Последно уточнение на информацията за пътуващите до Букурещ за концерта на Hurts. Организаторите са изместили началото на концерта за
20.00 часа, като вратите ще отворят в
19.00 часа.
Това на свой ред за нас означава да потеглим от Русе в
17.00 часа. Ще помоля да няма закъснели, защото трафика в Букурещ е зле, а новата зала е в по-далечния от Русе край на града и не искам да рискуваме със закъснение.
Предлагам да се съберем по традиция в Салатен салон
"Рила" на улица "Борисова" 51 - аз ще се постарая в 16.00 часа да съм там и да запазя някоя по-голяма маса. Заведението ще е удобно за тези, които идват с влак или автобус, тъй като булеварда започва от автогарата и ЖП гарата в посока центъра, а до заведението пеша е не повече от 10 минутки. Бусът ще дойде пред заведението да ни вземе и потегляме за румънско.
Пак напомням, ако някой се е отказал да ми пише, защото има хора чакащи за билетче!
П.П. Носете си личната карта за преминаване през границата и разпечатан електронния билет за концерта. Румънски леи можете да смените в Русе, има чейнджбюра около гарата, които предлагат. Не се изхвърляйте с големи суми, тъй като леите ако ви останат няма да свършат много работа. Колкото да имате за пиене там ако искате да пиете въобще.

Ако има въпроси питайте?