Такааааааа

ето и моето преживяване

отидохме там към 3.30 с такси за да не чакаме автобус понеже парвият за там беше 16.30, наредихме се

пуснаха ни в 18.00 и бях на първи ред посредата

по хубаво от това неможеше и да бъде

дори можеше да си вкараш и хладилник вътре

охраната беше много слаба, повечето от публиката бяха с video recorders

гледахме гадните Мотор после излезнаха Puresssne(много добри) и се започна чакането:)когато камерманите си направха знак 4е има 2 мин още и пошурях

дори съм 100% сигурен 4е пуснаха интрото за около 10 сек и тогава излезнаха една двоика да кажат квото имаше и по голям шок не бях преживявал скоро

парвите редове се разреваха до мен, момичета от Русия и Италия, аз седях и неможах да помрадна 15мин.

естествено тъпите и простаци гърци

скочиха да се бият с охранта , целиха сцената с бутилки,натрошиха всички надписи Депеш мод около и извън сцената и така
http://www.youtube.com/watch?v=p7_456nvb80На мен първата мисъл която ми мина през главата беше Fuck the money дано Деив се оправи, до мен италянците бяха в Атина от семица само заради този концерт

аз бях с един японец,пича похарчил 1000 евро да доиде да гледа ДМ в Атина и Истанбул

Но пак мениджерката на тикетпро каза че парите ще се върнат,само чакат потвърждение от Дм

предполагам и за др дати ще е така

На никои не пожелавам да приживее шока които аз преживях като съобщиха новината

просто си представете както всеки се канеше да чака от обед там и след 9 часа да ти кажат това

The best concert ever

300 Евро похарчих да гледам Мотор

но пак бях на парвииии ред

Ето и две снимки които ше ми останат за спомен
По мръсна столица не бях виждал