Day 1 Невероятно си изкарахme:) първата дата бях седящ, понеже съм Lucky Bastard един познат без да си го прося просто доиде при мен и ми предложи да ме вкара back stage, ок си викам аз:) малко преди да пуснат всички на парвата дата тои ме вкара вътре и да си призная нема по хубаво чуство от това цялата зала да е за теб и да се чудиш каде да застанеш

викам си аз , тук ли да застана, там ли, аре не тук ,

Намерих си аз местото и чаках да видя тълпата като влиза:) самият концерт беше невероятен,публиката,бандата, изобщо немам никакви забележки

след концерта отидохме backstage но за мое съжеление всички бяха там но не и бандата, нищо си викам аз, ще си лафим с другите и после на отивам на афтъра които беше точно до хотела

не искам да пускам слухове но се разприказвахме с този пич които настроива на мартин китарите и тои спомена че определено ше има друг албум понеже мартин пишел упорито песни покраи празниците, колко е верно незнам:) казвам квото ми казаха:) както и да е , изкарах си стахотно, всички от backstage отидоха на др афтър и там стояха цяла нощ

аз маи се напих малко

Day 2
It was fucking maaaad, както се вика, Dave was on fire

това за мен е наи добият концерт засега:) всички мои познати с които требваше да чакаме отидоха там сутринта да чакат, времето беше ужасно гадно, валеше и беше много студено, аз пак влезнах 10мин преди вси4ки и си застанах под Деив и седнах да чакам

запазих места естествено за моите приятели:0 и си застанахме да си чакаме

Колкото повече гледам Nitzer Ebb толкова повече ме кефят

бандата излезна и се размазахме:) можеби 6tot на Деив жена му беше там или незнам иаз каквио

бяха в много добро настроение и се усети още от първата песен:) като видях сетлиста че ше пеят Come back i Freelove съвсем се побъркахме

за мен немаше слаб момент през целият концерт

След концерта моят човек ми каза да чакам там и ше мине да ме вземе:) доиде тои и каза че маи нема да има афтър понеже не е видял на Деив багажа back stage приготвен за трагване

нишо си казах аз, така е било писнао, бях благодарен на факта че некои може да направи такав жест за мен:)
Преди да трагнем тои каза я изчакаите ше отида да питам Клаудия, PR на бандата

показа се след малко и каза аиде идавате, нема афтър но са се събрали кам 15 човека приятели,

като ме видя охраната които ме познава определено шото всяка вечер му крешя на първи ред в лицето:) каза на моя човек , He is crazy, i know him:) tell him to behave:)

he has been to a lot of concerts so i know he is crazy, почнах да се хиля:) моя човек ме инструктира че там ше са само приятели и се познават и като видят некои непознато лице се стряскат малко или много така чя си пии бирата и си стои в ъгъла:)
Влиза аз в стаичката и ко да видя, мартин играе table football незнам как се казжа на български

Daniel Miller, застана до мен, Петер и Кристиян седяха зад мен и си лафеха, Fletch ядеше

в Nitzer Ebb също бяха там:) всички ме погледнаха странно, ново лице:) всеки си лафеше с всеки, поневе бях некакво ново лице простпо ме поглегдаха и само ми се усмихваха

Мартин ме погледна , усмихна ми се и ми кимна с глава, Флеч на излизане се спря и ме потупа по рамото и каза здрасти:) познал ме е , на вторият концерт пак го хванах да яде таино

интересно изобшо не се притесних от никои, все едно си бях в клуб и от реме на време с осъзнавам каде сам наистина:) моя приател беше с дъшеря си която е на 6 годинки, мартин доиде при нас и каза хеъъъ на малката, жиг какжо има за теб:) изжади от джоба си струни от китарите си и и ги даде:) аз си седях и само му се усмихнах, тои отвурна:) предупредиха ме да не притеснявам никого, така и направих, Christian доиде при нас после и подари на малакта drum sticks от концерта , изгледаше много готин тип:) аз сашо му отвурнах само с усмижка:) както и на Петер , пих 3 гинеса и се наслаждавах на всяка секунда, беше ми много хубаво и спокоино, намерих се местото си викам аз еииии

Като и да е , отидох на афтъра после и срешнах прятели от Единбург, пихме цяла нош и се прибрах
Това е от мен за Париж

the best concert so far for me

Другата седмица заминавам за Bergen(Norway) ot tam vlaka do Oslo i ot Oslo letq do Stockholm na koncert i obratno v London i 6te drasna nekoi rred:)
Depeche Mode_Freelove_live_Paris_20-_01_10