Moved_by_DM
Кукла
|
Отговори #45: 08 Ноември 2012 |
|
desito, радвам се на това, което пишеш и се надявам, че твоя източник е по-добър от моя. Доколкото аз знам, продажбите не са зле, но именно само за тревата, по секторите е доста слабо ... Аз също знам за хора, които към момента на пускането в продажба нямаха възможност да си вземат и кой след седмица, кой до края на месеца, подобнo на вас ще си набавят. Дано в крайна сметка си напълним стадиона, както си му е реда 
|
Whatever I've done I've been staring down the barrel of a gun.
|
|
|
Jen
Някой

|
Отговори #46: 14 Ноември 2012 |
|
Знаете ли дали е предвидено afterparty (с Depeche) и дали изобщо ще бъде включено към цената на някой от видовете билети? Питам, тъй като за концерта в Атина продават билети за 125 евро (ВИП зона+afterparty с групата).
|
|
Последна редакция: 14 Ноември 2012 от Jen
|
Suffer well!
|
|
|
Recoil
|
Отговори #47: 15 Ноември 2012 |
|
Питам, тъй като за концерта в Атина продават билети за 125 евро (ВИП зона+afterparty с групата).
А тази информация откъде се появи? Защото явно Атина ще е единствената дата от 93та насам, на която групата се е вясвала по партита 
|
|
Последна редакция: 15 Ноември 2012 от Recoil
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #48: 15 Ноември 2012 |
|
Питам, тъй като за концерта в Атина продават билети за 125 евро (ВИП зона+afterparty с групата).
А тази информация откъде се появи? Защото явно Атина ще е единствената дата от 93та насам, на която групата се е вясвала по партита  Вярна е информацията за този пакет, който включва освен цената на билета + афтърпарти, на което ще могат феновете да консумират напитки и мезета като би трябвало по думите на организаторите да присъства и групата. А дали тримата ще са там или само Анди например това е въпрос на догадки.
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Recoil
|
Отговори #49: 15 Ноември 2012 |
|
Може ли да пуснеш линк с думите на организаторите, че ще присъства групата, защото не го видях в тикетпро, нито в сайта им 
|
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #51: 15 Ноември 2012 |
|
Маслинки, малки сладки. Канто, мерси за "полезния" линк. 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #52: 15 Ноември 2012 |
|
Може ли да пуснеш линк с думите на организаторите, че ще присъства групата, защото не го видях в тикетпро, нито в сайта им  Това са пуснали организаторите като информация и съответно е публикувано в този форум: http://www.postwave.gr/content/view/2931/8/Το πακέτο VIP σας παρέχει επίσης τη μοναδική δυνατότητα να παρευρεθείτε στο after-show party με τα μέλη του συγκροτήματος παρόντα. Това, което съм подчертала означава "с присъстващи членовете на групата".  Същата информация я има и на сайта на Didi Music, т.е. промоутъра. http://www.didimusic.gr/el/sunaulies/depeche_mode_1_2.html
|
|
Последна редакция: 15 Ноември 2012 от maya_v
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
|
|
|
Jen
Някой

|
Отговори #53: 15 Ноември 2012 |
|
Може ли да пуснеш линк с думите на организаторите, че ще присъства групата, защото не го видях в тикетпро, нито в сайта им  Това са пуснали организаторите като информация и съответно е публикувано в този форум: http://www.postwave.gr/content/view/2931/8/Το πακέτο VIP σας παρέχει επίσης τη μοναδική δυνατότητα να παρευρεθείτε στο after-show party με τα μέλη του συγκροτήματος παρόντα. Това, което съм подчертала означава "с присъстващи членовете на групата".  Същата информация я има и на сайта на Didi Music, т.е. промоутъра. http://www.didimusic.gr/el/sunaulies/depeche_mode_1_2.htmlТочно това прочетох и аз. Дали е предвидено нещо и за София?
|
|
Последна редакция: 15 Ноември 2012 от Jen
|
Suffer well!
|
|
|
Recoil
|
Отговори #54: 15 Ноември 2012 |
|
Засега не съм видял информация за София, но пък това е добра причина хората да си купят билети за Атина  Понеже за други дати от турнето не съм забелязал подобни VIP пакети.
|
|
|
|
Jen
Някой

|
Отговори #55: 17 Ноември 2012 |
|
Освен това в Атина билетите "Front of Stage" са 40 €!
|
Suffer well!
|
|
|
angel_depeche
Някой
Публикации: 10
|
Отговори #56: 25 Ноември 2012 |
|
Извинявайте,но... дали има-още!-останали билети,на концерта на DEPECHE MODE,следващата година,в София? Не може ли...купуването им,чрез Интернета? Невъзможно ми е-чрез посредник!.....
|
*STRANGELOVE*
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #57: 25 Ноември 2012 |
|
Извинявайте, а вие от Луната ли падате? Като гледам интернет ползвате, за справка www.ticketpro.bg
|
|
|
|
angel_depeche
Някой
Публикации: 10
|
Отговори #58: 25 Ноември 2012 |
|
Благодаряа ви за "съвета"! Намерих сайта и нужната информация.Хайде да не се обиждаме!Все пак сме фенове на тази банда...или...се лъжа?!Ако е така-да се целиме,с хули и нападки!  -много жалко...
|
|
Последна редакция: 25 Ноември 2012 от angel_depeche
|
*STRANGELOVE*
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #59: 26 Ноември 2012 |
|
Не съм използвала обидни епитети, а изразих учудване, че все още има хора, които се предполага, че знаят за възможностите на търсачката Google и не се възползват от нея... 
|
|
Последна редакция: 26 Ноември 2012 от maya_v
|
|
|
|
|