The Fein
|
Весели празници на всички!  Дано да ги прекарате с хора, които обичате и те да са близо до вас не само през следващата 2009-та. Нека никога нямате представа какво ви очаква... През отиващата си година DM.org премина в една нова фаза на своето развитие, разширявайки концепцията на дейността си, поемайки повече рискове от всякога. Благодарности на всички, които помогнаха това да се случи и да продължава да се случва. "It's a question of lust It's a question of trust It's a question of not letting What we've built up Crumble to dust It is all of these things and more That keep us together..."
|
|
Последна редакция: 09 Януари 2009 от The Fein
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #1: 22 Декември 2008 |
|
Весели празници на екипа! Наистина беше страхотна година, благодаря за всички събития, които организирахте и ще организирате за напред! Желая много успех на всички ви 
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #2: 22 Декември 2008 |
|
Аз се присъединявам към пожеланията за весело посрещане на празниците... и пожелавам на всички приятели и потребители една наистина незабравима Депеш година! 
|
See what I see!
|
|
|
Пях-сДепеш!Честно!
|
Отговори #3: 22 Декември 2008 |
|
Весело посрещане на Коледа и успешна нова година и от мен, секси-модератора, считано от 01.01.2009 г.! Една вметка. Светльо, колега...мойто момче (аз тъй си ти викам, щото от ей толенко те имам за мое момче и те възпитавам в уважение към жената...и нейната майка...нейната майка). Не се прави така тема, бе синко. Поздравленията са си поздравления, ама отде благодарност в тоя неблагодарен живот?! Ще объркаш хората така,бе...Като споменах хората се сетих, че поемам темата "Снимки на потребителите" и я разделям официално на "Снимки на потребителите", която ще остане видима за всички и "Снимки на потребителките", която ще стане видима само при 5-6 условия. Успех на всички!
|
freelove for everyone
|
|
|
silver wings
|
Отговори #4: 22 Декември 2008 |
|
Весели празници и от мен!Пожелайте си чудо и на Коледа то непремено ще ви се сбъдне!А през новата 2009 много вълнуващи музикални изненади! 
|
Let me show you the world in my eyes...
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #5: 22 Декември 2008 |
|
да сте живи и здрави всички и всички обичани от вас! пожелавам ви едно страхотно изкарване на празниците и една парти и изпълнена с много + емоции година! ..леко с пиенето 
|
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #6: 22 Декември 2008 |
|
Весели празници на всички! Пожелавам на всички ни най-вече здраве и късмет. Убеден съм, че следващата 2009 година ще бъде изпълнена с незабравими моменти за всички нас. Поздравявам всички с "Little 15" 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #7: 22 Декември 2008 |
|
и от мен, секси-модератора, считано от 01.01.2009 г.!
Ало, чшшш.... Светльо, колега...мойто момче... На един рожден ден ме беше представил като свой брат, а сега вече съм ти като син...макар и с очи, замъглени от сълзлива трогнатост, все още съм в състояние трезво да се почудя след време кое място в твоето родословно дърво ще обитавам? 
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Videlina
|
Отговори #8: 23 Декември 2008 |
|
Весели празници и от мен!!! Пожелавам на всички много здраве през новата година! Нека всички сме щастливи и обичани! Пък каквито и рискове да поеме екипа през новата 2009-та, то имате нас-верните потребители насреща и ще помагаме, ако се налага  Нека отпразнуваме една невероятна Коледа и запомняща се Нова година!
|
Angels of the Universe
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #9: 24 Декември 2008 |
|
Искам да благодаря на майка ми и баща ми, че са ме създали, иначе нямаше да имате честта да ме четете.  Също така и на Депеш Мод искам да изкажа благодарности, на екипа, потребителите, и гостите на този сайт! Пожелавам весели празници на всички, бъдете здрави и дано следващата година да е пълна с незабравими ДМ емоции за всички нас! Наздраве с червено винце!
|
206.gif (70.42 KB, 320x364 - видяно 765 пъти.)
|
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
RizaaR
Странен Любовник
|
Отговори #10: 24 Декември 2008 |
|
Весели празници на всички!! Да сме живи и здрави и да се веселим с любимите хора - от това по-хубаво няма: Наздраве  !
|
o Y +Devil inside, seeking for light+
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #11: 24 Декември 2008 |
|
Весели празници!
|
|
|
|
Rush_for_DM
|
Отговори #12: 24 Декември 2008 |
|
Весели празници на всички! Много радости и прекрасни моменти около празниците и през новата 2009,освен около ДМ и по много други поводи! 
|
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде
|
|
|
white_ambition
|
Отговори #13: 24 Декември 2008 |
|
Ако ще сме пристрастни! 
|
2dal.jpg (24.55 KB, 400x333 - видяно 556 пъти.)
|
|
What ever I say, I love DM to death, if it's possible, even after it! x3 Depeche will come to us, It's an inevitability! D ivine = xciting P recious = njoyable M artyrizing C ondemnable O verwhelming H eartening D reamy = legantly = verlasting 
|
|
|
uselink
|
Отговори #14: 24 Декември 2008 |
|
Пожелавам Ви една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Пожелавам Ви една по-щаслива, весела и изпълнена с обич и успехи нова година! Искам да благодаря на всички Вас,че това кътче съществува!!! Пожелавам Ви от сърце една запомняща се Депешарска Година!!! 
|
|
|
|
|