Шумен са ми свили идеята за концерт в Перник, ех Перник! И това турне ще мине без One Night In Pernik.
Имало едно време една община Ловеч, те поискали да поканят Metallica, Radiohead и още куп други все от този род. Като им видяли изискванията и разбрали за какво става въпрос... в един момент се оказали Dr Alban и Ace of Base.
Община Шумен върви по техните пътища. Разбирам, че на хората им е тъпо, че нищо не се случва в техният град, ама да си оправят инфраструктурата, за да може хората от другите градове да искат, да се преместят там да живеят, пък тогава да мислят за концерти.
Концертите се случват в София защото инфраструктурата на града е доста по-добра от тази на Шумен, Ловеч, Перник и т.н.
Няма нищо странно или невероятно в това ДМ да свирят в Шумен, на тях им е все тая, стига да им бъдат изпълнени изискванията. Шумен обаче не е нито Оберкорн, нито Аврика, така че ще ме прощават ама освен с Boney M и Scorpions едва ли ще се запишат с нещо по-интересно.
Друг е въпроса, че за тези 10 000 лева можеха да дойдат други групи, за които ни пука малко повече от Boney M, но нали кмета ги е слушал като младеж, трябва и неговите мечти да се сбъднат, че сигурно не е бил на концерта им в София.
А колко му е вместо Depeche Mode в Шумен в последният момент да се окажат заети и да се покани DJ Bobo на тяхно място.
Не ми се мисли каква младеж вирее в Шумен