kris
|
Отговори #1200: 28 Май 2009 |
|
Здравейте фенове на ДМ,  Бих искала да Ви попитам какво точно е "kalaid" на depeche mode, песен ли е, компилация ли е или какво?  От няколко дни слушам радио depeche mode /AB Radio/ И тъй като два пъти вече я слушам, изписват я kalaid /Remix/, но в интернет не я намерих, по точно първо попаднах пак на този ремикс, във видио вариант, а после в AllMusic срещу kalaid ми изписва /Policy of Truth;DMBX5, Pt. 1;Violator/, та затова се чудя какво точно е и ако е песен от къде мога да си намеря оригинала?
|
|
|
|
Deni
|
Отговори #1201: 28 Май 2009 |
|
Здравейте фенове на ДМ,  Бих искала да Ви попитам какво точно е "kalaid" на depeche mode, песен ли е, компилация ли е или какво? Kaleid е инструментал включен в сингъл изданието на Policy Of Truth
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
SoFaD
Ултрас
|
Отговори #1202: 04 Юни 2009 |
|
|
ages of delirium curse of my oblivion
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #1204: 21 Юни 2009 |
|
Ето нещо, което мисля, че може да заинтересува част от хората тук.
Helium Vola е проект на Ернст Хор, когото вероятно много от вас познават като половината от немската даркуейв група Deine Lakaien. Насоката на неговото творение е вдъхновено от старинната църковна музика, както и създаваното в музиката между 8-ми и 14-ти век. Вниманието ми към проекта беше заострено основно от това, че Борис Бенко от Silence гостува като вокал в две песни от новия албум "Für Euch, Die Ihr Liebt" - "Escoutatz" (в която той пее на старофренски и в сайта на проекта ролята му е описана като на "трубадур, музикално съпоставим с рап изпълнител") и "Darkness, Darkness" (емблематична песен за американските войници по време на войната във Виетнам). Самият албум е разделен на два тематични диска, като историческите препратки в тях включват Уолстрийт, концентрационните лагери през Втората световна война и др., както и по-познатите мотиви за любовта и по-меланхоличните й последствия.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
SoFaD
Ултрас
|
Отговори #1205: 22 Юни 2009 |
|
не знам защо намирам Fama Tuba за много забавно парче, май ще трябва да го чуя този нов албум 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #1206: 30 Юни 2009 |
|
"Into The Wild" на Pearl Jam's Еди Ведър и най-вече "Hard Sun", за която се изискват усилия, за да бъде спряна, вместо изслушана за пореден път. Все още не съм гледал филма, поради което не мога да кажа, че съм усетил саундтрака напълно, но усещам, че комбинацията ще носи дълготраен ефект.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #1208: 06 Юли 2009 |
|
Всеки път настръхвам като го гледам това!
|
|
|
|
Infra Red
|
Отговори #1209: 06 Юли 2009 |
|
Myslovitz - Man of Glass http://www.youtube.com/watch?v=WGqWAmur6tMИ поляците са на светлинни години от нас...уникална банда...
|
There's something that's invisible, there are some things you can't hide... try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
|
|
|
kirilart
|
Отговори #1210: 13 Юли 2009 |
|
Чудех се откъде точно познавам името на Dreadzone и най-сетне днес ми просветна, един от любимите ми инструментали в саудтрака на The Saint е именно техен, с две думи поздрав за всички, които ще ги видим на първата вечер на Spirit of Burgas с: Dreadzone - A Dream Within a Dream
|
|
|
|
bakuramariks
|
Отговори #1211: 15 Юли 2009 |
|
Above & Beyond - Tri-State. Абсолютно невероятен албум. Отдавна смятах да го чуя и най-сетне намерих време. В момента съм извън тялото си  . За мен това е най-изпипания до съвършенство транс албум. Уникални парчета.Ах!
|
Humans can become anything.
|
|
|
SoFaD
Ултрас
|
Отговори #1212: 24 Юли 2009 |
|
новото албумче на Marsheaux - Lumineux Noir
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #1213: 12 Август 2009 |
|
Monumentum на Frozen Plasma. Страхотен нов албум  !
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
SoFaD
Ултрас
|
Отговори #1214: 29 Август 2009 |
|
как само бях забравила за The Eden House (да спомена еx-Fields of the Nephilim, Faith and the Muse, и освен тях още една камара народ)! а откога съм си го записала в тефтера - 06.04.09 дебют, албумчето се казва Smoke & Mirrors и е прекрасно  по мойта скромна преценка  случайно са на турненце, което май ще продължи и догодина (из Европа), а и през WGT са минали за разгрявка...
|
|
|
|
|