kirilart
|
Отговори #15: 19 Февруари 2009 |
|
Вече го има официално в програмата на ARD за събота - 20:15 ECHO 2009 LIVE. Как чаках да видя дали ще има лайв иконка в програмата, защото се оказа, че не всичко излъчват онлайн, но вече е официално и можем да сме спокойни.  Предлагам да се съберем в чата по стара традиция да посрещнем първия сингъл заедно.
|
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #16: 19 Февруари 2009 |
|
...Предлагам да се съберем в чата по стара традиция да посрещнем първия сингъл заедно...
Toчно си мислех да го предложа. Притеснява ме, обаче, моментът, че, най-вероятно, линкът ще се пренатовари и не съм сигурен дали всички ще успеят да гледат директно. Дано не съм прав 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #17: 19 Февруари 2009 |
|
Притеснява ме, обаче, моментът, че, най-вероятно, линкът ще се пренатовари и не съм сигурен дали всички ще успеят да гледат директно. Дано не съм прав Ами ако не се пренатовари ще кажем блаженното: "Ей, немеца е нация техническа, как не се претовариха сървърите!" Ако се претовари ще кажем презрителното: "Какво да ти кажа, дойче арбайт"... и ще гледаме запис 10-15 минути след това в Ютуб 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #18: 19 Февруари 2009 |
|
Притеснява ме, обаче, моментът, че, най-вероятно, линкът ще се пренатовари и не съм сигурен дали всички ще успеят да гледат директно. Дано не съм прав Ами ако не се пренатовари ще кажем блаженното: "Ей, немеца е нация техническа, как не се претовариха сървърите!" Ако се претовари ще кажем презрителното: "Какво да ти кажа, дойче арбайт"... и ще гледаме запис 10-15 минути след това в Ютуб  Ха ха точно така!  Не знам за вас, но аз имам много положителна нагласа за събота вечер и за "Wrong", с най-голямо нетърпение очаквам да ги видя, усещам онази добре позната тръпка...И да не забравите да си сипете питиенца като в добрите стари времена в чата. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #19: 20 Февруари 2009 |
|
 Поздрав за всички пушачи!
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #20: 21 Февруари 2009 |
|
До колкото разбрах "Wrong" би трябвало да започне точно в 22:33 местно време. Все пак аз предлагам гледане от самото начало, за да няма някоя непрятна изненада. 
|
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #21: 21 Февруари 2009 |
|
Чух я по радиото току що!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Съвсем сериозно, пуснаха я по радиото! Леле, умрях, врътнахме още един кръг с колата за да я чуя до край, сега пуснах канала и чакам, 21 и 33 по наше време, сега е 21 и 29.... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Чувствате ли това, което аз чувствам, защото май съм в транс 
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
Emko
|
Отговори #22: 21 Февруари 2009 |
|
И аз го чух току що - вече го имам и дръпнато Кирца, как смяташ дали диджея ще го пуска много днес в Тони 
|
|
|
|
Spellbound
|
Отговори #23: 21 Февруари 2009 |
|
Изпълнението беше много добро! Кирца, зададоха ти въпрос, няма ли да отговориш? 
|
|
Последна редакция: 22 Февруари 2009 от Spellbound
|
|
|
|
DanielaDaniela
|
Отговори #24: 22 Февруари 2009 |
|
ужасно слабо парче. просто пълен провал. не вярвам на ушите си... наистина ли ще свършат като лили иванова да ми се излагат като кифладжии. не знам, нямам думи просто 
|
"Suffer with pride"
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #25: 22 Февруари 2009 |
|
аз го обожавам!!!!! в момента нямам думи 
|
|
|
|
Myriam
Някой

|
Отговори #26: 22 Февруари 2009 |
|
аз го обожавам!!!!! в момента нямам думи   много е добро, много съм обнадеждена за целия албум
|
I'm not looking for absolution, forgiveness for the things I do, but before you come to any conclusions, try walking in my shoes
|
|
|
Emko
|
Отговори #27: 22 Февруари 2009 |
|
парчето изобщо не е слабо но имам чувство че депеш забиват вече в някакви си техни специфики, които нямат нищо общо с това, заради което започнахме да ги слушаме преди много някои от нас години а за другото фраджайл теншън нямам думи пълна боза ако целия албум е такъв по-добре на концертите да свирят по четири пет парчета от новото и да дрънкат заучените нека за да избухваме
|
|
|
|
OC_gIrL
|
Отговори #28: 22 Февруари 2009 |
|
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #29: 22 Февруари 2009 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=xs0PmJxl-9I Заслужаваше си 3-те часа тиролски песни, рижави немски рапъри и несрясани гейчета. Ако някой знае, кой дизайнер обличаше водещата да ми пише на лични 
|
|
Последна редакция: 22 Февруари 2009 от sisterofnight
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
|