kirilart
|
След като се прибрах от купона в събота ми се иска да не свършва всичко толкова бързо. Може да се съберем малка агитка за концерта на Hurts в Букурещ. Ако има такива, които не ги бърка, че е в четвъртък или се интересуват и от дарк-феста на следващия ден: http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,4672.0.htmlЕто варианта: Тръгваме с бусчето от Русе привечер, цената предполагам ако е мръднала нагоре няма да е много по-висока от предния път - 30 лв. за двете посоки общо. Билета за концерта е около 25 лв. Клуба е същия, в който последно гледахме Девижън в Букурещ - Silver Church Club, който е и най-читавия румънски клуб за жива музика, в който съм бил...та може да се получи много приятен трип. След концерта пием по питие и се прибираме с буса, който ни чака пред клуба. Някой с интерес към идеята?
|
|
|
|
playing_angel
|
Отговори #1: 18 Октомври 2010 |
|
Определено е интересна идея. Трябва да видя точно какъв ще е графикът ми за ноември и да уредя нещата, но мисля, че ще успея. Кире, кога мислиш да се взимат билетчета? 
|
|
Последна редакция: 18 Октомври 2010 от playing_angel
|
'Heaven ain't far from where we are '
|
|
|
kirilart
|
Отговори #2: 18 Октомври 2010 |
|
Тези дни ще открия кой е организатора, ако е някой от моите познати ще опитам да запазя билети, които да си вземем на място, за да спестим таксите по трансфера до БГ. Тъкмо ще има време да видим и за колко горе-долу билета да пиша на организаторите. 
|
|
|
|
stoinov
|
Отговори #3: 18 Октомври 2010 |
|
на Hurts определено ми се ходи. Ще следя темата за повече информация.
|
|
|
|
muted
Гратис Любовник
|
Отговори #4: 18 Октомври 2010 |
|
Ох  аз също искам да дойда, и ще се включа в групата.
|
I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
|
|
|
маргото
Странен Любовник
|
Отговори #5: 18 Октомври 2010 |
|
А на 13ти ноември са в Солун, пада се събота. След това са свободни (намек към българските промоутъри)!  На мен ми се иска да отида на концерт, но още не съм толкова мотивирана, че да бия този път...ще видим.
|
It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
|
|
|
kirilart
|
Отговори #6: 18 Октомври 2010 |
|
Ако някой щеше да се възползва от този балкански тур, щеше да се е чуло вече предполагам, така че засега ни остава да отидем някъде навън. На мен Солун ми идва доста по-далеч от Букурещ, а и Румънско е по-евтин вариант  Любопитно ми е дали са толкова добри на живо, колкото звучат в студийните си записи...пък и ако станат известни ще мога да се хваля на поколенията как съм стар фен от 68-ма и съм гледал първото им турне. 
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #7: 19 Октомври 2010 |
|
хаха, даже от края на 67
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
p0li--
Новороден

Публикации: 2
|
Отговори #8: 19 Октомври 2010 |
|
уау...това сериозно ли? Къде мога да намеря по-подробна информация за билети и да си запазя евентуално ?  според мен ще е доста готино наистина
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #9: 19 Октомври 2010 |
|
Обикновено си купуваме заедно всички желаещи, за да си разделим разходите по доставката. Очаквам обаче румънските ми приятели в музикалните среди да отговорят дали познават промоутърите и дали не можем да си запазим билети, които да платим на място. До края на седмицата трябва да имаме резултат.
|
|
|
|
p0li--
Новороден

Публикации: 2
|
Отговори #10: 19 Октомври 2010 |
|
супер,тогава,ще следя събитията в този форум  благодаря предварително за инфото
|
|
|
|
ronitooooo
Новороден

Публикации: 1
|
Отговори #11: 20 Октомври 2010 |
|
Здравейте хорица  Много се радвам,че намерих и други фенове на тази уникална група и най-вече че има и навити за концерта им в Букурещ.За организаторите на пътуването сме 2 човека,но пак ще следим форума 
|
|
|
|
did
Опасен
|
Отговори #12: 20 Октомври 2010 |
|
След като се прибрах от купона в събота
Аз пък тамън в понеделник се прибрах от отпуска и дирекно се целнах в тая новина, след което веднага включих на режим как пак да се измъкна в отпуска. Трудно ще си си простя ако не успея да се включа в агитката.
|
still my broken wings you choose to mend
|
|
|
kirilart
|
Отговори #13: 21 Октомври 2010 |
|
Оказва се, че билетите за концерта се разпродават доста бързо, затова се налага да се пришпорим и ние. Очаквам в най-скоро време да получа цената с доставката до БГ, за да я публикувам...дотогава имате време за размисъл. 
|
|
|
|
muted
Гратис Любовник
|
Отговори #14: 21 Октомври 2010 |
|
...дотогава имате време за размисъл.  няма какво да го мислим, да казват колко са билетите и да взимаме 
|
I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
|
|
|
|