The Fein
|
Преди минути официалният сайт на DM информира, че концертите на групата в Севиля и Порто, съответно на 11-ти и 12-ти юли, са отменени, след като Дейв е скъсал мускул на прасеца в Билбао. Двата града трябваше да бъдат последните спирки от първата европейска обиколка от световното им турне. Целият прес-рилийз и повече информация: www.depechemode.com
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Modern swinger
|
Like I said...
Та, някой идея как точно е станало това? Всъщност някой от форума бил ли е концерта снощи?
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
sixty
|
охх на дейв нещо не му върви това турне  Дано се оправи до дни и да продължи
|
Wrong
|
|
|
MAO BOY
|
и на миналото турне концерта в порто беше отменен. жалко за хората, които имат билети и дано дейв се оправи най-бързо.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
bety
Някой

|
Бях на концерта в Bilbao и все още съм тук. Концертът, макар и със съкратен сет (5 песни по-малко), беше чудесен. Настроението определено не беше каквото видяхме предния ден във Валядолид, но по нищо не пролича травмата на Дейв. По скоро Мартин ми се стори без настроение.
|
|
Последна редакция: 13 Юли 2009 от Admirer
|
|
|
|
Videlina
|
Еее айде стига бе..първо си помислих, че е шега, но не сме 1-ви Април. Точно така ми прозвуча-като шега. Дано се оправи и да изкарат това пусто турне...то ако продължава така, може и да не ни огрее след 3-4 години 
|
Angels of the Universe
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
ми май това е признак на остаряване. ама аман от празни приказки. дано човека се оправи бързо и да няма повече инциденти! да му стискаме палци 
|
|
|
|
MAO BOY
|
май, май, повечето хора, които страдат от подобни контузии са спортистите а не старите хора по правило.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
KINGDOM
Новороден

|
Две нощи прекарах пред стадион Olimpoco в Sevilla след концерта във Valadollid....и като научих направо ужас...а сцената беше вдигната за една нощ и на сутринта като им казаха, започнаха да я разглобяват.
|
|
Последна редакция: 12 Юли 2009 от kirilart
|
|
|
|
boneff
Кукла

|
...то ако продължава така, може и да не ни огрее след 3-4 години  Аз съм умерен оптимист, но съм склонен да се съглася, че може и да не ги видим в БГ. Дано съм лош пророк.
|
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #10: 12 Юли 2009 |
|
...то ако продължава така, може и да не ни огрее след 3-4 години  Аз съм умерен оптимист, но съм склонен да се съглася, че може и да не ги видим в БГ. Дано съм лош пророк. стигаааааааааа! хайде да се надяваме, де, моля ви! егати!!! много криво ми става като чета подобни постове 
|
|
|
|
Videlina
|
Отговори #11: 12 Юли 2009 |
|
стигаааааааааа! хайде да се надяваме, де, моля ви! егати!!! много криво ми става като чета подобни постове  Спокойно...и аз съм оптимист, но май надделява реалиста в мен 
|
Angels of the Universe
|
|
|
boneff
Кукла

|
Отговори #12: 12 Юли 2009 |
|
...то ако продължава така, може и да не ни огрее след 3-4 години  Аз съм умерен оптимист, но съм склонен да се съглася, че може и да не ги видим в БГ. Дано съм лош пророк. стигаааааааааа! хайде да се надяваме, де, моля ви! егати!!! много криво ми става като чета подобни постове  Дали малко черен хумор ще прозвучи оптимистично ?  Майкъл Джексън "отмени" 50 концерта. Нашите хора поне са живи. Да сме живи и здрави и ние, и да ги дочакаме пак на родна земя. .................. P.S. Не искам по никакъв начин да се подигравам с паметта на Майкъл Джексън. /R.I.P./
|
|
|
|
desito_dm_1985
|
Отговори #13: 12 Юли 2009 |
|
Много лошо , дано Дейв се оправи бързо и повече да няма каквито и да е било проблеми!Колкото до това дали ще ни огрее или не след 3-4 години ще кажа само , че времето ще покаже.Аз вярвам , че ще дойдат , но не е хубаво да се правят прогнози от сега.Бързо възстановяване Дейв и успешно турне (от 24.07 та до самия край и без проблеми ако може)!!!
|
|
|
|
Videlina
|
Отговори #14: 12 Юли 2009 |
|
(от 24.07 та до самия край и без проблеми ако може)!!!
Еее дано и през останалото време са добре, а не само по време на тура. Сега се сещам за един китарист, ама на Ролиг Стоунс ли бешеее, дето падна от едно дърво и така не се яви на концертите/поправете ме ако греша/ Бонефф, черният ти хумор...бива  Аз също не искам да се подигравам на M.J.!!!
|
Angels of the Universe
|
|
|
|