darling
|
Отговори #15: 19 Юни 2009 |
|
да, знам за stehplatz, но май са обща категория, няма за пред сцена. иначе те ги спират пускат , ще има места  хубав ден!
|
"We're flying high We're watching the world pass us by Never want to come down Never want to put my feet back down On the ground..."
|
|
|
Diankata
Гратис Любовник

Публикации: 46
|
Отговори #16: 19 Юни 2009 |
|
ох надявам се, направо ще откача!!!!
|
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #17: 19 Юни 2009 |
|
Някой ще ми обясни ли какво се случва, защото ми показва, че не са в продажба 
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
Diankata
Гратис Любовник

|
Отговори #18: 19 Юни 2009 |
|
да, че не са налични, аз първо предположих, че са изкупени, но както дарлинг каза, май просто ги пускат и спират...също така гледам аз че за ерфурт местата са Freie Platzwahl , което май означава, че не са разпределени в сектори, и аз започвам да си мисля и там за вариант ако в берлин не мога да си взема пред сцена ....
|
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #19: 19 Юни 2009 |
|
Аз предпочитам в Берлин седящо, като че ли. Еми, до 17 и 20 имам време, ще рефрешвам яко 
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
Kevy
|
Отговори #20: 19 Юни 2009 |
|
От Ивентим ми пуснаха аларма за продажбите, чак когато всичко стана червено... много се изложиха този път! Предния път даже смс ми пратиха, а сега... егати заспалата аларма (не че видях правостоящите в зелено изобщо, ама все пак) 
|
See what I see!
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #21: 19 Юни 2009 |
|
Аз не разбирам защо го правят тоя номер, накрая ще взема да се спомина от сърдечен инфаркт без време от тея нерви, дето ми образуват 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #22: 19 Юни 2009 |
|
Изглежда доста от билетите са разпродадени преди стартирането на официалните продажби. Например гръцкият фенклуб е взел предварително 100 билета за терена...
|
|
Последна редакция: 19 Юни 2009 от maya_v
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Diankata
Гратис Любовник

|
Отговори #23: 19 Юни 2009 |
|
леле край  някой от вас дали е навит за Ерфурт? мисля, че няма отделна тема, може да отворим
|
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #24: 19 Юни 2009 |
|
Изглежда доста от билетите са разпродадени преди стартирането на официалните продажби. Например гръцкият фенклуб е взел предварително 100 билети за терена...
Това как е възможно? 0.о Няма ли как и ние така групово да вземем билети? Олеле, ужас 0.о
|
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #25: 19 Юни 2009 |
|
Това как е възможно? 0.о Няма ли как и ние така групово да вземем билети?
Ако имаше официален фен клуб можеше, тъй като се ползват определени преференции и се гарантира определена бройка билети (най-често FOS).
|
|
|
|
Modern swinger
|
Отговори #26: 19 Юни 2009 |
|
А депеш - мод . орг какво се води? България има ли официален фен клуб?
|
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #27: 19 Юни 2009 |
|
Не, няма.
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #28: 19 Юни 2009 |
|
Сега вече е в зелено, но се предлагат билети на някакви цени от 200-300 евро (май това са някакви пакети). Ох тоя сайт много ме нерви като е само на немски и нищо не разбирам. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Diankata
Гратис Любовник

|
Отговори #29: 19 Юни 2009 |
|
да, това са за пътуване за събитието...или поне аз така разбирам Eventreise, при всички положения това не са регулярни билети....
|
|
|
|
|