Вече уговорих детайлите около пътуването, ето финалната програма:
Потегляме с автобус (29+1) места, произведен 2012-та година, от
София, на
18-ти Май преди обяд. Пристигаме в
Белград следобед, настаняваме се в хотел в централната част на града (двойни стаи). В Белград имаме 2 нощувки с вкл. закуска в цената, на
18-ти и
19-ти.
На
20-ти преди обяд потегляме за
Будапеща, настаняваме се в хотел (отново двойни стаи), тук цената на закуската беше умопомрачителна и сме без такава. Отново имаме 2 нощувки на
20-ти и
21-ви. На
22-ри потегляме за
Загреб, настаняваме се в хотела следобед за единствената си нощувка в града. Цената на спането в Загреб, колкото и да търсих удачен вариант за група от 20 души е доста висока, та предпочитам да пропуснем нощувката на
23-ти. Вместо това на
23-ти преди обяд освобождаваме хотела, натоварваме багажа в автобуса и след концерта ни взема от
стадиона и директно потегляме за БГ. Имаме нощен преход от около 9 часа, което означава, че на
24-ти сутринта би трябвало ако всичко е наред да сме си в
София, БГ.
Уговорих с превозвача да ни взема след концерт от стадиона, защото обикновено е сериозен проблем придвижването до центъра.
Цената на цялото това удоволствие (път и спане) е
410 лв., като искам отсега да уточня, че може да се движи в малки граници (
30-40 лв.) нагоре или надолу в зависимост от това, колко души ще се съберем за пътуването, както и от допълнително изникнали проблеми при самите резервации. До момента има 19 желаещи, цената е актуална ако намерим само още един желаещ - при групи от 20 души се полага по 1 безплатна нощувка, която мисля да ползваме за шофьора - в противен случай по договор сме задължени да му платим нощувките ние и това ще вдигне леко цената.
Моите приятели са готови да букват нощувките, ползваме вътрешна резервационна система, не ни товарят с надценки, но затова ще е необходимо да преведете по сметката ми по
130 лв., за да мога да капарирам хотелите и автобуса. В основание на плащането пишете: "
Организирано пътуване Загреб" за да се ориентирам по-лесно във влизащите плащания. Моля пишете си и
двете имена, за да знам от кого постъпват парите.
Данните на сметката са:
Кирил Ясенов Станчев
Българска Пощенска Банка
IBAN: BG08BPBI79454061787301
Още нещо важно!Необходими са ми и двете имена по лична карта /име и фамилия/ изписани на латиница точно, както са в документа. Моля,
ВСЕКИ да ми ги изпрати на лично съобщение тук в depeche-mode.org, по най-бързия начин.
Това е най-сложното пътуване откъм логистика досега, нека го направим гладко и по план