Ами то задачата хич не е проста. Естествено табелките са най-евтин и лесно разпространим вариант, но и аз съм съгласен че вече сме го правили и то не само ние. същото важи за балоните.
Тъй като тази тема ще се развива още месеци и аз като Киро призовавам към смели идеи, пък да се посмеем междувременно.
Ето моите първи 2 идеи:
1. Черни ръкавици! Тъй като през по голямата част на концерта ръцете ни ще са горе, а пък и по време на NLMDA, предполагам че ще се получи готино, както и на момента с мърдащите пръсти на дейв, една гора от черни ръкавици (който иска и роза да носи за контраст) ще изглежда ефектно. За по креативните, с майки / баби с афинитет към плетенето, могат и да сложат по едно Д и М на всяка от ръкавиците или други неща свързани с ДМ - бройлери за по напредналите в плетенето

, рози и т.н. На афтъра събираме ръкавиците и най-добрите екземпляри ги даваме на някоя арт персона

и тази арт персона трябва да сътвори арт посланието направено от фенските ръкавици (е и някой сутиен може да вкараме в модърн арт творението за цвят хаха). Въпросното творение го пращаме по куриер на бандата "фром бългерия уит лав' и в малка бележка си изпросваме дата и есента

.
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=2256&pcatid=110&catid=161Ето един вариант, който се предлага онлайн.
2. Поръчваме огромна надуваема кукла в ДМ тематика, която трябва да стигне до сцената - примерно един гигантски черен надуваем банан с послание на него

.