Така,току що се прибрах и да разкажа на две на три

много съм доволен от тези два дена

пътувахме заедно с Петер до Буллинд летище и Петер тоо ни посрешна, беше интересно да ги слушам като си приказват в колата, 4ух некои доста интересни неща

така де, като пристигнахме в хотела и те казаха ааа тая кола е позната та си викам ех набарах бандата

както писах по нагоре, не се почуствах много добре селд разговора с Деив, знаех си че така 6те стане но пак много сам доволен 4е имах вазможност да проиказвам с THE ONE

имах смелоста да го спра и заприказвам, странно изоб6то не се притесних, бе6е много срамежлив и ядосан, но пак ме поздрави

дори и снимка имам нанего по каси га6ти то4но преди да го заприказвам но 6те я кача като се върна от ДУСС, и с Мартин бях в асансюра

покраи всички тези звезди флеч и петер изоб6то не ги забелязва6е никои, закусвах с тях, два дена бях на афтър парти с бандата, невероятно преживяване да си пие6 бирата с мартин, флеч,кристиан и останалите познати лица

и да си сре6та6 погледа с мартин и да те поздравява,пожелавам го навсеки на вси4кото отгоре отидох да чакам и двата дена пред залата в 4 часа и бях и двата дено под Деив

концертите бяха невероятни, на втората дата Деив спомена за публиката че е да бест

видя ме че пак сам под него и се усмихна, за отношенията между бандата кво да кажа, немаше такива, изоб6то не се виждаха, дори и приказваха, само деив и кеслер и вси4ки по отделно закусваха ,нокои с никои не се дори и засича6е, по мое мнение няма6е депеш моде в хотела, много гадно изглежда6е вси4ко, дори подразбрах, незнам до колко е истина но ми казаха 4е дори мартин и фле4 не можели да говорят с деив, требвало да минажа през кеслер, за мен това зву4и много гадно ако е така

са6то така че жена му на деив не искала да се правят пове4е турнета, но това са не6та които се говорят между некакви си хора бакстаге, колко е верно никои не знае, просто споделям квото сам 4ул.
Немога да се похваля 4е имам снимка с Деив но пак мога да кажа 4е сам го ядосвал

Бахти колко по различно е всичко по начина по които го видях, нема ни6то об6то с това което вси4ки сме свикнали на сцената

стана ми гадно и депресирано, да си призная не искам вече да сам в един хотел с тях, искам ако ги видя да е случаино и да не е по време на турне че наистина са много психирани

Харесами на афтерпартитата как има6е такива фенове каде са разбрали в последствие че бандатае в този хотел и доидоха уш да пиинат по едно, само каде не пиижаха а им се вартяха о4ите каот нахамелион, в всички посоки и като мине мартин покраи тях включваха камерите, много психарско изглеждаше еи

не го правете,днес пак видях деив преди да трагна от хотела, бях долу в лоббито а тои беше в стъкления асансюр, загледа се в мен, аз ми кимнах с глава и усмихна но тои просто продължи да ме гледа втренчено, иззглеждаше пак мн ядосан така де аре да отивам да спя че утре заминавам за ДУСС, 6те видим там кво 6те стане и каот се варна 6те драсна некоко реда:) ако некои иска д аму дам хотела каде 6те е бандата да ми пи6е 6те му кажа

би ми се искало да съм завуршил турнето с концертите в Хорсенс, бе6е неверовтно, сре6нах бандата:) като знам ква 6е е психариа ж ДУССбъпреки че пак 6те сам кадето искам, оффффф не ми се 4ака