Та, на кратко да поразкажа за концертите в Bergen i Stockholm

Кацнахме в Берген около 2 , един от наи красивите градове които съм виждал

като приказка, препоръчвам го на всеки

докато се доберем до хотела и до залата която беше на около 30 мин извън града стана 5 часа

викам си аиде един концерт ще сме отзад:) отиваме там и ко да видим, 7 човека

а така си викам, под Деив сам и днес

до мен на опашката се запознах с един пич от БГ:) да не очакваш еи
Концерта беше по мое мнение повече от добре

естествено моя приятел Флеч ме поздрави лично посочваики ме

по едно време на Enjoy teh Silence докато минаваха космонавтите по екраните доиде неговият ред

точно тогава ме погледна смееки се , погледна кам екраните, направи ми знак с глава, я виж кои е там ааа

и се засмия доволно, естествено умряхме да се хилим и ние и тои

Деив беше в страхотна форма и според мен се изкефи понеже го забелязах на повечето песни каот погледне към нас и ние дивеехме два пъти повече(имам предвид АЗ

особенно на I Feel You

За съжеление не даваха да се прави нито снимки , нито филмчета

На следващият ден си хванахме влака за Осло, патувахме около 7 часа и беше невероятно красиво, прекосихме Норвегия и на моменти достигнахме 1300м надморска всочина

за мое учудване имаше доста хора живеещи in the middle of nowhere кадето се вика

Пристигнахе в Осло и беше само -9:) имахем 5 часа да се позабавляваме, естествено поразглеахме и това което видях не ме впечетли много в сравнение с останалата част на страната

Хванахме си самолетчето за Stockholm коетобеще само 6 поунда и бяхме само 14 човека

Като пристигнахме беше само -27, не моге да мигне човек от студ, викам си как ще чакам в този студ незнам

(whisky)
На др ден отидохме из града да се поразходим и кум 2 бяхме на опашката,само 12 човека междъ 14 и 17 годишни

номерирахме се и почна чакането, мина бавно ,студено и доста мъчително

но успях да съм там кадето исках:) под Деив

и като почна концерта тези всички 14/17 годишни като почнаха да реват,ама реват, такова нещо не бях виждал еи:) дори и на Michael jakson на концерт

с глас, та и набират все повече ип повече, охраната и camerman се видяха в чудо, умряхме да се хилим, аз казах на Роберт(камерман) да им даде по един сетлист, та даде им тои и познаи, направо се свлякоха на земята от рев

аве купон беше
За самият концерт, беше по добър от Берген според мен, Деив ни видя, според мен позна, штот се усмийна доволно и ни погледна право в очите

Флеч пак ме посочи с пръст и вдигна палци

а ние на Enjoy the Silence , като му доиде реда на екраните го посочихме тои ни видя обърна се ,видя че сочим него ,отново се усмихна доволно и просто изражението на лицето му казваше, да аз съм това, зведата , нека ви:) смях голвм в залата еи.
Засега това е , другото включване очакваите от Лондон, можеби ще ходя сам без АНЕТА