Titi
Господар
|
Why do you do the things you do When all that I see to get from you It's pain and sorrow
Why do I do the things I do When all that I see to say to you Can wait till tomorrow
Why do you say the things you say When talk doesn't seem that far away It's painful to me
Why do I say the things I say When I know that we'll go our separate ways The way it should be
Why can't I see you're not for me And this is the way life was meant to be The way life was meant to be
|
Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
|
|
|
hourglass
Новороден

|
Отговори #1: 13 Март 2009 |
|
Надявам се,че това е текста!Невероятен е!THANKS,TITI!
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #2: 13 Март 2009 |
|
Мисля, че това е текста на фейка, който изтече преди една-две седмици в нета. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Titi
Господар
|
Отговори #3: 13 Март 2009 |
|
Мисля, че това е текста на фейка, който изтече преди една-две седмици в нета.   Жалко за 101-я ми пост  P.S. забелязан впоследствие
|
Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #4: 13 Март 2009 |
|
Why do you do the things you do When all that I see to get from you It's pain and sorrow
Why do I do the things I do When all that I see to say to you Can wait till tomorrow
Why do you say the things you say When talk doesn't seem that far away It's painful to me
Why do I say the things I say When I know that we'll go our separate ways The way it should be
Why can't I see you're not for me And this is the way life was meant to be The way life was meant to be
Абе тва е една фен песен дето я гледох преди година в ютюб. Тва не е депеш.
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #5: 26 Март 2009 |
|
In Chains е вече в нета,  звучи доста обещаващо.
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #6: 26 Март 2009 |
|
Всъщност, не само In Chains изтече. Hole to Feed и Come Back също. Предполагам, че до няколко часа ще изтече и останалата част от албума. 
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #7: 26 Март 2009 |
|
Май поляците изсипаха целия албум в нета  Вече се вижда и Jezebel 
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
kirilart
|
Отговори #8: 26 Март 2009 |
|
In Chains определено е едно от силните попадения в албума. С всяко следващо слушане ми става по-любима.
|
|
|
|
white_ambition
|
Отговори #9: 26 Март 2009 |
|
Май вече можем да чуем целия албум.. Слушам го и не знам дали да вярвам на ушите си, с тия фейк версии на някои песни вече се обърках, и все пак ми се струва, че по-скоро НЕ е фейк! xD 
|
What ever I say, I love DM to death, if it's possible, even after it! x3 Depeche will come to us, It's an inevitability! D ivine = xciting P recious = njoyable M artyrizing C ondemnable O verwhelming H eartening D reamy = legantly = verlasting 
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #10: 27 Март 2009 |
|
Песента определено ме грабна още на първо слушане. След като чух целия албум мога да кажа, че ми е сред фаворитите. Отново страхотни бек вокали на Мартин! 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #11: 27 Март 2009 |
|
Е не! Няма такава песен! Аз не знам на кой свят съм - страхотна, невероятна, прекрасна е! Още с първата песен да ме зарадват така...Песента определено ми е любима още от сега, ще видим за по-нататък.
|
|
|
|
yori
|
Отговори #12: 27 Март 2009 |
|
Ох, толкова е красива !!! ... 
|
|
|
|
Otacon
|
Отговори #13: 27 Март 2009 |
|
В момента слушам албума и още от първото изслушване на In Chains определено ми стана любима. Ето, че има песни, които не трябва много да ги слушаш и мислиш, просто са си яки 
|
|
|
|
white_ambition
|
Отговори #14: 27 Март 2009 |
|
Има много 'Ultra' настроение в нея, което просто ме, не знам.. Смея да твърдя, че т'ва е най-силната песен засега, съвършена..
|
|
Последна редакция: 27 Март 2009 от white_ambition
|
What ever I say, I love DM to death, if it's possible, even after it! x3 Depeche will come to us, It's an inevitability! D ivine = xciting P recious = njoyable M artyrizing C ondemnable O verwhelming H eartening D reamy = legantly = verlasting 
|
|
|
|