1. Силна или тиха музика?
Еми, ако чистя/готвя/се къпя/парти - силна. Когато съм на компютъра и вкъщи има други хора, тиха. Като пътувам и съм със слушалки също я държа тиха. Като цяло рядко слушам силно със слушалки

2. Любима храна?
Шопска салата, ама не ям вече сирене :/ Люти чушки, картофи с много пипер, геврек.
3. Любимо безалкохолно и алкохолно?
Портокалов сок, кола лайт, чай <---> водка, бира (guinness), пенливи вина.
Добавям коктейл: Мохито

4. Любим цвят?
Всички! Имам дори розови панталони

5. Маратонки или обувки?
От всичко. Маратонки, обувки, ботуши, сандали, 'жапанки, кубинки, кецове, гуменки... ама не обичам да пазарувам обувки.
6. Филм, който сте гледали най-много пъти?
Не обичам да гледам един филм 2 пъти... сигурно е някое детско или филм от детските ми години, защото в последните 5 години съм гледала само Файт клъб, Амели Пулен и Здрач повече от веднъж.
7. Какво искате да ви се случи най-много през следващата година
Да си намеря работа, да реша какво ми се следва и да съм по- дисциплинирана.
8. Има ли cd, което нямате в колекцията си и бихте си купили при първа възможност?
Принципно да, но повече ми се ще да си набавя повечето си ЦД-та като плочи :Д
9. Нещо, което правите различно от повечето хора?
Имам касетофон в банята и се къпя винаги на музика, ставам много лесно рано сутрин, закусвам плодове, понякога проблемите и лошите неща ме ободряват, мога да си направя маса с дърво и сезал, когато имам важна контролна се наспивам добре, закусвам силно и се гримирам, вместо да уча по цели нощи.
10. Ако някой ден решите да се татуирате или пък ако вече сте, каква би била следващата ви татуировка?
Аз си имам едничка, скоро ще си правя втора на врата, но засега не ми се казва :Р