моята теза, е че We Rush For You е така да се каже запазената марка на София и нещо, което не съм сигурен дали групата е запомнила, но със сигурност ще се сети при появата му.
аз мисля, че трябва да се добави нещо, защото няма изненада в това, изненадата да е миналата изненада и не знам дали е удачно на всеки концерт в софия да излизаме точно с едно и също послание, щото така сме предвидими и няма креативност(не че не може). все едно на рождения ден да ти подаряват все една и съща играчка.
не знам дали again е най-подходящо, но е препратка към друга любима песен и показва един вид, че това е Sofia2 и ние отново сме тук, като обяснението си остава но има някаква малка закачка.
даже идеята ми беше шрифта на again да е различен от стария отвърден шрифт, примерно да използваме шрифта на wrong за него, защото то е един вид бонус трак

.
аз понеже съм мечтател и колкото и нереално да звучи - само заради мисълта, че може да изпълнят песента заради нас, мисля че пак трябва да си държим на нашия rush.
а иначе един от вариантите, които ми се въртеше беше:
We Rush For You
M artin
A ndy
D ave
L
Y
естествено прекалено дълъг и доста тийн
Днес някой има рожден ден