Ето че най-сетне и аз се наканих да споделя впечатленията си от втория рожден ден на dm.org
Въпреки че ще се повторя, отново трябва да започна с благодарности към екипа, просто защото тези партита се състоят само благодарение на техният ентусиазъм и всеотдайност. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Без съмнение, моментът за отпразнуване на рождения ден беше много добре подбран. Дано на всеки следващ да имаме възможност да се виждаме face to face

с член на групата.
За мен беше истинско удоволствие, че имах възможността да споделя този момент с всички вас и смятам, че би била безсмислена загуба на време и нерви, ако се опитваме да помрачим този прекрасен момент с дребнави забележки.
Лично за мен, емоциите на 8-ми септември ми дойдоха малко в повече и още след 3 часа вече се чувствах изморена, но обещавам да се поправя на следващото събитие организирано от сайта.
Едно от нещата, които много ме зарадваха, след тортата и подаръците, разбира се, беше срещата с много нови членове на форума. За съжаление не можах а се запозная с повечето, но съм сигурна, че ще се виждаме и занапред.
Благодарности и на дижеите за музикалното оформление на тази незабравима вечер. Специални поздрави за Юли, който не знам как удържа последните часове на партито - аз вече не можеш да стоя права.
Поздрави на всички и до нови срещи!