deiv4o
Гост
|
Отговори #45: 02 Ноември 2009 |
|
Разбрах че са репетирали в Oberhausen Only when i loose myself така че рано или касно ще я вмакнат и нея:) и доколкото ми казаха, Мартин искал много да ги миксира песните така че ако е верно моге да иам доста приятни изненади от негова страна, и естествено раззбрах каде ще се снима двдто  но ще мога да потвардиа официално като ми потвардят на мен 100% 
|
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #46: 03 Ноември 2009 |
|
Това за OWILM вече го опровергаха, че е репетирано(поне до колкото разбрах). А ДВДто най-вероятно ще бъде снимано в Барселона. Дори и Анди спомена наскоро в кратко интервю, че Барселона е доста вероятно.
|
|
|
|
strange_affection
|
Отговори #47: 03 Ноември 2009 |
|
Между другото, днес в HOME на няколко места част от по-запознатите модератори съобщиха, че днешното шоу в Хановер ще е последно за някои песни от сетлиста. Също така става ясно, че се очакват промени, без да се споменава какви и колко.
Голям брой пъти се спомена, че ДВДто ще бъде снимано в Испания. Това означава или Мадрид или Барселона. Чуват се и слухове, че ще бъдат снимани и 4те концерта в Испания.
|
|
|
|
bakuramariks
|
Отговори #48: 03 Ноември 2009 |
|
Между другото, днес в HOME на няколко места част от по-запознатите модератори съобщиха, че днешното шоу в Хановер ще е последно за някои песни от сетлиста. Надявам се да е последното за IFY, WIMS, IYR, но няма да стане. По-добре да ги сменят с Mercy In You, One Caress - някои други от СОФАД. Защо не вземат повечко от Ultra да включат, или поне Мартин да замени някоя от песните си с The Bottom Line, The Things You Said, The Sun and the Moon and the Stars . Говоря за продължителен период от време, не само за това турне .
|
Humans can become anything.
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #49: 04 Ноември 2009 |
|
Тази вечер в Хановер Мартин е изпълнил Dressed In Black! 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #50: 04 Ноември 2009 |
|
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #51: 07 Ноември 2009 |
|
За тази вечер е приготвена, май Condemnation като изненада. 
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #52: 07 Ноември 2009 |
|
И аз така чух.  Интересно какви ще са другите изненади в сетлиста.
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #53: 08 Ноември 2009 |
|
Спестиха изненадата с Condemnation тази вечер, може да са я оставили за някой следващ концерт. Очаквах сериозни изненади в сетлиста, поне такива слухове се носеха, но не е имало. Изненадата на вечерта е Sister Of Night (full version), ето го и самият сетлист от концерта в Mannheim:
- In Chains - Wrong - Hole To Feed - World In My Eyes - Walking In My Shoes - A Question Of Time - Precious - Fly On The Windscreen - Sister Of Night - Home - Miles Away / The Truth Is - Policy Of Truth - It's No Good - In Your Room - I Feel You - Enjoy The Silence - Never Let Me Down Again
- Dressed In Black - Stripped - Behind The Wheel - Personal Jesus
|
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #54: 08 Ноември 2009 |
|
Май се получава Singles Tour 2.
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #55: 08 Ноември 2009 |
|
не е зле тази плей листа, още 2-3 промени и съвсем ще се наредят нещата. засега обаче няма нищо, което да е кой знае колко изненадващо от новите песни.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
The Fein
|
Отговори #56: 08 Ноември 2009 |
|
не е зле тази плей листа, още 2-3 промени и съвсем ще се наредят нещата. засега обаче няма нищо, което да е кой знае колко изненадващо от новите песни.
Дали? Според хората, които следят изкъсно сетлистите през годините, "Dressed In Black" се изпълнява за 4-ти и 5-ти път въобще в историята, а предишните включвания са отпреди 8 години. "Sister of Night" за първи път звучи с албумната си версия на турне. А "World In My Eyes" все на някой може да се хареса.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #57: 08 Ноември 2009 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=lPc9iaBzyN0Клип на Hole to Feed + World in my Eyes. По-интересното, обаче, се случва в паузата между двете парчета.  Припомням, че концертът е в Манхайм.
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #58: 08 Ноември 2009 |
|
Ето как е звучала снощи и Sister Of Night. Страхотно изпълнение!  Бих се зарадвала ако разкарат Hole To Feed от сетлиста, не я харесвам особено тази песен. По-добре да сложат на нейно място Fragile Tension, която според мен звучи много добре на живо.
|
|
Последна редакция: 08 Ноември 2009 от maya_v
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #59: 09 Ноември 2009 |
|
най-добре да разкарат In Chains 
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|