Ние се стоварихме пред залата в 7ам

естествено бяхме парви, видях Роб the camerman и го питах къде е наи подходящо да чакам понеже иомаше два входа:0 каза ми пича и се наредихмеееее:) беше малко хладно още та кам 9 закусихме с понички и whiskey

до 1 часа изпихме 1Л идеално ми доиде

почнаха да прииждат народа и кам 11 се присаедини и Анетка(една луда от Варна) кам 2 почна да настава хаос на опа6ката и вземахме един маркер и вкарахем опашката в ред:) номерирахме се и продалжихме да чакаме:) отвориха към 7 и неочаквано за мен беше много лесно, сигурно щото бях шарви на нашата опашка:) и бях първи и в залата:0 застанах си на моето место и от другата опашка наприиждаха

стана малко меле за места и успях да запазая само дже за моите приятели:) Анетка(dmode) я пусхан пред мен да се изкефи максимално( еи ането удари джакпот с тоз лондон

)Видях сетлистата преди концерта и се зарадвахме много, знаех че Алан е там и 6те има изненадка:) за самият концерт мога само да кажа че беше уникален, един път може се случи такова нещо на 1 истински фен:) и ние бяхме таааам, и преееед Деив

още незнам каде се намирам след снощи. До довечера ще кача повечето клипчета и снимки и се надявам да ви харесат и да видите кво преживяхме , поточно още преживявяме