DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1]
  Печат  
Автор Тема: DJ Bobby D представя DM party в клуб Momo - Русе 27.09.07  (Прочетена 7315 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
djbobbyd
Някой
***
Пол: Мъж
Публикации: 17

Профил WWW
29 Август 2007

Depeche mode party
клуб Momo - Русе, 27.09.2007 (четвъртък) 22:00 часа.

Вечните хитове, ремикси и части от концертите на групата. Клубът разполага с 3 мощни климатика, 3 бара, мека мебел, високи маси и място за правостоящи. Много добър звук, скенери, мощен блиц, лазер и събира 400 човека. Очаквайте скоро повече подробности и флаер !

Shake The Disease...

Никога не е късно да откpиеш себе си , стига да опиташ от другото !
djbobbyd
Някой
***
Пол: Мъж
Публикации: 17

Профил WWW
Отговори #1: 04 Септември 2007

За сега мога да кажа че има хора, които с нетърпение очакват партито в Русе на 27 септември !
http://www.rusenci.com/ShowGroupTopics.aspx?gid=96&tid=2510

Вход 3 лв. + alcohol 50 % Free

Никога не е късно да откpиеш себе си , стига да опиташ от другото !
Emchoty
Гост
Отговори #2: 05 Септември 2007

има хора, които с нетърпение очакват партито

Има, как да няма! Само не знам дали с това намаление на алкохола на следващия ден със съученичката ми ще успеем да открием пътя до училището и дали ще сме адекватни  Ухилен
djbobbyd
Някой
***
Пол: Мъж
Публикации: 17

Профил WWW
Отговори #3: 08 Септември 2007

Това се лекува или ще ви издам медицинска бележка  ОдобрениеShake The Disease...
вход 3 лв. alcohol 50 % Free

Никога не е късно да откpиеш себе си , стига да опиташ от другото !
Deni
Новинар
****
Пол: Жена
Публикации: 711

Профил WWW
Отговори #4: 28 Септември 2007

Винаги съм твърдяла, че оптимизмът и високите положителни очаквания като цяло са нещо много лошо и трябва да се избягват при всички възможни случаи. Снощи обаче   в пълен разрез с най-дълбоките си убеждения тръгнах за обявеното Депеш Мод парти в приповдигнато настроение и с очаквания до небесата. И получих поредното доказателство колко са правилни убежденията ми.
Първо да уточня, че в никакъв случай не съм очаквала клубът да се напълни до пръсване, но все се надявах да се събере една весела, ентусиазирана, заразена със синдрома Депеш група от поне 30-40 души. 20 поне.
Ами... бяхме се уговорили да се видим там с Ems - запознанството ми с нея май се оказа най-хубавото нещо от вечерта - а тя беше довела и още две деца. И това мисля бяхме 50 % от всички присъстващи. 50% от останалите 50% ми се сториха случайно попаднали, а в другите не съм се заглеждала - твърде далечно ми беше разстоянието до тях, за да разпозная по израза на лицата в какво настроение са били. Това беше картинката поне до 12 без нещо, когато ние си тръгнахме. Ако след това се е изсипала една тълпа ентусиасти... ами явно наистина се случват чудеса.
Бях останала с впечатлението, че форумските хора от Русе сме доста. Защо обаче съм решила, че русенският депеш контингент ходи под строй на тематични депеш партита не мога да си обясня. Явно в грешка съм, за друг път ще знам.
Та това беше първият удар по моите изумително високи очаквания. Все пак казах си, какво пък, повече място за нас да се вихрим, нали ще си слушам любимата музика, пък водката е на половин цена, а и Еми се оказа пленително създание.
Да, ама сега стигаме до музиката.
По-рано днес обещах да напиша дипломатичен, умерен обективен коментар. Ами обективен ще е, обаче дипломацията за съжаление нещо ми увяхна.
В началото бях решила да се опитам да помня или да си позаписвам сетлист, така да ми се намира. Оказа се, че нямам грижи, защото не е сложно да се запомни. След началото с Dirty Sticky Floors, Condemnation, Enjoy the Silence 2004, Enjoy the Silence, Freelove, I feel loved, In Your Room и John the Revelator – може и да пропускам някоя и друга – ни пуснаха The World We Live In And Live In Hamburg. Чудесен филм, любима музика, Емс не го беше гледала зарадва му се, обаче ... някак не точно това бях очаквала.
Аз първа ще призная, че познанията ми в областта на диджейското свещенодействие са оскъдни, затова ми се ще да попитам две неща:
- приемливо ли е между отделните песни, пускани от диджея да кънти по няколко секунди оглушителна тишина;
- стандартна практика ли е, след като така и така няма хора, диджеят да не се мори сам да си състави плейлиста, а да остави хората да гледат и слушат официален запис на концерт открай докрай и без никакво разнообразяване.

Всъщност не знам дали Live in Hamburg е продължил до края. Изчакахме Blasphemous Rumours – любимата песен на Емс и... си пожелахме лека нощ.

Та така, за рухналите си надежди, обвинявам т.нар. “форумски диджейчета”, всичките четирима, които ме разглезиха до безобразие, като ми показаха как МОЖЕ да се прави. А аз занапред се връщам към изпитания и проверен скептицизъм.

I want to reach my hand into the dark
and feel what reaches back
djbobbyd
Някой
***
Пол: Мъж
Публикации: 17

Профил WWW
Отговори #5: 29 Септември 2007

Здравейте на Ems и Deni, както и на членовете на сайта които ще прочетат това. Не мисля да се оправдавам и изпадам в подробности но ще изтъкна някои неща за партито.
Умишлено беше обявено за 22:00 часа, имайки предвид че е четвъртък и повечето ще си тръгнат по рано (отделно някои отиват с час закъснение).

До снощи клуба не е работил в четвъртък (през лятото) и по принцип партита там се обявяват за 23:00 часа. Почти бях решил да не го провежаме това парти, след като във вторник (25.09.07) след 17:00 часа беше факт че няма флаери и плакати. Те бяха раздадени ден преди партито !
Първия технически проблем беше DVD плеъра, опитвайки се да го командвам забиваше и нямах монитор на пулта за да избирам песните на видео. След старта на 2 пъти пада предпазителя на таблото и съответно музиката спираше.
Старта дадох точно в 24:00 часа с "Shake The Disease..." както е името на партито, след което на око имаше 40 човека. Партито продължи до 03:00 часа и бяха влезли общо 50 човека, което е нищо за капацитета там.
Последното което мога да кажа, че ако организирам следващо парти всичко ще зависи от мен (флаери и плакати,раздаването и разлепенето им,апаратура-звук и светлина,видео стена или ТВ,помещение,персонал и DJs)!

ps. За сведение тук съм като фен на групата от 1983, a като DJ работя от 1985г. ... не съм от “форумски диджейчета”.

Никога не е късно да откpиеш себе си , стига да опиташ от другото !
Страници: [1]
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.