bong13
|
Отговори #15: 24 Октомври 2012 |
|
Живот и здраве в Белград идвам и аз! Дано Дани да е права и да нямаме проблеми с купуването на билети 
|
The more I look The more I see The more I feel
|
|
|
Пях-сДепеш!Честно!
|
Отговори #16: 24 Октомври 2012 |
|
Мисля,че датите на тези три концерта са удобни и за мен 
|
freelove for everyone
|
|
|
Депешарка
|
Отговори #17: 24 Октомври 2012 |
|
Засега само съм се записала на курс по йога,все още не съм си купила космодиск и наколенките на онзи доктор и затова не съм готова за този трип,но за Белград ще се включа!
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #18: 24 Октомври 2012 |
|
Така... регистрирах се в http://www.gigstix.com/, който е посочен на страницата на Депеш за билети в Белград... нямат англиски, за това използвах транслатора... виждам че билетите са e-tickets и ги пращат на мейла след плащане... може да се плаща с кредитна карта, което е супер. Изисква се регистрация, което направих - единствения проблем е, че има едно поле за провинция, където може да се избира само от сръбски провинции, а без него няма регистрация. Избрах си там някаква провинция и се регистрирах успешно. Сега обаче се чудя, дали това няма да е проблем... ако са наистина е-билети добре, ами ако не са?! Някой друг проучил ли е въпроса?
|
See what I see!
|
|
|
kirilart
|
Отговори #19: 24 Октомври 2012 |
|
Искам да уточня, че всеки сам трябва да си купи билет за концертите в Белград, Будапеща и Загреб! Няма достатъчно време да се организира изпращане на пари до моята сметка, с която да купя билети за всички, а сами се сещате, че нямам финансов резерв, с който да купя билети за всички желаещи. Идеята ми е да се преброим колко хора сме с билети и да намеря адекватен транспорт, който да ни разходи по всички точки от триъгълника. Евентуално можем да се организираме за спане на 1 място, но нека видим колко души ще сме с билети и тогава да го мислим.
Датите на старта на продажбите са: Будапеща: 26-ти Белград: 29-ти Загреб: още няма инфо, но си поръчах Ticket Alarm и своевременно ще ме информират.
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #20: 24 Октомври 2012 |
|
Относно проблема на Кеви с избора на община при регистрация, писах мейл и ми отговориха: Hi Kiril,
there will be no problem with ticket purchase, municipality is required only for customers from Serbia. Thank you for pointing us the problem with registration, we will fix that.
Kind regards, Gigs Tix Така че в понеделник смело пазарувайте онлайн билети, няма да има проблеми 
|
|
|
|
Пях-сДепеш!Честно!
|
Отговори #21: 25 Октомври 2012 |
|
От сръбския сайт разбрах единствено, че солистът на тая вокална група се е възбудил яко от новия албум. От мъжка гледна точка се опитвам да го разбера и се надявам тези дни да не падне някъде и да счупи я степенка,я нещо друго. Иначе благодаря на Кирил, че е дал информация за цените в евро 
|
freelove for everyone
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #22: 29 Октомври 2012 |
|
Някой знае ли кое е пред сцената?
Promo parter = 2990 RSD Parter = 3990 RSD Fan pit = 5990 RSD VIP = 9900 RSD
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
stoinov
|
Отговори #23: 29 Октомври 2012 |
|
fan pit според мен  къде другаде ще са феновете?
|
|
|
|
dm
|
Отговори #24: 29 Октомври 2012 |
|
пуснаха ли билетите? че не виждам на страницата за билети от официалният сайт още линк за продажба. http://www.gigstix.com/depechemodeили някъде другаде трябва да кликна 
|
'Down on the ground I'm bound till the morning light'
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #25: 29 Октомври 2012 |
|
След 40 минути.
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
dm
|
Отговори #26: 29 Октомври 2012 |
|
Мерси Благовеста, аз обаче все още имам проблеми да разбера как да си жзема билетите. все ми дава грешка на click to buy ли трябва да натисна защото на мен ми дава грешка. мерси
|
|
|
|
Sacred
|
Отговори #27: 29 Октомври 2012 |
|
Някой успя ли вече да вземе? Да, там се кликва, но сайтът им е тотално забил, затова дава грешка. 
|
|
|
|
dm
|
Отговори #28: 29 Октомври 2012 |
|
да и при мен забива и вече дори не мога да го отворя. много лошо  надявам се няма да свършат билетите  те сърбите сигурно са полудели за дм
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #29: 29 Октомври 2012 |
|
И на мен скапаната им система за билети ми къса нервите. Дава грешка... 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
|