позачудих се къде да го тупна това, но тъй като посещенията на концерти от предстоящото турне предполага (донякъде) посещение и на афтърпартита, та, малко инфо за Мюнхен, понеже гледам, че ще има присъстващи там

засега са ми известни 2 такива, "официално" Party for the living и "неофициално" Revelation open air. първото ще се проведе в
Freiheizhalle, билетчета по 11,80, ако съдя по снощното
официално рилийз парти, много добра организация и приятна атмосфера, музикално обаче може да се покритикува (не само лично мнение, пък и човек ако не се оплаче от диджеите няма да е истинско парти), как може без парчета от SoFaD чааак до 3 сутринта

и без нито едно парче на Мартин, като изключим едно от Counterfeit, да не говорим че новия албум го завъртяха в началото и после пуснаха още максимум 3 парчета от него, за сметка на това пък имаше The Cure (нищо против, много любима група), няколко варианта на ETS и една камара EBM нещица... ноо, много навлязох в оф-топика, обратно на афтърпартитата, въпросният DJ Elvis от Memphis Team не ни удостои снощи с присъствие, така че не мога да знам дали той няма да набляга на пропуснатите неща от колегите му
Revelationа не е ясно колко ще струва, но имам подозрения, че ще е 10 евро, като имам предвид предните 2 такива, с местната диджей-звезда, която честно казано на мен лично ми допада. това парти обаче още никъде не го намирам за официално обявено, единствено чувам как раздават безплатни билети за него по разни ДМ-партита, също така не ми е ясно какво точно ще представлява един такъв open-air в
Бекстейдж... а да, на тези Revelation-и музиката мисля че беше 100% ДМ, което всъщност нищо не гарантира... като цяло все безполезни информации

хубавото е, че двете са доста близо едно до друго, ако едното се окаже пълно разочарование