Днес се завърнах от Берлин

такъв студ ен бях брал никога, накараха ни да 4акаме на -7градуса при силно веене и валене на сняг отвън на открито, 4акахме обичаините побъркани от 10 часа сутринта, много студено беше еи, на никои не го пожелавам, изпих 1Л уиски и нто се стоплих нит се напих,та чакам си аз и човека които требваше да ми даде билета ми се обади да ми каже 4е са му отказали полета и ще хване влак, ок си викам аз

ше чакам па кот стане:) звани ми тои кам 5 и ми вика ами след час сме там а те отваят вратите в 6

аз нали сам тъпо и упорито копеле викам си ще рискувам и ще чакам пак ако не доиде в 6 ще сам първи ред наи отзад

и понеже бях наи отпред на нашата опашка и германците знаеха че немам билет и като излезна охраната почнаха да ми викат да се драпна да им направя место

аз пак не, викам си ще чакам тук и това е тои моя човек ше доиде, отвориха вратите и по4на талпата да навлиза навътре и като по филмите този мои човек само се провика и едва ли не скочи и ми подаде билета преди да ме помете тъпата наватре

и кво да видя влизам и гледам моито име си го пише на първи ред посредата на патеката и аз си отидох там

Концерта беше много добър според мен, бандата беше естествено в мн добро настроение:) а публиката беше изродкса:) тея хора несприаха да пляскат и пеят, много , много сам очарован:) залата е точно за Postbanoh , там кадето беше предният път afterparty,имаше и бифор и афтерпартита на които бях и беше също така много добре

на афтъра пускаха много лаиф от София
И за малко дазабравя:) Nitzer Ebb бяха много добри