? 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
The Fein
|
Отговори #9: 02 Декември 2005 |
|
Някакъв линк за новия албум на The Tears,please?  В Soulseek би трябвало го има, както и двата сингъла, които имат по 4 би-сайда всеки  А албума е от 13 песни 
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #10: 02 Декември 2005 |
|
Thanx,ще проверя! 
|
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #11: 04 Декември 2005 |
|
btw,ако не се лъжа,в броя за ДМ на Ритъм, имаше и нелоша статия за The Tears...разправяха,че на концертите им идвали фениве на SUEDE и искали да им свирят любими песни,на което отговаряли кратко и ясно "Сбъркали сте концерта!" 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #12: 04 Декември 2005 |
|
btw,ако не се лъжа,в броя за ДМ на Ритъм, имаше и нелоша статия за The Tears...разправяха,че на концертите им идвали фениве на SUEDE и искали да им свирят любими песни,на което отговаряли кратко и ясно "Сбъркали сте концерта!"  И в същата статия бяха сбъркали на снимката Бернард с Натън 
|
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #13: 04 Декември 2005 |
|
да бе,вярно  снимчицата не е зле все пак 
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #14: 05 Декември 2005 |
|
В момента слушам Here Come The Tears.Страхотен албум,наистина бяха започнали да ми липсват подобни песни.Браво на момчетата!  Засега като фаворити ми се очертават "Refugees","Autograph" и "The Ghost Of You".Има нещо много ретро в песните.Защо ли ми напомнят по нещо на албума "Hunky Dory" на Bowie?  Сигурно знаете,че в новия брой на "Ритъм" има кратко ревю на албума.
|
|
|
|
|