|
kirilart
|
Отговори #1: 23 Февруари 2009 |
|
Много психарско изпълнение и много ме кефи. 
|
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #2: 23 Февруари 2009 |
|
Много психарско изпълнение и много ме кефи.  И мен...идеален за песента. Много дарк - много интересен. Със сигурност е един от най-добрите им. Много съм доволен  Очертава се прекрасен сингъл пакет, май.  Определено вече очакванията ми за албума са ...
|
|
|
|
yori
|
Отговори #3: 23 Февруари 2009 |
|
Олелеелее, ледени тръпки ме полазиха по гърба! Какъв е този хорър клип! Прилича ми на трейлър към Saw 6
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #4: 23 Февруари 2009 |
|
Абе, много се стресирах така рано сутринта...Като гледам как се спогледаха нашите, те ще да са го направили!  Иначе клипа е интересен, определено се връзва с песента, но края ми е малко прекален.
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #5: 23 Февруари 2009 |
|
Клипът е жесток, много е добър! Но е и много брутален, не знам колко често ще го излъчват...
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #6: 23 Февруари 2009 |
|
БТК връзката ли е не знам какво, но ми взе здравето, от 15 минути съм го пуснала и тръгва за поняколко секунди и спира, а сега тотално заби.  От това, което успях да видя наистина е доста брутален, но определено ми харесва и вдига адреналина! 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
uselink
|
Отговори #7: 23 Февруари 2009 |
|
Присъединявам се към почитателите на клипа--мисля, че е попадение--поне на мен ми харесва. Допада ми, че е семпъл, има ясна връзка с песента и подхожда на групата.Харесва ми "тъмното" излъчване--придава допълнителна тежест на песента. 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #8: 23 Февруари 2009 |
|
Предполагам, че ще си издейства и забрана в някои медии заради съдържанието, но усещането за обреченост и неизбежен край, които се сбъдват в рамките на 3 минути са толкова добра визуализация на песента, че просто ме оставя безмълвен клипа след N на броя гледания. 
|
|
|
|
Deni
|
Отговори #9: 23 Февруари 2009 |
|
Оригинален е клипът, адекватен за песента. Но вероятно щях доста повече да се впечатля, ако не свързвах формулата "психарски клип включващ автомобил" преди всичко и най вече с Karma police. Ей тоя клип ми стои на чело на графа "пълно психо" и още никой не го е изместил от там.
Не знам, по-въздържаната ми реакция може би се дължи на това, че като любител на филм и книги на ужасите съм доста обръгнала и доста капризна. Впрочем, нали ви е ясно, че за да се излъчва по емтиви и виейчуан и подобни, клипът ще трябва да изкара доста време под ножа. Аз поне залагам, че в тоя вид няма да го излъчват споменатите телевизии.
|
|
Последна редакция: 23 Февруари 2009 от Deni
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #10: 23 Февруари 2009 |
|
БТК връзката ли е не знам какво, но ми взе здравето, от 15 минути съм го пуснала и тръгва за поняколко секунди и спира, а сега тотално заби.  От това, което успях да видя наистина е доста брутален, но определено ми харесва и вдига адреналина!  И при мен същият проблем  . Дано скоро да успея да го изгледам, защото наистина ме заинтригувахте с коментарите дотук.
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Deni
|
Отговори #11: 23 Февруари 2009 |
|
Мая, Рози, трябва търпение. И на мен ми отне половин час да изгледам 3минутно видео. Представете си само колко народ се опитва да го гледа в момента 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #12: 23 Февруари 2009 |
|
Мая, Рози, трябва търпение. И на мен ми отне половин час да изгледам 3минутно видео. Представете си само колко народ се опитва да го гледа в момента  Моето търпение вече се възнагради, след няколко опита успях да го изгледам и без насичане! Страшен е клипът! 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
The Fein
|
Отговори #13: 23 Февруари 2009 |
|
От "Only When I Lose Myself" насам не е имало толкова идеен клип, може би единствено "Suffer Well" е конкуренция по тази точка.
Иначе през цялото време бях убеден, че зад маската е Дейв, даже си мисля, че щеше да е много ефектно, ако Доутърс беше замислил нещо подобно.
Радва ме и това, че групата поема някои доста рисковани стъпки, които винаги са показател за някакъв авантюризъм - песен без припев, клип, който по всяка вероятност ще е цензуриран и е с минимално участие от тримата, и въпреки всичко - стадионно турне.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
uselink
|
Отговори #14: 23 Февруари 2009 |
|
Споделям казаното от Kirilart за визуализацията на обречеността и безизходицата! Особенно впечатлениа ми направи кадъра показващ липсата на волан на автомобила. Мисля, че символиката на клипа е много,много сполучлива ! Колкото до края --очарован съм--мисля че с всякакъв друг завършек клипа би "олекнал" и слава богу не е с някакъв хепиенд или нещо с оптимистични нотки!
|
|
|
|
|