dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #15: 09 Януари 2008 |
|
Преди години бях гледал по канал 1 откъс от видео клип към ремикса на песента ,въпроса ми е дали има "официално" издаден клип и къде може да се гледа.
Може би говориш за този клип, но доколкото знам не е официален, а е направен от руски фенове.
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
JohnTheRevelator
Джуниър
|
Отговори #16: 09 Януари 2008 |
|
Точно този беше.Благодаря 
|
|
|
|
precious cat
Някой

|
Отговори #17: 08 Май 2008 |
|
Здравейте! Не знам дали някой още следи тази тема, но имам въпрос свързан с клип на Depeche Mode, ако трябва да съм точна има връзка и с друг клип. Та става дума за онази малката колица от "Never Let Me Down Again". Някой може ли да ми каже нещо за нея, каква марка е или изобщо нещо.  Много ми е интересно да разбера. Другият клип е, разбира се, "Behind The Wheel", където Дейв остава на пътя с патерици и без мпс.
|
Dave make my heart smile He knows where he's taking me Taking me where I want to be Where angels sing And spread their wings My loves on high If you believe in love at first sight- Nothing's impossible
|
|
|
Deni
|
Отговори #18: 08 Май 2008 |
|
малката колица от "Never Let Me Down Again". Някой може ли да ми каже нещо за нея, каква марка е или изобщо нещо. Информация за "колицата" тукДругият клип е, разбира се, "Behind The Wheel", където Дейв остава на пътя с патерици и без мпс. В този клип колата се появява съвсем за кратко в началото, просто защото клиповете на NLMDA и Behind The Wheel са част от филма Strange и това ги свързва. Ако гледаш целия филм може би ще ти стане по-ясно.
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
precious cat
Някой

|
Отговори #19: 08 Май 2008 |
|
Благодаря за информацията по отношение на колицата! А за "Strange" и връзката между клиповете знам, защото го имам. Просто ми беше любопитно за колата. Още веднъж благодаря. 
|
Dave make my heart smile He knows where he's taking me Taking me where I want to be Where angels sing And spread their wings My loves on high If you believe in love at first sight- Nothing's impossible
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #20: 06 Юли 2008 |
|
От известно време насам си мисля за едно интервю, в което Мартин говори за нещата за които пише и за това, че те се въртят във вемето и се повтарят. Говори за Love, Faith и т.н. Въпроса ми е дали някой се сеща от кое интервю беше това и къде беше това интеревю. Ако някой има информация или се сеща, ще му бъда много благодарен, ако ми помогне. Поздрави, Жоро. 
|
|
|
|
Deni
|
Отговори #21: 06 Юли 2008 |
|
"I've got about three subjects. I just change them slightly from album to album and from song to song. It's just about three subjects if you look at them."
Martin Gore
MTV Rockumentary - кратък документален филм. Включен е в Devotional.
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #22: 06 Юли 2008 |
|
Вярно. Сутринта изгледах всички двдта, само не и Devotional... Благодаря много за бързия отговор. 
|
|
|
|
bocito77
Гост
|
Отговори #23: 20 Октомври 2008 |
|
Здравейте на всички!Как да кача част от ДВД-то DМ-live in Sofia/заслугата е изцяло на брат ми,както и самото ДВД/.Дава ми ,че такъв файл не може
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #24: 20 Октомври 2008 |
|
Няма как да качиш такъв файл във форума. Като най-лесен начин бих ти препоръчал да го конвертираш в .avi или .wmv и после да го качиш в Youtube. Другия начин е след като го конвертираш да се свържеш с някой от екипа с ЛС, за да се уговори алтернативен начин на прехвърляне на файла, след като го прегледаме можем да го качим в секция архив.
|
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #25: 20 Октомври 2008 |
|
Мисля, че най-добре би било, ако използваш някой от сайтовете, предлагащи безплатен хостинг на файлове, като www.rapidshare.com. Така можеш да качиш целия запис, без да губиш от качеството, което би загубил при конвертирането му в Youtube и подобните. Можеш да ми пишеш, ако имаш нужда от някакви подробности! 
|
|
|
|
Tonko
|
Отговори #26: 20 Октомври 2008 |
|
rapidshare мисля че имаше ограничение относно големината, а и като цяло имат лош хостинг. Бих ти препоръчал да пробвате с някой торент сайт.
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #27: 20 Октомври 2008 |
|
аааа моля торент НЕ! искам го и аз!
|
|
|
|
IoGi
Новороден

Публикации: 2
|
Отговори #28: 21 Октомври 2008 |
|
Въпроса ми е свързан с това дали някъде в София или страната съществува магазин откъдето мога да си закупя цялата дискография на групата?
|
|
|
|
kiril101
|
Отговори #29: 21 Октомври 2008 |
|
Цялата дискография на ДМ никога не е била издавана в България, само няколко албума. От тази гледна точка не можеш да си намериш. Но в магазините на Ориндж, можеш да си поръчаш да ти доставят западните издания. Предполагам и в много други музикални магазини разбира се, като "Дюкян Меломан" например. Третия вариант е човек с кредитна карта и акаунт в Мют или Амазон. Варианти доста, но не български, ако мога така да се изразя. Трябва да те предупредя обаче да се подготвиш с една завидна сума. Все пак говорим за група с почти 30 годишна история.
|
|
Последна редакция: 21 Октомври 2008 от kiril101
|
Good Evening, Sofiaaa!
|
|
|
|