pit
Новороден

|
Отговори #150: 14 Февруари 2009 |
|
Хай, аз съм фен от 1990 - тогава си купих за първи път с много чакане "101" от Унисон. все още ги пазя тези две касетки.
11 години чакане - бях в Прага 2001 16 години - София 2006 ТЕ за мен са един вид PERSONAL JESUS за това мисля, че трябва посланието да е "YOU ARE PERSONAL JESUS"
|
|
Последна редакция: 14 Февруари 2009 от kirilart
|
|
|
|
Tonko
|
Отговори #151: 15 Февруари 2009 |
|
П.С. През главата ми минава още една идея. След като е ясно, че Ladytron ще подгравят, мисля, че няма да е лошо да направим един трансперант и за Мира. Нещо от сорта на : Мира, благодарим ти! Или нещо подобно. Давайте идеи. Мнението ми е, че тя прави достатъчно, за да рекламира България, и ще е хубаво да направим нещо в нейна чест.  Това и аз си го мислех, но нещо музата секна  Мисля, че посланието трябва да е към всички от Лейдтрон и обещавам да измисля нещо скоро 
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
Kevy
|
Отговори #152: 15 Февруари 2009 |
|
... Мисля, че посланието трябва да е към всички от Лейдтрон и обещавам да измисля нещо скоро  Аз пък мисля, че тази тема не е много подходяща за това... не за друго, ами на края ще се гласуват предложенията - посланията за Лейдитрон просто няма как да влезнат в анкета тук. Все пак идеята може да се обсъди спокойно в темата за подгряващите групи... така мисля, ще е по-лесно и за потребителите и за екипа! Лично аз за сега ще ви спестя моето мнение по въпроса 
|
See what I see!
|
|
|
Nude
Джуниър

|
Отговори #153: 03 Март 2009 |
|
Здравейте от мен, Едно не толкова креативно предложение, защото си е направо чисто плагиатство: WE ARE THE PASSENGERS...DRIVE +/- US AWAY, за TONIGHT не остана място  Заслушвайки се в любимите ми песни - едно по-сантиментално ONLY YOU EXIST HERE + сърце накрая И последно YOU CAUSE OUR FLAME До тук с моето вдъхновение. Много ми се нарави предложението на Кеви, истинска поезия!  PS Сега /няколко часа по-късно/ си давам сметка, че предложението под номер 1 има двуяко значение
|
|
Последна редакция: 03 Март 2009 от Nude
|
I'm the next act waiting in the wings
|
|
|
Tonko
|
Отговори #154: 05 Март 2009 |
|
Сестра ми предлага за Ladytron - Destroy us this way, аз предлагам да се говори със СМЕ ако може посланията да се изпишат на таблото.
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #155: 31 Март 2009 |
|
А за ДМ някакви послания да ви минават през ума?  We are here, we can love We share something 
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #156: 01 Април 2009 |
|
You think you are so special? Think you are so sweеt? We can corrupt you in a heartbeat  02.04.2009: Редактирани множеството правописни грешки.Ъм, Валерко, хайде само да не им казваме, че са потни, плийййз?  Иначе това звучи забавно и оригинално   Но, след като се замислих (!), Sweat въобще не е толкова далеч от истината. 
|
|
Последна редакция: 02 Април 2009 от Aleksandrovster
|
|
|
|
Deni
|
Отговори #157: 01 Април 2009 |
|
You think you are so special? Think you are so sweat? We can corrupt you in aheartbeat  Ъм, Валерко, хайде само да не им казваме, че са потни, плийййз?  Иначе това звучи забавно и оригинално 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Carolina
Кукла
|
Отговори #158: 01 Април 2009 |
|
|
|
|
|
ellinoise
|
Отговори #159: 03 Април 2009 |
|
we all have our needs, we all calling out your name. (1)
we all have our needs, your name is the one that we always chose. (2)
the universe is one and you mean the one for us. (3)
you open my eyes to the universe. (4)
we've been waiting you patiently we always will. come back? (5)
we all know the RIGHT from WRONG, that's why we are here. (6)
|
.reach out and touch faith.
|
|
|
Kevy
|
Отговори #160: 03 Април 2009 |
|
we all have our needs, we all calling out your name. (1)
we all have our needs, your name is the one that we always chose. (2)
the universe is one and you mean the one for us. (3)
you open my eyes to the universe. (4)
we've been waiting you patiently we always will. come back? (5)
we all know the RIGHT from WRONG, that's why we are here. (6)
Съветвам всички, които дават предложения да прочетат темата - така вероятно ще разберете, че толкова дълги предложения няма как да се изпишат четливо на А3 формат и следователно няма да стигнат дори до анкетата 
|
|
Последна редакция: 03 Април 2009 от Kevy
|
See what I see!
|
|
|
ellinoise
|
Отговори #161: 03 Април 2009 |
|
Е аз просто реших да споделя, прощавайте...
|
.reach out and touch faith.
|
|
|
nipo
|
Отговори #162: 03 Април 2009 |
|
Какво ще кажете за блузки с надпис: We rush for you? Знам, че така става малко по-сложно,но пък ще можем да ги поздравим с нещо ново, без да въртим табели до припадък.Ще се представим с нашата запазена марка + новото послание.Освен това блузките си остават и ще може да се ползват и за други концерти  Работила съм дълги години в рекламна агенция.Преди няколко месеца разпитах за цените за изработката на надписи върху тениски. Излиза около 10 лева, като в тази сума влиза и цената на блузата.Може да се поръчат различни цветове и размери. Възможно е и с наши тениски, но си мисля ,че е хубаво да бъдат еднакви. Ако решите-бих могла да съдействам.
|
|
Последна редакция: 03 Април 2009 от nipo
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #163: 24 Април 2009 |
|
ето и моето тийнейджърско предложение за знаме в 2 цвята - естествено черно и бяло - в едно се преплетитат  това няма общо с голямата изненада. wrong wrong wrong wrong wrong wrong wrong NOTHING WRONG WITH wrong wrong DEPECHE MODE wrong wrong wrong AGAIN wrong wrong wrong wrong wrong wrong wrong wrong
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #164: 24 Април 2009 |
|
обаче МАО продължава да ни загатва за "Голямата изненада" хмм... 
|
|
|
|
|