Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Музика
>
Събития
> Тема:
Spirit of Burgas
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: Spirit of Burgas (Прочетена 45967 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
strange_affection
Странен Любовник
Re: Spirit of Burgas
Отговори #30:
27 Ноември 2008
Защо да не може?
Веднага ми излизат поне няколко групи, около които може да се обединим.
And One
Covenant
Colony 5
Seabound
Massive Attack
Kraftwerk
Ladytron
julianep
Ултрас
Отговори #31:
27 Ноември 2008
Цитат на: strange_affection в 27 Ноември 2008
Защо да не може?
And One
Covenant
Colony 5
Seabound
Massive Attack
Kraftwerk
Ladytron
....
Добре, а сега накарай хората да се обединят около една от тях
А и съм сигурен, че тези няколко групи, които си посочил, съвсем не изчерпват музикалните предпочитания във форума. Най-малкото липсва брит-поп банда, а при една анкета очаквам точно такава да събере най-много гласове
Ако искаш може ние с теб да се обединим около Kraftwerk .. сещам се за още един-двама, които биха се включили
maya_v
Крал
Отговори #32:
27 Ноември 2008
Цитат на: strange_affection в 27 Ноември 2008
Защо да не може?
And One
Covenant
Colony 5
Seabound
Massive Attack
Kraftwerk
Ladytron
Мдам, както каза и Юли, това е мисия невъзможна т.нар .обединение около една група. В този списък например не мога да избера коя от двете групи And One и Сovenant искам да видя повече, раздвояването е огромно, а и най-много искам да видя Брет, така че угодия няма.
Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me
Let me see you
Stripped down to the bone...
Deni
Новинар
Отговори #33:
27 Ноември 2008
А защо е нужно да се обединим само около една група. Дайте 10 да си изберем - както стана ясно, можем да гласуваме, колкото искаме пъти на ден. Да вкараме 10 групи в тия челни 20 пък после да оставим на организаторите трудната задача да решат кои да ни докарат
I want to reach my hand into the dark
and feel what reaches back
SoFaD
Ултрас
Отговори #34:
27 Ноември 2008
а на никой ли не му идва мисълта, че така ще подаде сериозна фалшива информация на организаторите, и накрая ще се окаже че на фестивала ще отидат още по-малко хора и от миналата година, защото 20 човека са гласували по хиляда пъти за някаква група, която повечето дори не са чували, а пък някаква си анкета е показала, че за тази групичка всъщност има цели 600 гласа, които разбира се в последствие се оказало че имат лични проблеми и не могат да присъстват, или пък билетите са станали изведнъж прекалено скъпи...
и на следващата година не анкети, ами и фестивали няма да има...
ages of delirium
curse of my oblivion
Kevy
Екип
Отговори #35:
27 Ноември 2008
Напълно съм съгласна със SoFaD - подобни организации в БГ са достатъчно крехки, за бъдат подвеждани, макар и по съвсем невинен начин!
Хубавото в случая е, че повечето хора гласуват за некомерсиални банди, които са далеч от "спечелването на надпреварата" и единствения резултат, който може да се очаква е някой да прояви интерес да ги прослуша, както спомена Киро... би ми било много мъчно за организаторите, ако по някаква извратена причина решат да погледат анкетата, когато канят банди... всички тук знаем, колко трудно се събират хора за некомерсиални групи, което колкото и да е жалко, е неоспорим факт!
See what I see!
Spellbound
Опасен
Отговори #36:
27 Ноември 2008
Да, и при мен се случва същото както с kirilart, не може да се гласува за една и съща група, но можеш да гласуваш за повече от една, просто като смениш два пъти страницата, след като ти се появи въпросното съобщение. Според мен така и е редно - да не се гласува за една и съща група повече от веднъж, но да имаш право да дадеш гласа си за други групи, тъй като така или иначе ще има повече от един или двама изпълнители и специално аз ще отида на всички, за които съм гласувал. Така бройката е реална. Дадох гласа си за изпълнителите, които се връзват по моему с тазгодишния фест - Bjork, Brett Anderson, Gorillaz, Irfan, Alphaville, DeVision, Kraftwerk, Ladytron, Oi Va Voi, Morcheeba, Portishead, The Cure, Underworld, Unkle и Massive Attack, които според мен трябва да хедлайнери
Добавих и Goldfrapp
И тъй като виждам, че разни други фенове на по-хард звученето
доста са дали от себе си трябва и ние да се включим "масирано"
П.С. А ако се погледне по такъв начин - за г
Последна редакция: 27 Ноември 2008 от Spellbound
N:Mode
Гост
Отговори #37:
27 Ноември 2008
Това ми напомня на идеята, която прокараха организаторите на SeeMe 3. Хората трябваше да гласуват кой да бъде хедлайнер, а накрая буукнаха Джеф Милс, който дори не беше в Топ 10. Иначе тези, които имат излишно свободно време могат да си гласуват, поне после ще има към кого да обърнат негативизма си, че "групата им" не е поканена.
Последна редакция: 27 Ноември 2008 от N:Mode
Пях-сДепеш!Честно!
Смутител
Отговори #38:
27 Ноември 2008
Обаждам се само за да напомня на сериозно загрижените за организацията на подобна изява, че става въпрос за фестивал, а не за единичен концерт, на некомерсиална група. От тук и нагласите на хората да посещават двата вида събития .
Цитат на: SoFaD в 27 Ноември 2008
а на никой ли не му идва мисълта, че така ще подаде сериозна фалшива информация на организаторите
Не знам дали му е хрумвало на някого точно това, но на мен ми хрумна, че сериозен организатор не би канил групи въз основа на интернет анкета. Особено когато има гласове хем за Гънс н роузес, хем за Гънс 'н' роузес примерно
Важното е нещо да се случва на сайта на този етап. А на фестивала ще гостуват групите, които се озоват на поканите. Така звучи повече от логично
Последна редакция: 27 Ноември 2008 от Пях-сДепеш
freelove for everyone
strange_affection
Странен Любовник
Отговори #39:
28 Ноември 2008
Аз лично съм далеч от идеята, че някой ще се позаинтересува от тази анкета. И все пак няма да е лошо, чрез едно такова допитване, да се докаже, че в България все пак има хора, които слушат и по-различна музика. Честно казано бих предпочел да гледам любимите си групи на самостоятелни концерти, където те могат да си подготвят сцената, светлините, звука и подгряващите, а не просто да свирят един час на някакъв фестивал.
В първия си пост споменах, че не е много честно да се прави такава организация за гласуване за дадена група. Бях и на трите дни от първото издание на фестивала. Хареса ми. Надявам се догодина лайн-ъпът да е още по-добър. Мисля, че тук повечето хора имаме що-годе подобни музикални препочитания. Ако зависеше от мен на подобен фестивал няма да присъстват метъл групи, но явно концепцията на организаторите е да има от всичко по нещо. Тяхно право си е.
Много трудно се събират хора за музикални прояви на по-некомерсиални групи. Това е факт. Тъжен факт. Елементарен пример е концерта на Psyche в събота. Искрено се надявам хората да ме опровергаят и клуба да се напълни, но някак си ... не ми се вярва.
SoFaD
Ултрас
Отговори #40:
28 Ноември 2008
Цитат на: Пях-сДепеш в 27 Ноември 2008
Обаждам се само за да напомня на сериозно загрижените за организацията на подобна изява, че става въпрос за фестивал, а не за единичен концерт, на некомерсиална група. От тук и нагласите на хората да посещават двата вида събития .
а аз само говорех за хората, които са готови да се "обединяват" около една група, за да я издигнат в тази прословута анкета, иначе с разликата между фестивали и единични концерти съм доста добре запозната (да не споменавам, че специално във връзка със spirit of burgas съм насъбрала доста критика, но ми е ясно че се проведе за първи път и не може всичко да е перфектно) и дори гласувах за няколко групи (не за една), за които сметнах, че има реален шанс да се насладят на многото си фенове на плажа, тъй като (отново да подчертая) осъзнавам, че това е фестивал, и хората не отиват там само заради 1 група...
Цитат на: strange_affection в 28 Ноември 2008
Аз лично съм далеч от идеята, че някой ще се позаинтересува от тази анкета. И все пак няма да е лошо, чрез едно такова допитване, да се докаже, че в България все пак има хора, които слушат и по-различна музика.
да, ще се докаже, че 20 човека слушат нещо, което хората ще си мислят, че го слушат 600...
и още нещо - аз никак не се виждам да се поинтересувам от някоя група, която чувам за първи път от анкетата и за която са гласували 5 човека, но може и да има около 0,34 % интересуващи се точно от подобни открития...
наистина горко им на организаторите ако решат да вземат резултатите насериозно...
Последна редакция: 28 Ноември 2008 от SoFaD
ages of delirium
curse of my oblivion
strange_affection
Странен Любовник
Отговори #41:
11 Март 2009
Официалният майспейс на фестивала (
http://www.myspace.com/spiritofburgas
) публикува бюлетин, с който става ясно, че
тази година
дните, когато ще се проведе
Spirit of Burgas
са
14, 15 и 16 август
(
петък, събота и неделя
)
Освен това, в бюлетина се казва, че скоро на официалния сайт на фестивала (
http://spiritofburgas.com/
) ще се появи информация за основните групи и артисти, които ще участват.
маргото
Странен Любовник
Отговори #42:
11 Март 2009
Чух един слух, че ще идват Рамщайн на Спирит оф Бургас. Понеже в БГ слуховете доста често се потвърждават, много се надявам да стане така и в този случай!
It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
ember
Гратис Любовник
Отговори #43:
11 Март 2009
Цитат на: маргото в 11 Март 2009
Чух един слух, че ще идват Рамщайн на Спирит оф Бургас. Понеже в БГ слуховете доста често се потвърждават, много се надявам да стане така и в този случай!
освен за "рамщайн" се носят и упорити слухове за "сайпръс хил" , но засега ще тръпнем да не стане като с "пърл джем" преди няколко години
абе я да видим ние "ю ту" дали може да но огрее - аз съм оптимист за тях - все пак ще идва "глезлата Мадона" - не виждам Боно и сие кво чакат още
))
NOTHING'S IMPOSSIBLE
Spellbound
Опасен
Отговори #44:
11 Март 2009
За Масив чух от доста хора, още миналата година, че са били поканени, но на са могли да успеят и участието тази година било доста възможно, да видим
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Печат
DM.org