sisterofnight
Ултрас
|
Hole To Feed
We are here We can love We share something I'm sure That you mean no odd to me When you get What you need It's no way of knowing What you`ll get Is another hole to feed
Your name was the one that was always chosen Your words and the kindness that set me free Words can leave you broken inside You’ll have to decide I'm hanging onto my pride
We are here We can love We share something I'm sure That you mean no odd to me The shame as a hole that has kept us frozen You open my eyes to the world I could believe
This world has left me broken inside I’ll have to decide I'm hanging onto my pride Words can leave you broken inside You’ll have to decide I'm hanging onto my pride
|
|
Последна редакция: 02 Март 2009 от kirilart
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
kirilart
|
Отговори #1: 02 Март 2009 |
|
Прослушах Hole To Feed, типична "Дейв песен" за съжаление лично за мен далеч като качество от Nothing's Impossible и Suffer Well. Все пак ще изчакам да чуя финалната версия, преди да я категоризирам по-точно.
|
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #2: 02 Март 2009 |
|
Трябва да призная, че съм изненадан от себе си, но двете парчета са първата ми надежда, че албума ще става за нещо.
|
|
|
|
unrated
Гост
|
Отговори #3: 03 Март 2009 |
|
Тази песен е адски заредена, пълна с енергия, велика е просто! Има толкова потенциал в това парче, че само то е достатъчно за да кажа, че този албум ще е по-добър от предните два!  За мен и така е достатъчно добра, за да влезе в албума и да има видео, без никакви промени!
|
|
Последна редакция: 03 Март 2009 от Kevy
|
|
|
|
ember
|
Отговори #4: 03 Март 2009 |
|
звучи много магнетично  - "saw something" e най-великото от дейв последните години , като не изключвам разбира се "най-депешарската" песен от последният им албум - "nothing's impossible" 
|
NOTHING'S IMPOSSIBLE
|
|
|
Nude
Джуниър

|
Отговори #5: 03 Март 2009 |
|
Тази песен изобщо не ме впечатли. Надявам се, че албумната версия ще промени мнението ми 
|
I'm the next act waiting in the wings
|
|
|
desito_dm_1985
|
Отговори #6: 04 Март 2009 |
|
Песента е хубава , но някак не ме грабна толкова силно.Звученето е добро , но определено ще ми трябва време за да си изградя по-цялостно мнение за нея.Вокалите са добри , но ми звучат малко недооформени , незавършени.За мен ще е интересно да чуя финалната версия , която ще излезе към албума.Тя може да ми промени доста мнението за песента и албума като цяло.Решила съм за себа си , че ще направя по цялостна оценка за песните като ги чуя в албума как се вписват.Hole To Feed за мен не е от песните , които ще ме грабнат и разтресат с все сила , но да видим оригинала.
|
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #7: 05 Март 2009 |
|
Мене ми хареса, дори повече от fragile tension. 
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
Otacon
|
Отговори #8: 27 Март 2009 |
|
Албумната версия определено повече ми допада... по-денс е някак си и се чуват странно неопределими звуци на фона 
|
|
|
|
bakuramariks
|
Отговори #9: 27 Март 2009 |
|
По ме кефи по-електронната версия дето беше изтекла преди време.По й приляга по-електронно и по космическо и леко бавно звучене.Ще ми трябва време за да свикна с албумната версия.Да не помислите че не ми харесва песента!Харесва ми но по-електранна си беше перфектна за мен.Казвам за мен.
|
Humans can become anything.
|
|
|
The Fein
|
Отговори #10: 03 Септември 2009 |
|
Снимки от заснемането на клипа към песента, които са публикувани на сайта на един от актьорите в него: http://danielvandyke.webs.com/apps/photos/album?albumid=6808282Както беше информирано отпреди, групата не е била на снимачната площадка и изглежда няма да има роля във видеото. Дали отсъствието им е заради режисьорски замисъл или поради невъзможност за присъствие (както в случея с "Peace") - не се знае. А една от актрисите носи фланелка " Silicon Teens", което е доста хитра препратка към миналото на Mute и историята на DM.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Deni
|
Отговори #11: 25 Септември 2009 |
|
Според НОМЕ мексикански вестник е обявил, че клипът към Hole to Feed ще бъде показан за първи път днес, на Myspace профила на групата. До момента още не се е появило нищо, но пък и денят още не е приключил. Ще хвърляме по едно око 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #12: 25 Септември 2009 |
|
Sorry, the video you're trying to access is Private. Log in to verify that you can watch it.
е какво е това? нали съм LOG-нат потребител... бааа*** много ме дразнят тия....
|
|
|
|
bLue_DreSs
Гратис Любовник

|
Отговори #13: 25 Септември 2009 |
|
Ей сега го изгледах клипа в майспейс..... Всъщност изгледах е силно казано, защото от един момент нататък не издържах и го превъртях набързо. Не ми харесва. Ще трябва да гледам пак, за да съм сигурна, че "посланията", които аз виждам наистина ги има
|
|
Последна редакция: 25 Септември 2009 от bLue_DreSs
|
Bring your chains,your lips of tragedy and fall into my arms...
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #14: 25 Септември 2009 |
|
Отвратителна работа ..
|
|
|