kirilart
|
Билетите ще са в продажба през www.myticket.ro но все още няма обявен дори анонс за събитието, не се знае и старта на продажбите кога ще е. Аз ще съм на линия, стига цените да не са някакво безумие. 
|
|
Последна редакция: 25 Октомври 2012 от The Fein
|
|
|
|
dm
|
Отговори #1: 23 Октомври 2012 |
|
И на мен много ми се ходи в Букурещ. Може пак да се организираме фенове да ходим заедно от Русе?
|
'Down on the ground I'm bound till the morning light'
|
|
|
misha
|
Отговори #2: 24 Октомври 2012 |
|
Колебая се между Букурещ и Белград. За съжаление ще е само едното от двете. Приемам съвети 
|
I'm designed to feel slightly dissatisfied.
|
|
|
kirilart
|
Отговори #3: 24 Октомври 2012 |
|
За мен проблема ще се реши на 29-ти. Тогава ще пуснат в продажба билетите за двете места. Ако в Румъния цената е висока, този път ще пропусна.
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #4: 26 Октомври 2012 |
|
|
|
Последна редакция: 26 Октомври 2012 от kasaba
|
|
|
|
|
dm
|
Отговори #6: 29 Октомври 2012 |
|
Някой ще ходи ли в Букурещ. Аз днес пробвах да си взема билети, но shipping е много скъп, а не видях в сайта друг начин освен да ти ги доставят на място. Ако се съберем повече хора за доставката може по ефтино да излезе. Какво мислите? 
|
|
|
|
stoinov
|
Отговори #7: 29 Октомври 2012 |
|
според http://www.myticket.ro/en/faq/"Q: Can tickets be taken directly from your headquarters? A: No, the tickets are delivered by a courier to the delivery address registered in your order." Някой има ли познат с адрес в Румъния? Ако не тогава да шипнем на общ адрес 4-5 човека? Също така: Q: Why can?t I add more than 8 tickets in a single order? A: In order to avoid selling over-priced tickets.
|
|
|
|
dm
|
Отговори #8: 29 Октомври 2012 |
|
аз съм съгласна да се съберем ама как да шипнем на общ адрес ако всеки направи поръчка за свойте билети няма ли отделно да плати шипинга
|
|
|
|
stoinov
|
Отговори #9: 29 Октомври 2012 |
|
Ако някой купи всички билети наведнъж на един адрес и след това ги разпратим в БГ по поща или лично.
|
|
|
|
dm
|
Отговори #10: 29 Октомври 2012 |
|
добре аз съм навита. има ли други желаещи.
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #11: 29 Октомври 2012 |
|
Предвид факта, че нямам познати, които ще ходят ако някой е навит да ме вземе съм съгласен на 100%.
|
|
|
|
chopin
|
Отговори #12: 06 Декември 2012 |
|
Аз ще ходя на този концерт, имам билет и пр. Очертава се да съм сам на концерта, така че хайде да се съберем някаква хора. ето ми го фейсбука за контакт (: http://www.facebook.com/tsslavchev
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #13: 07 Декември 2012 |
|
Ние също сме двама и търсим да се присъедим към нещо организирано. От Русе сме.
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #14: 14 Януари 2013 |
|
СПЕШНО ТЪРСЯ ДВА БИЛЕТА ЗА ВЪПРОСНОТО ШОУ- ФРОНТ СТЕЙДЖ. АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ, МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ.
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #15: 14 Януари 2013 |
|
Ще пиша на едни приятели от румънския фенклуб, но нищо не мога да обещая.
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #16: 15 Януари 2013 |
|
Благодаря за което. Нямах представа, че ще се изчерпа секторът тези дни. Не знам дали е възможно да е някакъв трик или нещо подобно?
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #17: 15 Януари 2013 |
|
Едва ли е трик, за предния състоял се концерт беше същото положението. Около 2 месеца след старта, билети пред сцената нямаше, а мястото бе същия стадион, но преди ремонта.
|
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #19: 15 Януари 2013 |
|
Ясно, значи дори и да намеря ще е на значително по-висока цена. Това получих, като отговор от билетопродавача за концерта:
We don’t have tickets in the A Floor. For the moment we don't know if we will receive more tickets, please check our website.
|
|
Последна редакция: 15 Януари 2013 от kasaba
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #20: 15 Януари 2013 |
|
Ясно, значи дори и да намеря ще е на значително по-висока цена. Не се знае, ние например в дм.орг не позволяваме да се обявяват билети на цена различна от коричната. Дори проверяваме анонсите за спекула с "фалшиви" запитвания за цената. Ако и румънците имат подобна практика, може и да се сдобиеш с билети на редовна цена. 
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #21: 15 Януари 2013 |
|
Предолагам, че няма как да се разпродадат и тия за терена, така че ще почакам, надявайки се. 
|
|
|
|
boggy_k
Кукла
|
Отговори #22: 22 Април 2013 |
|
Ако някой ще пътува за концерта в Букурещ, от Варна или въобще от където и да е, може да ми пише да се уговорим за съвместно пътуване. Ние сме двама от Варна.
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #23: 30 Април 2013 |
|
Здравейте, имам 2 билета front of stage за концерта в Букурещ на 15 май, ако има желаещи, да ми пишат на лично 
|
|
|
|
kasaba
|
Отговори #24: 16 Май 2013 |
|
Някой ще сподели ли връзки със снимки от вчерашното шоу от разни румънски медии.
|
|
|
|
|