Беше красиво, много ясно! Напътувахме се, но си струваше, само дето аз и няколко други фена не отидохме навреме и не се класирахме отпред, а точно на оградата зад випската арена

Местните определено са не емоционални фенове, видяхме 1 плакат в единственият магазин от който са купени и билетите за концерта. Нямаше агитки по улиците, истерия....атмосфера, която ще има тук надявам се!

Нашите момчета си свършиха работата качествено и се раздадоха, наистина сцената беше малка и в непълен вид. Сега ми казаха, че в Будапеща е била цялата, но и там били малко тихи феновете

В Загреб залата беше за 10 000 човека разбрах, но определено БГтата си бяхме от най-истеричните дай хардове!

Жалко, че бяхме изморени да се съберем и след пътуването на кафе и да споделим разни неща....като цяло в моят бус беше забавно, слушахме музика и куфяхме и на връщане....всички ядохме плескавица.....благодарности на Вижън и На Тъмно за организацията.....беше ноо хипарско и забавно поне за мен! Загреб наистина ме впечатли, красиво място с дух, чисто....мммммм, много вкусни неща си хапнахме, макар и малко по-скъпо от БГ си екскурзянтствахме чудесно!

Аре ще се видим в нашенският Загреб, Пловдив на събирането!

С любов: МО.