С риска да стане банален и да повторя споделени неща---Wrong се вгражда все повече и повече в съзнанието ми и музикалната ми душица!
В комплект с клипа---просто нещата ме завладяват маниакално май на моменти

Не знам как/ всъщност знам но ми е трудно да го опиша/ но песента ме увлича с всяко следващо слушане!
Не искам да си мисля какво да очакване ако се повтори както при някои предни албуми втория сингъл да се оказва по-силния! Един приятел ми каза че му напомняла по някакъв странен начин на Barrel of a gun

Като се сетя,че тогава втори сингъл беше It's No Good..... дали пък няма да....ама не искам да мисля--ще чакам просто

Tова споделих преди малко с един дм френд ....чувствам се точно като преди излизането на Ultra ....и асоциацията беше Barrel Of A Gun . Но пък признaвам, че досега не съм се побърквала така, че 3 дни да не спирам да слушам едно парче

WRONG нахлу в душата ми и с всяко следващо слушане ме изпепелява все повече и повече ..... а клипа ТОТАЛНО ме довърши

...... моментното ми състояние трае вече няколко месеца, така че поне аз се разбирам ! Обкръжаващата среда не възприема обсебването ми. Не ми пука! DM отново ми дадоха това от което имах нужда – WRONG в точния момент… Точно сега, DM са единственото което ме кара да се чувствам жива ....Следващите месеци живея заради това което ми дават ТЕ , колкото и налудничаво да звучи ... Никой друг не ме разбира , затова си позволих да споделя мислите си с Вас...

P.S. Ако мога да го кажа с едно изречение :
Саунда е като ритъма на сърцето ми , текста ме заби , а клипа ме разби...