deiv4o
Гост
|
Отговори #60: 11 Ноември 2009 |
|
Ето и малко от моето преживяване от Женева, беше невероятен концерт  нямаше този път catwalk но пак се изтапанчих на първи ред посредата и преживявянето беше неуписуемо:) с надписа We Rush For You  и деив и мартин го видяха и се усмихнаха  за сега само това изкопчих от тях  Много ми хареса момента в края на Enjoy The silince когато Деив завършва песента заедно с Мартин пееки на китарата  и само м се усмихна и му каза  Аааааnd Ziggi played the gitar dressed in black in GenevaDepeche -Mode_World In my eyes_live in Genevaи едно мнооого добро изпълнение на I feel you Depeche -Mode_I feel you_live in GenevaСледващо включване очакваите от от Лисабон  и
|
|
Последна редакция: 11 Ноември 2009 от deiv4o
|
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #62: 13 Ноември 2009 |
|
Съзерцавах клипа няколко пъти освен прекрасната песен, която за първи път се изпълнява в не акустичен вариант на това турне... Ми е любопитно дали всъщност елека на Мартин е от латекс, който е полиран или просто се е понамазал малко 
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #63: 15 Ноември 2009 |
|
One Caress във Валенсия и Лисабон  - е, на това му викам качествена промяна в сет-листа!!!
|
See what I see!
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #64: 16 Ноември 2009 |
|
One Caress във Валенсия и Лисабон  - е, на това му викам качествена промяна в сет-листа!!! За мен това беше наи добрия концерт засега, бях парви ред посредата и клакто се вика Dave was on fire  просто невероятен концерт, снимах доста песни и ги качвам сега 
|
|
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #66: 16 Ноември 2009 |
|
Имам нужда от помощ, изтрих без да искам Оne caress, sisters of night i walking in my shoes от картата ми в апарата, успях да ги намеря но сега са някои повредени някои не цели, трябва ми некаква програма да ги оправя ще умра ако не ги оправя чя са много добри  чакам и мерси 
|
|
Последна редакция: 16 Ноември 2009 от deiv4o
|
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #67: 16 Ноември 2009 |
|
there you go, couldnt recover the full song but still you can see most of it One caress http://www.youtube.com/watch?v=SzI9N03jyJ4Please help me fix the recovered files, have walking in my shoes, SON
|
|
Последна редакция: 16 Ноември 2009 от deiv4o
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #68: 16 Ноември 2009 |
|
Невероятно!!! Не мога да повярвам, че тази песен е в сетлиста 
|
See what I see!
|
|
|
N:Mode
Гост
|
Отговори #69: 23 Ноември 2009 |
|
Insight в Лион ....
|
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #70: 24 Ноември 2009 |
|
|
|
|
|
Mr.Noone
Господар
|
Отговори #71: 24 Ноември 2009 |
|
deiv4o, видеото наистина е убийствено добро и е много жалко, че не е цялото, а парчето и изпълнението си заслужават, меко казано, да бъдат запечатани не само в спомените ни от това турне. Аз имам цялото парче от Мадрид, но не е с толкова добър звук и толкова от близо, за съжаление...такава ми е техниката 
|
|
|
|
|
did
Опасен
|
Отговори #73: 26 Ноември 2009 |
|
Това засне треперещата ръчица на един noob в нощта на 21.11 в Барселона. Бях в пълно информационно затъмнение какво се е случило на 20.11, но в момента, в който изтеглиха It's no good в началото на сет-листа, нещо взе да ми прищраква. На Come Back (сбъдната мечта, ама колкото и да е сбъдната  , вече се бях настроила и очаквах с нетърпение Miles Away) си казах, готви се, май имаш последен шанс за WFTN. Те го на http://www.youtube.com/user/dmdid#p/a/u/0/LIlA-EIclmIНе ми беше лесно да си събера разтегнатата до ушите физиономия 
|
still my broken wings you choose to mend
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #74: 27 Ноември 2009 |
|
Това засне треперещата ръчица на един noob в нощта на 21.11 в Барселона. Бях в пълно информационно затъмнение какво се е случило на 20.11, но в момента, в който изтеглиха It's no good в началото на сет-листа, нещо взе да ми прищраква. На Come Back (сбъдната мечта, ама колкото и да е сбъдната  , вече се бях настроила и очаквах с нетърпение Miles Away) си казах, готви се, май имаш последен шанс за WFTN. Те го на http://www.youtube.com/user/dmdid#p/a/u/0/LIlA-EIclmIНе ми беше лесно да си събера разтегнатата до ушите физиономия  Страхотен клип, Дани!  Била си много близо до сцената!  С всеки изминал ден се убеждавам колко е малък светът, момчето на видеото до теб с голата глава ми е приятел от гръцкия фен клуб хе хе, сега ще му го пратя да се види. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
|