бяха добри концерти. за първи път на втория се позиционирах на катуока и беше интересно преживяване особено на wftn, където както каза deiv4o, почти ги докоснахме, беше наистина неприлично близо, дори имах възможност внимателно да разгледам и обувките и на двамата

. барселонската публика можеше и по-добре да се справи като, че ли, но пък определено на втората дата, на хоум и на dressed in black - с пеенето се справи много добре, като след края и на двете беше умело дирижирана от дейв, който забърза много припева от хоум и стана много гот.
валери и на мен ми беше много приятно да се видим и да чакаме заедно и благодаря, че ни викна на отворилото се свободно място на катуока

. благодаря за всичко!
поздрави и на другия валери, който забърка една одисея

, която достойно би се вписала в приказки с неочакван край. наистина впечатли ме много, младеж

- готина и забавна компания - благодаря!
ще е интересно дали само от барселона ще е двд-то, както изглежда.
тъй като първата вечер бях доста централно и имах възможност да наблюдавам движението на 3-те камери отпред и ми се стори, че не си дават много зор операторите и грам не се притеснят, че могат да пропуснат нещо , сякаш ще имат и други шансове да запечатат интересни кадри от концертите..
аз преброих 4 камери точно - 3 отпред на вилица и една - над публиката , която гравитираше откъм страната на кетуока. странно, че тази последната не я забелязах първия ден.
за финал - тук е 3 градуса, няма нито палми, нито плаж, нито тапас, риоха само в някои магазини, нито пък мюз във вторник, или пък барса-интер в сряда, или барса-реал - уикенда.