Привет на всички, първо относно местата. В
Хаус хостел има места - 2 двойни стаи. Просто е станало недоразумение. Собственика чакал да му се обаждат от мое име и отказвал на всички желаещи досега

Ако има хора, които се чудят къде да нощуват, им препоръчвам този хостел (което на практика е етаж от къща)...
споменавайте, че се обаждате от името на Кирил Станчев. Другият хостел (Рос) е пълен, свободни стаи има в старата му сграда, която не предлага кой знае какъв лукс, там на цена от 16 лв. има двойна и тройна стая.
Сега относно клуба, днес говорих с управата и са съгласни да внесем отвън шампанско за 12 часа. Само трябва да се уговорим предварително, колко бутилки да вземем и как да разпределим цената им...
По молба на Джулиан ви уведомявам, че музиката ще се пуска не през плейъри, а през софтуерен миксер от лаптоп.
Дисковете за томболата са готови, предполагам повечето сте запознати с музиката записана на тях, но все пак като спомен от купона ще са ценни. Това са общо 10 диска с избрани от мен парчета на Camouflage, Mesh и Covenant. Тениските ще са готови следващата седмица и всичко по подготовката ще е приключено, най-после малко почивка и за мен, че почвам да блокирам вече...сега разбирам напълно думите на МО. "за задкулисните шит проблеми около едно парти". Както и да е, важното е, че вече всичко е готово, още малко и ще можем да изпратим старата година подобаващо!!!
Организацията направих аз, за забавата разчитам на вас!!! Е разбира се и аз ще се включа в купона, че и Джулиан няма да стои цяла нощ зад монитора, а и барманите обещаха да се включат в партито...с две думи Нова Година идва

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.