Мария Гурлевска
Опасен
|
Да се запиша и аз някъде най-накрая. След отчитане на всички ограничителни условия и много колебания, купихме билети за Мадрид - аз и Дани. Билетите и за самолета, и за концерта са все още на сравнително приемливи цени - общо с такси и доставки около 160 евро. Много исках да ги видя на стадион, но ... другото лято.
|
My heart is aching; My body is burning My hands are shaking; My head is turning Do you understand Its so easy to choose Weve got time to kill Weve got nothing to lose I want you now
|
|
|
MAO BOY
|
ако теорията ми е вярна и продажбите за мадрид вървят добре би трябвало да обявят и втора дата там, ланфиър ще ходите ли ако има такава?
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
Nadence
|
ако теорията ми е вярна и продажбите за мадрид вървят добре би трябвало да обявят и втора дата там, ланфиър ще ходите ли ако има такава? ако теорията ти е вярна и ако е след 16-ти определено бих отишла, така и така ще съм там за първия концерт в Мадрид  много ако-та станаха 
|
Getting lost in the folds of your skirt There's a price that I pay for my mission A body in heaven and a mind full of dirt How I suffer the sweetest condition
|
|
|
MAO BOY
|
на 17-ти  .
|
|
|
|
Мария Гурлевска
Опасен
|
Mao, ако обявят втората дата овреме, може да се организираме и да сменим полета. За момента летим 15-17, т.е. само за 16 сме .
|
My heart is aching; My body is burning My hands are shaking; My head is turning Do you understand Its so easy to choose Weve got time to kill Weve got nothing to lose I want you now
|
|
|
MAO BOY
|
предполагам, че втората дата ще бъде обявена веднага като попривършат билетите за първата и логично би трябвало да е на 17ти, все пак тази годино всичкко, което си мислех за сигурно не стана, така че знае ли човек...би трябвало срвещу скромна такса лесно да се презавери билета.
|
|
|
|
Mr.Noone
Господар
|
5 човека вече сме с билети за 16 ноември в Мадрид, полетът също е уреден вече.
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Владо, билетите на място ли ще си ги получите? Няма доставка до България, както ти беше писал в темата за Барселона.
|
|
Последна редакция: 01 Юли 2009 от kirilart
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
strange_affection
|
+ още 4 човека за същата дестинация! Вече нямам търпение!
|
|
|
|
Mr.Noone
Господар
|
Да на място ще вземем билетите, имаше вариант да пратим приятели, които живеят в Мадрид да ги вземат, но ни увериха, че няма проблем да си ги вземем в деня на концерта.
|
|
|
|
TCP/IP
Кукла

|
Отговори #10: 30 Юни 2009 |
|
+ още 4 човека за същата дестинация! Вече нямам търпение! В Мадрид се оформя доста силна БГ група.....ние сме 7 човека и също ще ходим..... Между другото ние летим с EASYJET......предполагам и вие..... 
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #11: 30 Юни 2009 |
|
По спомени, България Еър имаха доста изгодни промоции до Мадрид... преди време ги ползвах и останах доста доволна 
|
See what I see!
|
|
|
TCP/IP
Кукла

|
Отговори #12: 30 Юни 2009 |
|
По спомени, България Еър имаха доста изгодни промоции до Мадрид... преди време ги ползвах и останах доста доволна  В Bulgaria air цената в момента е почти двойна на тази в Easyjet...:-) Между другото, г-жа Пипируда... ..вие ще идвате ли в Испания??? 
|
|
Последна редакция: 30 Юни 2009 от TCP/IP
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #13: 30 Юни 2009 |
|
По спомени, България Еър имаха доста изгодни промоции до Мадрид... преди време ги ползвах и останах доста доволна  В Bulgaria air цената в момента е почти двойна на тази в Easyjet...:-) Между другото, г-жа Пипируда... ..вие ще идвате ли в Испания???  Ако ще е Испания, не искам Мадрид - бях там и не ми хареса никак... аз мисля един свеж Дъблин да отразя месец след вас  Но тези, които ще ходите в Мадрид имате голямо предимство - хората там са ниски 
|
See what I see!
|
|
|
Mr.Noone
Господар
|
Отговори #14: 30 Юни 2009 |
|
+ още 4 човека за същата дестинация! Вече нямам търпение! В Мадрид се оформя доста силна БГ група.....ние сме 7 човека и също ще ходим..... Между другото ние летим с EASYJET......предполагам и вие.....  Да и ние сме с EASYJET и летим на 15-ти, а вече сме 6 човека!
|
|
|
|
|